Tőkés Féreg az etető kézbe mar?

Tőkés: Kövér László olyan politikusokat támogat, akik meglopták a magyar államot és a magyar adófizetőket

todo

Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács egy nagyváradi sajtótájékoztatón a vasárnap tartandó parlamenti választásokról elmondta, hogy ugyan ő is elmegy szavazni, de szerinte jó lelkiismerettel nem lehet a Romániai Magyar Demokrata Szövetség Maros, Bihar, vagy Hargita megyei jelöltlistájára szavazni „annak a tudatában, ahogy azt az opportunista, megújulásra és megigazulásra képtelen RMDSZ összeállította”.

Tőkés a Bihar megyei jelöltlistáról külön megemlítette Biró Rozáliát és Szabó Ödönt, akik szerinte a korrupt rendszer folytonosságát jelképezik. Főleg ezért nagyon csalódott amiatt, hogy Kövér László is beszállt az RMDSZ kampányába, és korrupt politikusokat támogat. Pedig még emlékszik arra, hogy nemrég még a házelnök is bolsevik gyökerűnek nevezte az RMDSZ-t.
Tőkés László szerint Kövér László Biharban olyan jelöltek mellett korteskedett, „akik meglopták a magyar államot, a magyar adófizetőket”, és a Gyurcsány-rendszer legfőbb támogatói voltak Erdélyben. Szerinte ez ugyanolyan, mintha ő elmenne Magyarországra, és Simon Gáborral vagy Zuschlag Jánossal tartana kampányülést a Fidesszel szemben.
Emlékeztetett, hogy a Bihar megyei RMDSZ vezetői által létrehozott Mecénás Alapítvány egy olyan nagyváradi Ady-központ építésére fordította a magyar államtól kapott támogatást, amit azóta le is bontottak, és az RMDSZ Bihari vezetői látták vendégül Nagyváradon Gyurcsány Ferencet és pártja több más vezető politikusát.
Tőkés László kijelentette, hogy a védnöksége alatt működő Erdélyi Magyar Néppárt a megkérdezése nélkül döntött úgy, hogy nem indul el a vasárnapi parlamenti választásokon. Ugyanakkor ő nem tartja helyesnek ezt a döntést.
(MTI/444)
Bal-Rad komm: Hát akkor most a Döbrögi is…? Merthogy vajdánk csütörtök délelőtt Szatmárnémetibe látogat Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke meghívására.
Sajtóértesülések szerint Döbrögi az RMDSZ kampányhajráját erősíti majd Szatmárnémetiben. A találkozó tényét Havasi Berci, a vajda sajtóajtónállója is megerősítette, ez egyébként majd a Kossuth Kertben lesz. Romániában vasárnap tartanak parlamenti választást.
Ezek szerint Tőkés Féreg a mi Döbröginket is olyannak tartja…? Te Jó Isten! Belemar az etető kézbe?

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Tőkés Féreg az etető kézbe mar? bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Paul Aradi szerint:

    Ha vallásos volnék azt mondanám: Nohát mégis van isten.
    Román gengszterváltó főpap nem csak az egyház szégyene, de a politikában is alulmarad minden kritériumnak. Persze ha valaki pap, akkor az jelentheti azt, hogy hivatásos, funkcionáló hazudozó. Most úgy látszik az árulónak szar a fizetése. Persze eljön az idő, amikor Chaucheskunak szobrot állítanak és rabszolga lesz az építkezésen!
    Ha egyház akkor az aljasság netovábbja, ha pap, akkor a két lábon járó ördög. Ez (t)őkés is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.