Mindenki a fedélzeten! A Birkamenet is berúgta a kampánymotort!

Vona: Orbán kiégett, reszkető, korrupt politikus

vugyu

Reagáltak a CÖF-hirdetés szereplői. Vona Gábort és Gyurcsány Ferencet is megszólaltattuk a békemenetesek lejáratónak szánt akciójáról.

Korábbi cikkünkben már beszámoltunk arról, hogy ismét hallatott magáról a Békemenet-szervező, kormánypárti civilszervezet, a CÖF. Az kormányközeli civilek ezúttal Vona Gábor lejáratásába szálltak be, a szerdai Magyar Hírlap egész oldalas hirdetésében jelezték, mire lehet számítani a következő időszakban. A képen Vona Gyurcsánnyal látható, az „Egymásra találtak! Együtt mondtak nemet a bevándorlásellenes alkotmánymódosításra” szöveggel.
Megkerestük a montázs szereplőit, mit szólnak a CÖF akciójához. Vona Gábor érdeklődésünkre elmondta, hogy a kép igazságtartalmát nem kívánja kommentálni, Gyurcsány Ferenc és az ő „migránspolitikája” között semmi érintkezés nincsen. Ami szerinte viszont igazán lényeges, hogy ez az eset is azt bizonyítja, hogy Orbán Viktor fél. Fél tőle és fél a magyar emberektől. Vona úgy látja, hogy Orbán kiégett, reszkető, korrupt politikus, aki ilyen eszközökkel igyekszik megtartani a hatalmát. „Ám Magyarország nem az övé, hanem az embereké, és 2018-ban az embereknek vissza kell adni az országukat” – fogalmazott a Jobbik elnöke.
Gyurcsány Ferencet már tegnap értesítették a készülő CÖF-hirdetésről. Lapunknak azonban azt mondta, hogy mindez nem éri el az ingerküszöbét.
Közben sajtótájékoztatót tartott maga a Civil Összefogás Fórum is. Csizmadia László alapító itt elmondta, hogy új szereplőt szerződtetett “a szocliberális cirkusz” Vona Gábor Jobbik-elnök személyében, ezért szervezetük plakátkampányt indít, hogy ezt bemutassa. Csizmadia azt is közölte, hogy az interneten már megjelentek az azonos tartalmú hirdetések, amit elküldtek több napilapnak is; egyedül a Magyar Nemzet közölte, hogy nem hozza le a hirdetést.
(HVG)
Bal-Rad komm: Nagy lehet a rettenet a döbrögista hordában, hogy már MOST a fedélzetre szólítottak mindenkit. A Birkamenet lihencei pedig bokájukig lógó nyelvvel teljesítik a vajdai elvárást. Érzik ők is, hogy abrak nélkül fog maradni a nyáj kolomposbrigádja, ha buki lesz.
Márpedig EGY MÁSIK felmérés szerint a döbrögisták 7 (!) százalékot zuhantak az Új Egység megteremtődése óta, és ha most kéne választani, legalább kétharmadot buknának! Az pedig-igéretek szerint-börtön!
Ezért aztán kétségbeesésükben már most vad kampányra zendítettek!
Tesznek ők arról, hogy MINDENKI ÖSSZEFOGJON ELLENÜK!-ha akarják, ha nem!
A Legútálatosabbat a Legútálnivalóbbal kötik össze! 

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Mindenki a fedélzeten! A Birkamenet is berúgta a kampánymotort! bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. varga istván szerint:

  nagyon naivak vagytok de inkább hülyék–legalább régi közmondásokat megszivlelnétek–hollo hollonak nem vájja ki szemét—tehát zsido sosem fog zsidot börtönbe jutatni hisz ez képtelenség hisz a zsido törvény s jehova kötelezövé teszi a gojok becsapását s kifosztását—–s mivel minden párt zsido párt igy akkárkirre is szavaztok a zsido kifosztoitokat válasszátok…

 2. Havasi Gáspár szerint:

  A zsidó ugyanolyan rassz, mint bármelyik a földön. Egy különálló népcsoport ( szemita), rá jellemző genomokkal. Eredeti nevén héber. A külső jegyeik alapján is jól megkülönböztethetők. Ezenkívül tény, hogy vannak zsidó vallású nem zsidó genommal rendelkezők, mint ahogy vannak keresztény vallásúak, vagy muszlimok, vagy egyéb vallásúak is a világ különböző népei között. Ahogy volt zsidó állam is, amíg Róma el nem törölte. A mai zsidók zöme nem izraelita vallású. Különben is csak egy istenük van, az aranyborjú. Holló a hollónak nem vájja ki a szemét, de ha valaki közülük szembe megy a zsidó érdekekkel azt kicsinálják. A politikában ez általában csak színjáték a népnek. Fenyőt például kinyírták, mert olyan tulajdonhoz nyúlt, ami sértette az érdeküket. A parlamentben igazából pedig csak egy párt van, a kiosztott szereposztás szerint.

 3. Smith szerint:

  “Nagy lehet a rettenet a döbrögista hordában, hogy már MOST a fedélzetre szólítottak mindenkit.”

  Persze, a Republikon Intézet legfrissebb felmérése szerint is 7 százalékot vesztett a narancspárt. Úgy látszik, hogy kezdi megfeküdni a szavazótábor gyomrát is kurva sok lopás meg a korrupció. Elindultak a lejtőn lefelé. Ilyenkor utánuk kell rúgni, hogy minél gyorsabban leérjenek!

 4. V.kutya szerint:

  Nem a kakas szavára kezd virradni..
  Orbán és rendszere oda fog kerülni, ahová való! Hamar szertefoszlik majd az öröklét mítosza, az első ki nem fizetett nyugdíjjal fog véget érni a kézcsókos királysága.
  “Hiú törekvés. Mert egyént sosem
  Hozandsz érvényre a kor ellenében:
  A kor folyam, mely visz vagy elmerít,
  Uszója, nem vezére, az egyén. –
  Kiket nagyoknak mond a krónika,
  Mindaz, ki hat, megérté századát,
  De nem szülé az új fogalmakat.
  Nem a kakas szavára kezd viradni,
  De a kakas kiált, merthogy virad. -“

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.