A lopás magasiskolája

15 ezerbe kerül a 10 ezer forintos nyugdíjprémium kiszállítása

Orbán Viktor kedden váratlan bejelentést tett: egyszeri, 10 ezer forintnyi Erzsébet-utalványt kap minden nyugdíjas, még az idén. Annyit már tudni, hogy ezt nem postás fogja kézbesíteni, hanem egy kormányhivatalnok egy biztonsági őr kíséretében. A Miniszterelnökség adatai szerint 15 ezer forintra jön ki egy tízezres utalvány kiszállítása, mindennel, az NGM azonban egyelőre nem részletezte, hogy hogyan jön ki ez az összeg – írja az Index.

A 2,7 millió nyugdíjasnak kiszállított 10 ezer forintos utalványra a kormány összesen 42 milliárdot szán. Ez azt jelenti, hogy utalványonként több mint 15 ezer forintot, egészen konkrétan 15 555 Ft-ot – írja az Index.
A Fidesz 2010-ben a nemzeti konzultáció keretében levelet küldött minden nyugdíjasnak. 1,7 millió nyugdíjas háztartásba, akkor azt mondták, egy ilyen levél (válaszlevéllel) elkészítése tíz forint darabonként. Bátran számoljunk 2016-ban 15 forintos elkészítési árral az utalványos borítéknál. Tehát 10 ezer az utalvány, 15 forint a boríték előkészítése és 500 forint a biztonsági őr bére. Azzal kapcsolatban, hogy miből áll a fennmaradó 5000 forint, az Index megkérte a Miniszterelnökséget, részletezze, akik azt a választ kapták, hogy ezt már a Nemzetgazdasági Minisztérium fogja tudni megmondani.
(portfolio)
Bal-Rad komm: A legnagyobb probléma valójában az, hogy a döbrögista horda azzal kalkulál, hogy a magyarok MÁR SZÁMOLNI SEM TUDNAK!
Egy qrmányalkalmazott egy biztonsági őrrel egy napon kb. brutto húszezer forintért visz ki-mondjuk-húsz utalványt. Az ezer forint/”kézbesítési díj”!
VALAKIKNEK még mindig megmarad 4500 ft/utalvány. Valamivel több, mint 7 és fél milliárd!
Hogy KINEK/KIKNEK?
Csak Varga Mikhál nemmzetthgarázdálkodássy minister a tudója! Lézerjani ministériuma csak megrendel.
Így vész el a sok bába közt a gyerek! Ill. a pénz!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A lopás magasiskolája bejegyzéshez 4 hozzászólás

  • vitorla123 szerint:

   Nagyon jó!És ne reménykedjenek,hogy nem kapjuk el őket.

   • "Szélsőjobb" :D szerint:

    Utánaszámoltunk – a mutyi és a korrupció elleni harc kerül ilyen sokba!
    Na szóval: Megpróbáltunk rájönni, hogy a nyugdíjasok részére az Orbán kormány által Karácsonyra adott 10.000 Forint értékű ajándékutalvány a címzettekhez történő közalkalmazottak általi kikézbesítésében mi kerül még darabonként plusz 15.000 Forintba.
    Erzsike a közalkalmazott kiviszi az utalványt (mozgó bér): 1.000Ft
    Erzsike a közalkalmazott útiköltség térítése: 1.000Ft
    Szervezőbizottság felállítása (nem e mutyizik Erzsike): 1.000Ft
    Erzsikét és a szervezőbizottságot ellenőrző bizottság díja: 2.000Ft
    Az ellenőrző bizottságot ellenőrző bizottság díja (a mutyizó Erzsike nem e mutyizta le vagy meg őket) : 3.000Ft
    Az bizottságot ellenőrző bizottságot ellenőrző bizottság díja (a mutyis közalkalmazott Erzsike lebuktatásának jelentése aKormányzati bizottság részére):3.000Ft
    Kormányzati bizottság díja aki közvetlenül Erzsikét a közalkalmazottat ellenőrzi: 4.000Ft
    Zárszó: Erzsikét a mutyis közalkalmazottat kirúgják, mert több helyen is fogadott el száraz teasüteményt, vagy egy szelet mákoskalácsot, kávét, stb. Erzsikét kirúgják, megjelenik nála a TEK, lefoglalják az “élesre töltött” félig megszáradt mákoskalácsot, majd Erzsikét a korrupt és mutyis, sőt terrorista közalkalmazottat előzetes letartóztatásba helyezik.
    Abszurd? – Miért, talán nem történik majd mindennap valami hasonló Orbán országlása alatt?
    SVPSZ

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.