Nem a’ zorosz hadsereg lövöldözött…

Öt ukrán rendőr életét vesztette mára virradóan a Kijevhez közeli Knyazsicsi faluban, amikor rablókra vadászás közben két rendőrtársulat egymásra nyitott tüzet.

kny

A buliról Gerascsenko belügyéri főtanácsnok személyesen számolt be Facebook-oldalán.
Állítása szerint a rendőrség egy speciális egysége nyomozást folytatott egy bűnbanda ellen, akik Kijevben és a főváros környékén törtek be otthonokba. Úgy értesültek, hogy a bűnözők mára virradóan Knyazsicsi faluban akarnak akciózni. Ott készülnek kifosztani egy lakóházat.
Egy rendőrcsapat tervet csinált, és két felderítőjük elbújt a kifosztandó ház szomszédságában épülő házban. Az elfogó különítmény meg távolabb várt a jelre, hogy jöhetnek. Elfogni.
Minden a tervek szerint alakult.
Jöttek a betörők, és betörtek. Ám a zsákmányház rendőrségre bekötött riasztója bejelzett. Az őrsről kiküldtek egy félcivil különítményt. Afféle biztonsági őrszerűket.
Közben viszont a betörőket a helyszínen lévő rendőrök lekapcsolták. De megérkezett az őrsről a riadóztatott rendőrcsapat is.
Az elfogó társulat azt hitte, hogy a banditák segítsége érkezett meg. (Azok amúgy hárman voltak!) A frissen érkezettek pedig azt, hogy egy népes rablóbandával állnak szemben. És hát szó nélküli vad lövöldözés kezdődött. A tűzpárbajt a félrendőrök nyerték a rendőrökkel szemben. 2:3 arányban. Merthogy a csata végén két félrendőr és három rendőr feküdt holtan a havon. Knyazsicsi megrettent lakói meg kivilágos virradatig rettegtek házaikban. Azt hitték a vad lövöldözésre, hogy odaértek a’ zoroszok.

kny1

A betörőbandának meg se híre-se hamva! Azok a fölfordulást kihasználva megpattantak. De végülis tiszavirág életű volt a szabadulásuk. Az időközben elrendelt rendőri mozgósítás Kijev határában két Toyota Land Cruiser 200-típusú terepjárójukat föltartóztatta, és lekapcsolta a három jómadarat.
A legjobb az a történetben, hogy a három banditát még csak károkozásért sem tudják felelősségre vonni, legfeljebb birtokháborításért.
Frissítés: Ma délután (2016 12. 04.) kijevi idő szerint három órakor Brovari kórházában meghalt a negyedik rendőr is. Így aztán a halottak száma hatra emlkedett!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Nem a’ zorosz hadsereg lövöldözött… bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. Anonymous visszatér szerint:

  Idióták

 2. Favágó szerint:

  Rettegtek? kurvanemjóóóó,,,,,,,szerintem meg alig várják hogy túl legyenek rajtuk,,hisz ott a lelke mélyén mindenki Orosz ,,,s ezért nem értem hogy mi ez már ..,.ez a szutykos élet,,de értem …hisz a jegenye fák is az égig érnek,,vagy még sem …… de hinni kell valamiben,,tenni meg semmit sem hogy nehogy már,,,ecccerre mozduljon minden,,csak én maradjak életben a gyerekem meg dögöljön meg előttem mert azt legalább túléltem

 3. Jakocs Gábor szerint:

  Szerencsétlen áldozatai a hülyén visszaszavazott kapitalizmusnak!Emberként kár értük!Akár még jó esztergályosok is lehettek volna!

 4. Favágó szerint:

  Az oldalon nem bántok senkit sem de Balázs megkérlek ,,olvasd újra a cikket,, s ha megérted hidd el megértelek téged,, mint bárkit de illeszd helyére a lényeget ,,,viszont jól látod mit mondtál ,,EMBER lett belőlük,,kegyetlen harcok árán,,s mára belátták

 5. Tovaris szerint:

  Ez a cikk nem lépte át az ingerküszöbömet…

 6. TERMIN8ATOR szerint:

  Szerintem szervezetlenségnek estek áldozatul, legaláb adó vevő lett volna náluk,a komunikáció véget, így talán nem került volna sor tragédiára. Ez esetben sajnálom őket,mivel az embereknek a tulajdonait és az életeiket akarták megvédeni .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.