Előkerült a régi film

TÁLLAI: MI LESZÜNK A LEGVERSENYKÉPESEBBEK – INNEN SZÉP NYERNI

tall

Az új adócsomag hatására Magyarország lesz az EU legversenyképesebb állama – Tállai András szerint. Az unióban most a 25. helyen állunk.

A hétfőn benyújtott, a versenyképesség növeléséről szóló adócsomag elfogadásával Magyarország lehet az Európai Unió legversenyképesebb, illetve legkiszámíthatóbb országa – mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára kedden.
Tállai András szerint az adócsomag révén 9 százalékra csökken a társasági adó mértéke, ami a legalacsonyabb az unióban. A kormány és a szociális partnerek által kötött 6 évre szóló bérmegállapodás értelmében jelentős mértékben csökken a munkáltatókat terhelő szociális hozzájárulási adó, első lépésben a jelenlegi 27 százalékról január 1-jétől 5 százalékponttal. Az egyéni vállalkozók közterhe is csökken, mindez több mint 180 ezer egyéni vállalkozót érint.
Ezekkel a döntésekkel akarja a kormány ösztönözni a munkaadókat és a munkavállalókat a Magyarországon maradásra, a külföldön munkát vállalt magyarokat a hazatérésre, a befektetőket pedig arra, hogy hozzák az országba befektetéseiket – mondta az államtitkár.
A legfrissebb, szeptember publikált versenyképességi rangsor alapján kijelenthető, hogy igen bizakodó az államtitkár. A 28 uniós tagország közül Magyarország a 25. helyen áll, míg világviszonylatban a 69. pozíciót foglalja el. Ezzel nem csupán a régiós versenytársak előzik a magyar gazdaságot, de olyan országok is, mint Bulgária és Törökország.
(vs)
Bal-Rad komm: De hiszen a vajda és udvartartása szerint régóta mi voltunk már a’ zúnijó legversenyképesebbjeji! Meg szá(@)rnyalunk! Meg húú…!
Hát most akkor mi van? Önmagunknál is jobbak leszünk?
Tállai megint jól benyakalhatott! Bár nem kell ezeknek a bomlott elméjűeknek egy csepp alkohol sem. A félrebeszélés az természetes tulajdonságuk.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Előkerült a régi film bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Ati szerint:

    Valaki szóljon Orbánéknak,vegyen vissza a gazdasági dübörgésből mert Európa szerte reng tőle a Föld!

  2. forradalom! szerint:

    És ezen ez a hájfejű,bubifrizurás galandféreg még röhög is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.