Természeri katasztrófa alakulgat a szemünk láttára

Az Európai Bizottság elnöke Jean-Claude Juncker a múlt héten ráförmedt Valcman Nyalókakirályra: jó lenne, ha a kijevi udvar föloldaná az EU-irányába az ukrán rönkfakiviteli korlátozást! Mert ha nem!-ugyrott a 600 millió euros segély!

Nyalókakirály azonnal intézkedett! Maradék-Ukrajna nyugati fertályán felbőgtek a motorfűrészek!

Voliny, Lemberg, Ivano-Frankovszk, Csernyivci, Kárpátalja erdőségei lesznek áldozatai a nyugat-európai erdőkivágási tilalomnak. És Magyarország! A Kárpátok erdei a Tisza vízgyűjtő területének természetes “szivacstérsége”! A tarvágások után a víz akadálytalanul zúdulhat a Tiszába! Kiváltképpen hóolvadás idején!
A Felső-Tisza-vidéke olyan árvízkatasztrófa veszélynek van kitéve, mint még soha!
Maradék-Ukrajna a moratóriumot január elsejével szünteti meg!
csernyivcicernyivci1ivanof
Ivano-Frankovsz és Csrnyivci vasúti rakodói már most megteltek rönkfával megpakolt vagonokkal! A Kárpátok erdeiben pedig több az osztrák, német, olasz fakereskedő, mint az őshonos vad!
Igazi természeti katasztrófa bontakozik ki a szemünk láttára!-napjainkban.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Természeri katasztrófa alakulgat a szemünk láttára bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. furnan szerint:

    A “zöldmozgalmak” alszanak Európában ? vagy a gyarmatokon folyó természet-rombolás és pusztítás nem tartozik a “hatáskörük” -be ?

  2. János szerint:

    A zöldek hazug “sivatagcsináló” gazemberek! Egy tisztességes ember sincs közöttük! Nem kell nekik az orosz földgáz, addig keverték a szart, amíg megfúrták a Fekete Tengeren keresztül érkező Déli Áramlat gázvezetéket. Most a hazug zöld kutyák fával fűtik az elektromos erőműveiket! A magyar fát már jó ideje viszik, de több kell nekik! Miközben a passzív házakról hadoválnak, de százszoros energiaigényű üvegházakat építenek! Sivatagot akarnak csinálni Kelet-Európából, Ukrajnából, mert ők a “nagy zöldek” a sivatagban szeretnek lenni! Én azt javaslom, hogy az összes “zöld” politikus és “zöld” aktivista költözzön Boldog Arábiába, ott már kész a sivatag, nem kell erőlködni, ott minden ingyen van, lehet akár ezer feleségük és 10.000 gyerekük is, meg ott van a rokonságuk! Terelgethetik a kecskenyájaikat, és akár mindet feleségül is vehetik, bár a kecske jóval értékesebb mint egy nő, de ne álljunk a szerelmük útjába! Ausztria is Van der ballonkabát “zöldbe” fordult. Ott is kezdődhet az erdők letarolása, persze a környezetvédelem jegyében!

  3. Emeric szerint:

    ez nem erdőgazdálkodás, hanem erdőgarázdálkodás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.