2017 januárjának császárai: A KÖZALKALMAZOTTAK!

Nem kapják meg Karácsonyra a fizetést

Számítottak rá, idén mégsem kaphatják meg a közalkalmazottak karácsony előtt a decemberi fizetésüket. Az egyik fővárosi kórház dolgozója töltötte fel az erről szóló értesítést a közösségi oldalra.

Úgy tudjuk, több intézményben is ugyanez a helyzet, pedig éveken át megkapták hamarabb a fizetésüket. A Magyar Államkincstárnál azt közölték, az intézkedéssel nem sértenek szabályt, de arra nem válaszoltak, hogy miért most változtattak az évek óta bevett gyakorlaton.
(rtl)
Bal-Rad komm: Poénkodhatnánk a dolog fölött, hogy hát a novemberi fizetés nem tart ki a decemberiig? Abban a Döbrögisztánban, ahol csak a nap süt és langyos eső permetez! (Vajdai utasításra!)

abk

-Nem poénkodunk! NEM TART KI A NOVEMBERI FIZETÉS DECEMBER 27-IG!
Hogy a MÁK-nál “…miért most változtattak az évek óta bevett gyakorlaton…” ?
Talán mert mégsem csak a napocska süt állandóan Döbrögisztán fölött! Sőt! Nagyon űgy néz ki a dolog, hogy viharfelhőkre festett qrmányunk napocskát. És nem annak fénye világít, hanem a közelgő villámoké.
Meg különben is: KÖZEL HÁROMMILLIÓ NYÖGDÍJASNAK A DÖBRÖGI-UTALVÁNYA TALÁN PONT ANNYIBA KERÜL, MINT A KÖZALKALMAZOTTAK DECEMBERI FIZETÉSE!
Hát böjtöljék ki a közalkalmazottak az ünnepeket! Legalább tovább megmarad a fizetésük! Nézzék a dolog jó oldalát! Amikor a pórnépek az ünnepek utáni maradék után kutatnak, a közalkalmazottaknak akkor csenget a cassa! Január elején ők lesznek a császárok!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

2017 januárjának császárai: A KÖZALKALMAZOTTAK! bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Gonda István szerint:

    Tegnap mi is megkaptuk ezt az értesítést. Én is a jó oldalát nézem. Eddig a január vége volt a nagyon húzós, most december végén kell majd észnél lennünk. De mivel Szilveszterkor többet költött volna az ember, mint január végén, ezért takarékosságra sarkal.

  2. Már Tamás szerint:

    Vérlázítóan undorító ez a pökhendi fityisz hozzáállás. Remélem eljő az idő amikor ezek a mocskos férgek számolgatják majd valahol Szibériában, hogy a napi egy marék fenyőmag kitart e a hó végéig.
    Tán lenne időbeli kifizetés, ha minden közalkalmazott felvenné keresztnévként a “Pancsó Aréna” nevet. Mocskos tolvaj banda.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.