Döbrögiék máris meghátráltak!

Erzsébet-krízis: megvan, kik vihetik házhoz a nyugdíjasoknak Orbán ajándékát

romo

Lázár János a Magyar Postától kér megoldási javaslatot az Erzsébet-utalvány-krízisre, miután a kormányhivatalnokokkal megállapodtak, hogy mégsem lőcsölik rájuk a kormányzati ajándék kézbesítésének feladatát.

Orbán Viktor kérte fel Lázár Jánost, a Miniszterelnökség vezetőjét, hogy konzultáljon hétfőn a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetével – ez is kiderül a Miniszterelnökség hétfő délutáni közleményéből.
Előtte az érdekképviselet levélben kérte Lázárt, ne nekik kelljen házhoz vinni a nyugdíjasoknak az egyszeri, tízezer forintos Erzsébet-utalványt, amikor amúgy is el vannak havazva. Lázár délre egyeztetésre hívta a szakszervezetet, és elfogadta az érveiket.
Ahogy arról beszámoltunk, mentesítették is a járási és kormányhivatalok munkatársait az utalványok kézbesítésének feladata elól.
A Miniszterelnökséget vezető miniszter az egyeztetés után a Magyar Postához fordul, hogy a cég tegyen egy újabb, gyorsabb és olcsóbb megoldásai javaslatot arra, hogy minden nyugdíjas még karácsony előtt megkaphassa a neki járó Erzsébet-utalványt.
(HVG)
Bal-Rad komm: “…Lázár János a Magyar Postától kér megoldási javaslatot az Erzsébet-utalvány-krízisre…”
-Tehát: ha valaki küldeni akar valakinek valahová egy darab pénzesutalványt tízezer forintról, KONZULTÁLJON TALÁN A POSTÁVAL IS! Azzal a postával, amely legalább másfél millió nyugdíjasnak MINDEN HÓNAPBAN KÉZBESÍT készpénzt!
Hátha van nekik épkézláb javaslatuk X-millió féltenyérnyi utalvány kikézbesítésére!
Hogy mit kell ezen konzultálni? (Nem-e lehetne 5555 forint a díj a 482 forint helyett “okosba”?! Legyen 555 forint! A többit vissza zsebbe!)
Döbrögiéknek elég volt mindössze néhány órai közalkalmazotti morgolódás! Az amúgy igencsak alkalmazkodó közalkalmazotti szagszervezet részéről, és máris kifaroltak az ötletük mögül. ITT A PÉLDA! EZEK RETTEGNEK MINDENTŐL! FÉLNEK!
ÉRTHETETLEN, HOGY A MAGYAROK MIÉRT TARTANAK ETTŐL A RABLÓHORDÁTÓL?!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Döbrögiék máris meghátráltak! bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Persze,hogy mindenki fél tőlük!Éh halállal fenyegetik a magyar lakosságot..Ezért van szavazó táboruk.Zsarolják a lakosságot és megfélemlítik.Ezért nincs tömegdemonstráció sem, csak a diákok és a fiatalok mernek lépni.Ők elmennek az országból.De nélkülük éhen halunk!Szomorú,de az az igazság!Ezek ellen csak nemzeti kommunista alapon lehet bármit tenni.Összefogni és leváltani őket.Leváltani abban a reményben,hogy jobbat tudunk csinálni.A nagy kérdés a hagyaték.Miből kell jobbat csinálni?Se ipar,se mezőgazdaság!Ráadásul szakképzett káder sincs.Londonba mosogatnak.

  • Ez van. szerint:

   A postaköltség külömbözetét miért nem lehet az Erzsébet-utalványhoz, vagy a nyugdíjhoz csapni, azt az 5000 Ft-ot?

   • Kálmán Lőrinc szerint:

    Tán mert nem jár hozzá… az az elszámolás alapján valamelyik cimbinél landolt volna, ha nem kelt ekkora közfelháborodást és keresztül tudják vinni.

 2. Jakocs Gábor szerint:

  A NAV-os Ildikó ezer milliárdos lopásit kell valahogy ,lassú, sunyi lépésekkel elmeszelni,visszafizetni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.