A “támogatás”

A minap Döbrögi vajda az idősek tiszteletéről beszélt, egy egyszeri tízezer forintos Erzsébet-utalvány-adomány bejelentésekor, Tegnap Kovács Lucifer qrmányszóvivő már arról értekezett, hogy a magyar emberek teljesítménye teszi lehetővé, hogy a QRMÁNY TÁMOGASSA a nyugdíjasokat.

Tegnap az M1 aktuális csatorna esti műsorában hangsúlyozta: mindenki munkáját meg kell becsülni, mert az összes foglalkoztatottnak szerepe van az idősek segítésében. A munkához juttatásban pedig a hordának elévülhetetlen érdemei vannak. A kiindulási pont teháta döbrögisták MAGYAROKRÓL GONDOSKODÓ HOZZÁÁLLÁSA! A MUNKÁRÓL!
A Lucifer ábrázatú és lelkületű qrmányszóvivő valamit rosszul tud!
A magyar nyugdíjasok megdolgoztak azért a többbnyire csekély kis pénzért, amiből életük végefelé megpróbálnak létezni napról napra! Sőt! Gyakran még most is TÁMOGATNI igyekeznek (mert ez valóban TÁMOGATÁS!) gyerekeiket, unokáikat, és nem a magyar emberek teljesítménye teszi lehetővé ( a mit is…? ) hanem a saját múltbéli teljesítményük.
Amely teljesítménynek köszönhetően országrabló-hazaáruló nemmzetthess és kevésbé nemmzetthess politikai bűnbandáink és holdudvarai népsége fölfüvelhetett az utóbbi 27 esztendőben! Ergo: ezeknek a nyugdíjasoknak a munkája teremtette meg politikai bűnözőink jólétét, és SAJÁT SIVÁR NYUGDÍJAS ÉLETÜKET!
Qrmányaink ezektől az életüket tisztességgel végigdolgozó, országépítő és gyarapító emberektől immáron 27 éve csak elvesznek/elvettek!
A tőlük és még ma aktívaktól elvett javakból építette ki azt az udvari hálózatot, amely az egyébként qrmányzati tulajdonú Magyar Posta DRÁGA TARIFÁIRA HIVATKOZVA-most végighaknizza Döbrögi “jótéteményével” a nyugdíjasokat! 32 ezres küldöncsereg fog kézbesíteni! Mert a qrmányunk-ugye-spórolós! Ami szép és dicséretes dolog. Qrmányunk pedig kiépíti a “személyes” nyugdíj és rendszeres szociális ellátás kézbesítésének döbrögista hálózatát! Döbrögi “AJÁNDÉKA” kézbesítésével kezdik!
Közben frissülhet-bővülhet a Kubatov-lista is!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A “támogatás” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. vitorla123 szerint:

    A munkahelyek annak eredményeként jöttek létre,hogy közel egy millió magyar fiatal elrepült Londonba!Mivel nem gondoskodott róluk a FIDESZ! Az unokáim nem tudnak támogatni,mert kell a pénz odakint is,ott se könnyű idegenként “migránsként!” megélni. Erről és az egyetemi nappalin végzettek kiváltságosai,urai,nemzetromboló tevékenységének az ország megszűnése az eredménye.A Habsburgokat kell trónra juttatni. Mert életképtelen Magyarországot hoztak létre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.