Donbassz

Mára virradóan ismét vad latortüzérségi attakon esett keresztül Gorlovka és Zajcevo. A reggeli leltár Gorlovkában: hat súlyosan sebesült lakos, 10 ház illetve lakás romhalmazzá vált. Megsérült egy gáz gerincvezeték.

Éjszaka a kórházban belehalt súlyos sebesülésébe az egyik gorlovkai civil, azon kettő közül, akiket a város északi peremén vadászott le tegnap délután egy hohol orvlövész. Két villanyszerelőről van szó, akik az ostrom során megsérült hálózatot javították-volna.
Donyecktől délre Belaja Kamenyka falut és környékét szórta meg a valcmanista latortüzérség “Grad” vetőgépekkel.
A szicíliai Sigonella amerikai légibázisról érkezett újabb drónt figyeltek meg ma reggel a donbasszi határtérségben, amint északról dél felé végigrepült a vidék felett.
Szóval Donbasszban a helyzet változatlan.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 14 hozzászólás

 1. gyorgy szerint:

  Most találtam: Volt ukrán parlamenti képviselő Londonba szökött, ahol bizonyítékokat adott át az USA szerveinek a parlamenti korrupcióról.
  70 képviselő árulja a szavazatait szerinte az ukrán parlamentben, szavazásonként 20000-100000 dollárig, stb.
  https://www.rt.com/news/369083-poroshenko-buying-votes-leak-onyshchenko/

 2. Anonymous visszatér szerint:

  Ez is egy érdekes és friss hir: http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=99495
  Gondolom az Orosz szolgálatok nem szoktak ilyennel viccelni.

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  Anonymouusz visszatér ! Áppen az előb beszéltek erről a Rossija 24-en !

 4. TERMIN8ATOR szerint:

  Az USA-beli Ouklend városában lángokban ál egy éjszakai klub, 50 ember rekedt bent. A lángok akkkorák,hohy a tűzoltók nem tudnak a bentrekedt emberekhez férni. Hírforrás : Rossija 24.ru

 5. TERMIN8ATOR szerint:

  http://www.vesti.ru/doc.html?id=2828783 Kelet Aleppo felet, az tszlamistáknak sikerült lelőniük egy, a szír légierőhöz tartozó repülőgépet. Az “AL- Majadin hírügynőkség szerint a személyzet- pilóta(?)- meghalt. A TASzSz hírügynökség szerint a repülő darabokra tört, a Nejrab kaatonai repülőtét körül .

  • Tovaris szerint:

   Az mindenesetre megnyugtató, hogy eddig meglehetősen kevés repülőgépet lőttek le az iszlamisták. Bár a propaganda sokszor műszaki hiba miatt lezuhant gépeket is “lelőttnek” minősít. Mindenesetre az orosz “kozmikus- és légi fegyvernem” elég hatékonyan irtotta eddig az ellenséget. Ráadásul a támadások célpontjai közvetlen közelében tűzvezetési megfigyelőket is telepít, hogy a találati pontosság minél jobb legyen – elkerülendő a nagyarányú civil áldozatokat. A műholdas megfigyelés és irányítás közvetlenül a támadó gépekre is hat.
   Mindez az orosz légierő eddig nem látott fejlődését mutatja. Természetesen, ha jobb lenne az iszlamisták légvédelme, akkor a veszteség is nagyobb lenne, de szerencsére eddig ez nem volt tapasztalható.

 6. zls-179 szerint:

  Pusztítsd magad Maradék-Ukrajna,Donbassz él, és élni fog mert EMBEREK lakják és harcolnak érte! Az életért, mert ami élni akar az élni fog, minden pusztítás ellenére!!!

 7. .... szerint:

  Donbasz körül már 5 x annyi katona és haditechnika van, mint belül. Ha Putyin továbbra sem segít a saját oroszain, ha nem is zsidók, mint Ő, akkor ennek nem lesz jó vége a Donbasziakra nézve.
  Putyin nehéz helyzetben van, mert Ő mondta, Porosenkot mi is segítettük a hatalomba és ezután is segíteni fogjuk. Most kin is segítsen ?

  • mopszli hitler zsidó volt szerint:

   Volt már ilyen többször is. Hova lett a haditechnika? Be lett olvasztva a hohol nácikkal. Gond egy szál se. Putyin nem zsidó, a szart a zsidógógádban keverd, ott bólogatnak a hazugságodra.

 8. Tovaris szerint:

  Nem tudom, eltévedtem? Ez egy antiszemita fórum?

  • Emeric szerint:

   Nem, drága Ikarus-nagymesterem kömnetről, csak ide boldog-boldogtalan írogathat, kiélheti magát, kiengedheti a fáradt gőzt.

   üdv: Monokli

   • Emeric szerint:

    Azta! Hát nem ö-nek ütöttem be az o-t? Na, ez a modern technika! Táblagéppel gépelni…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.