Karácsonyi csillaghullás volt az ORFK-n!

134-EN KAPTAK ELISMERÉST A TERÉZ KÖRÚTI ROBBANTÁS ÜGYÉBEN

Közel ezer rendőr összehangolt munkájának eredménye a Teréz körúti robbantó elfogása. Kiemelkedő munkájukért 134-en vettek át elismerést az országos rendőrfőkapitánytól.

Két rendőr életveszélyes sérüléseket szenvedett 2016. szeptember 24-én 22 óra 36 perckor, amikor házilag készített bomba robbant Budapesten, a Teréz körúton.

Az ismeretlen elkövető után indult hajszát a Központi Nyomozó Főügyészség irányította, abban a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) teljes állománya folyamatosan dolgozott, és valamennyi társszerv bekapcsolódott.

A nyomozás során lefoglalt anyagmaradványok, bűnjelek vizsgálatára hemogenetikai, daktiloszkópiai, vegyész- és fegyverszakértői, igazságügyi pszichológus, elme-, orvosszakértői, tűzszerész, fotó-videó szakértői munkát végeztek. A nyomozóhatóságok 1044 lakossági bejelentést ellenőriztek, 1313 kamerafelvételt foglaltak le, 217 tanút hallgattak meg a gyanúsított 2016. október 19-ei elfogásáig.

A nyomozásban kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársainak és a társzervek képviselőinek Papp Károly r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány 2016. december 5-én a Rendőrségi Igazgatási Központban ünnepélyes keretek között mondott köszönetet. A KR NNI, a Budapesti és a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság állományából 116 rendőr, az együttműködő szervek állományából 18 munkatárs részesült ORFK vezetői dicséretben és jutalomban.-írja a police.hu

kosz

Bal-Rad komm: Van egy GYANÚSÍTOTT, aki mellé már vamzert is beültettek! (Az majd később részesül elismerésben!)
A FELTÉTELEZETT ELKÖVETŐ előzetes letartóztatását legutóbb november 21-én hosszabbították meg nem jogerősen 2017 február 21-ig. Hátha összejönne egy jó kis beismerés!
DE AZ ELISMERÉS az nem várathatott tovább. Csillaghullás, pénzeső-megvolt tegnap. Idővel tettes is lesz!-amiben senki ne kételkedjen.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Karácsonyi csillaghullás volt az ORFK-n! bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Smith szerint:

  http://zaol.hu/belfold/nem-tudja-elkepzelni-hogy-a-fia-tette-lapunknak-meselt-a-terez-koruti-robbantas-feltetelezett-elkovetojenek-edesapja-1801879

  Nem azért, mintha most sokkal többet tudnék, de mára tisztázódott, hogy nem csak bűnügyként, hanem politikai ügyként is kezelik. Meglepődve látom, hogy milyen nyilatkozatok jelennek meg politikusoktól és újságíróktól. Szerintem az nem korrekt, hogy a fiam elfogása óta a gyanúsítás és a látszat alapján ők már úgy adják elő, mintha megtalálták volna az igazi elkövetőt. Már jó előre próbálják valakire ráhúzni a bűncselekményt – a kákán is csomót keresve – pedig még semmilyen logikus bizonyíték és/vagy indíték nincs feltárva?!! Milyen emberek ezek?! Mi ez, koncepciós per?! Cirkusz a népnek?

  • "Szélsőjobb" :D szerint:

   A Tánczos ügyben is kitüntettek egy csomó nyomozót, a megyei kapitányt, NNI nyomozót, meg a vád ügyészét is. Ott IS már az első fok és a jogerős ítélet előtt.

   • Már Tamás szerint:

    Hja, hja. Miként is szólt az ominózus mondat a Tanú című filmben? “Bocsánat de azt hiszem ez nem a vallomás hanem már az ítélet…” Tán csak nem egy hasonló eset ismétlődik?

  • Paul Aradi szerint:

   Kell a hatalom nagy megelégedésére, a kiszolgálóinak (RENDŐRHATÓSÁG) sikerélménye, ha a bűnös nem bűnös, a nembűnös pedig bűnös.
   Akár hogyan is lesz, de bűnös az minden képen lesz. Akit elfogtak, talán nem lenne az most? Olyan nincs, ő már gyakorlatilag halott, a hatalom oltárára tévedt!
   Döbrögi történetben is volt az igazi Ludas Matyi és az, aki látta, ha látta, ha nem, ha volt igazi, ha nem. A talján ács, a doktor és maga Luda Matyi előbb, utóbb elverte aztán Döbrögit a buzgómócsingok mellett is!

 2. zls-179 szerint:

  Vajon milyen lehet az álmuk ezeknek az emberkéknek,az elismerőknek és az elismerteknek?Gondolom a legtöbbjüknek hazug ,mint Ők maguk!A kivétel meg végezze a munkáját, és ne kérjen az elismerésből ezektől, csakis a NÉP szeretetéből és tiszteletéből…

 3. Paul Aradi szerint:

  Nehogy megtévedjen már valaki!
  A csillaghullás jogos, ha nem is az ami és aki, tehát az igazi elkövető az, vagy nem az.
  A dolog kezd emlékeztetni valamiféle koncepciós hatósági mutyira.
  Főként a Ludas Matyi történetre!
  Talán mindegy. Akkor is, ma is három tényező kellett a hatósági buzgómócsing sikerhez:
  1. Maga az eset.
  2. Buzgómócsing latormédia és főleg olyan sisere had, amely megfogja a semmit, senkit és a valakit.
  3. Kell a hatalom nagy megelégedésére, a kiszolgálóinak (RENDŐRHATÓSÁG) sikerélménye, ha a bűnös nem bűnös, a nembűnös pedig bűnös.
  Akár hogyan is lesz, de bűnös az minden képen lesz. Akit elfogtak, talán nem lenne az most? Olyan nincs, ő már gyakorlatilag halott, a hatalom oltárára tévedt!
  Döbrögi történetben is volt az igazi Ludas Matyi és az, aki látta, ha látta, ha nem, ha volt igazi, ha nem. A talján ács, a doktor és maga Luda Matyi előbb, utóbb elverte aztán Döbrögit a buzgómócsingok mellett is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.