Sérti a hóhérpribék fülét a delikvensek jajgatása! CSENDET AKAR!

Harrach Péternek elege van a kommentelőkből

Súlyos, valamennyiünket érintő kérdést feszegetett a parlamentben az ország legjobb orgánumú férfiembere, a KDNP sztárja, Harrach Péter. Az internetes kommentekről szólt. Címszavakban.

 • Alpári stílus!
 • A másik ember gyűlölete töményen.
 • Ennek a kezelésére valamit tenni kell!
De érdemes meg is hallgatni, mert a FULL HARRACH EXPERIENCE-t az írott szó nem tudja visszaadni:

(444)
Bal-Rad komm: Ez a vén élősködő parazita amiatt durrog, hogy nem mindenki foglalja imába őt és tettestársait! KÖVETELI, hogy ELHALLGATTANI AZ ÁLDOZATOK JAJONGÁSÁT, mert az sérti az ő felséges füleit!
Igen! Eljutottunk odáig, hogy KIKÉRIK MAGUKNAK A RABLÓK A KIFOSZTOTTAK TISZTELGŐ HALLGATÁSÁT! CSAK A HOZSANNÁZÁST AKARJÁK HALLANI! AMI KEDVES AZ Ő FÜLEIKNEK!
Tudod mi a mélypont te vén gazember? Te magad vagy az! Megoldást fogunk találni erre a problémára! NAPIRENDRE LESZ VÉVE A TÉMA!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Sérti a hóhérpribék fülét a delikvensek jajgatása! CSENDET AKAR! bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. Paul Aradi szerint:

  “Tudod mi a mélypont te vén gazember? Te magad vagy az! Megoldást fogunk találni erre a problémára! NAPIRENDRE LESZ VÉVE A TÉMA!”
  Ez a vén szaros, és latortársai azt hitték, hogy a gengszterváltással lefutott minden! Nem! Ők csak az isteneikben bízhatnak, mert a nyomorgó népben szunnyad kitörés gőze! Ettől rettegnek, remélem joggal!

  “Lesz még ünnep a mi utcánkban is!” J.V.SZ.

  • Hun szerint:

   +1. Szerintem tegye ossze a ket kezet ez a mocskos hazaarulo illegitim narancsos rezsim hogy a Magyar nep meg ilyen bekes. Nem lesz ez mindig igy!

 2. 1tothgabor szerint:

  Harrach „Harag” Péter, a KDNP (mozaikszó, jelentése: bort iszik és vizet prédikál) törpepártnak képviselője elmondta, „a nyilvánosság világának van egy negatív jelensége, miszerint a kommentekben alpári stílus és a másik ember gyűlölete olvasható. Ezzel tenni kell valamit.”

  Tisztelt Harrach „Frigid Apostol” Péter Képviselő Úr!

  A számból vette ki a szót! Ugyanez a véleményem a „Magyar” Parlamentről is! Sőt, még olyanabb! Én is tenni akarok valamit! De még ma!

  Nem is kell Önnek messzire tekintenie, hogy egy igazi bűnözőt, egy igazi hazugsággyárat lásson, ott van például Semjén „Tömjén” Zsolt haverja is, aki egy általam ismeretlen keresztény vallást követve a szeretet jegyében szeret öldökölni. Tudja, puskával, amit sportnak neveznek az Uhakkal közössen. Azután elfárad egy templomba, ahol kalimpál a kezével fél órát egy cifra ruhában. Leül és feláll néhányszor és kész is van a „szent ember”.

  Mivel Önnek lassabb a felfogása mint a beszédje, a hallása pedig szelektív, ezért mán elmondom, hogy tudnak a KDNP-sek örömet és vidámságot is okozni, mert például, mikor Tömjén Úr lóra ül, az esszéneusi keresztény egyenlőség és igazságosság jegyében, akkor világra szóló szenzációt láthatnak a kicsik és a nagyok is: Lovat látunk a nemi szervét a hátán vinni!

  Remélem fájt Önöknek!

  Képzelje, nekünk is fáj a parlament gyávasága és semmittevése, fáj a kétszínűség, a meghunyászkodás. Fáj az, hogy a szegények és a gazdagok nem ugyanazt a filmet nézik az országban, fáj, hogy Önhöz hasonlók úgy „szeretnek” a kereszténységre hivatkozva, hogy korbácsolásnak tűnik! Önök csak egyet tudnak: dölyfölni! Ami nem blöff!

  2 millió egyik napról a másik napra élő országában olyan parlamentünk van, ahol nincs fontosabb a kis oroszlánok simogatásánál, a stadionok építésénél, a nők petefészkének birtoklásánál, a hittanórák számának kérdésénél, egy gázszerelő cégbirodalmának növelésénél, az „elit” anyagi és társadalmi bebetonozásánál, az amerikai nagykövettel történő ülés nélküli biciklizésnél, a méltatlankodásnál, az interpellálásnál, az összeszerelő csarnokok számának növelésénél, a lelkek megtörésénél és a magyarok népirtásánál. Ja és persze a lopás, a lopás és a lopás, óráról órára, napról napra!

  Száz szónak is egy a vége: A komplett parlament bűnös! Előre elmondom. Ahol pedig az Önhöz hasonló gazemberek akarnak fehér ruhába bújt angyalt játszani, ott én gonosz ördög akarok lenni!

 3. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Érzékeny lelkű tolvajok – sért őket, ha megmondják róluk az igazat.

  • Emeric szerint:

   … harrach péter lófaszt kapjon ne pediglen pénzt…

   Klasszikus (vagy egy éve hallgattam utóljára)

 4. szemcsi szerint:

  Ha lehúznák magukat a WC-én, azzal sokat segítenének a közállapotok javulásában.

  Egyébként meg a Pedolikus Egyházért sem lenne kár, ha lehúzznák a redőnyt, de legalábbis ne közpénzen hizlaják magukat.

 5. Vak Bottyán szerint:

  szemcsi! De csak a súlyos környezetszennyezési bírság kifizetése után.

 6. Turzó István szerint:

  Ez is csak egy bitóra való áruló, cionista bérenc, akibe kár a drága parlamenti levegő! Nem olyan régen jött a híradás, miszerint … “az Európai Unió lefogja tiltani az interneten az őket kritizálókat!” Erreföl nem sokkal később, most jön ez a helyi beépített ’ember’, hogy … valami hasonlót akar! … csak mindezt helyi ‘fölháborodásnak’ álcázva! Milyen érdekes egybeesés? Az biztos, hogy az internetet ha nem előbb, akkor utóbb … de mindenképpen cenzúrázni fogja az új cionista hatalom, mert nem szeretné ha az okosabbak tanítanák a még gyanútlan ‘megvezetetteket’ – ezzel mintegy hátráztatva az évezred nagy biznicét!

 7. cicvarek szerint:

  harrach péternek shut up! Piás, pedofil zsidrákok pártocskája.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.