Bakondi NATO-t sürget

Bakondi György: a migrációs helyzetben a NATO bevonása szükséges

begy

A tél miatt sem csökkent az Európára nehezedő nyomás

Helyes az az álláspont, hogy az illegális migráció jelentette biztonsági kihívásra katonai válaszokat kell adni, vagyis szükséges volna a NATO bevonása – jelentette ki a miniszterelnök nemzetbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában.

Bakondi György azt mondta, hogy ez nem feltétlenül fegyveres beavatkozást jelent, hanem például a szövetség felderítő, logisztikai, képzési és haditengerészeti képességeinek használatát.
Hozzátette: a NATO kollektív védelmi testület, amelynek a migráció szempontjából kritikus helyzetben lévő Törökország is tagja.
A továbbiakban elmondta: Európában, elsősorban a balkáni útvonalon a tél okán csökkent a migrációs nyomás, ám még így is naponta száz-százötvenen érkeznek Szerbiába, a görög szigeteken válsághelyzet alakult ki, és Olaszországban is feltorlódtak a tengeren át érkezők. A magyar határokhoz is folyamatosan érkeznek, elsősorban a vasúti határátkelőhelyeken gyakori a határsértések száma – sorolta.
(mh)
Bal-Rad komm: “…például a szövetség felderítő, logisztikai, képzési és haditengerészeti képességeinek használatát…”
-A NATO mindezen elvárásokat teljesíti. Földeríti, kimenti, ellátja, Európába fuvarozza a migránstömeget. Mit akar még Bakondi? Serényebb munkát? Hiszen fegyveres határvédelmet a NATO nem lát el!-és szándékában sincs. A NATO jelenleg csak FELSÉGTERÜLETET VIGYÁZ! (Meg újabbak szerzésére ácsingózik!)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Bakondi NATO-t sürget bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. Gonda István szerint:

  Szerintem 2015 tavaszán, amikor megindult Mo. ellen az iszlám invázió, azonnal kellett volna kérni a NATO beavatkozását az 5. cikkelyre való hivatkozással. Most már egy kicsit késő.

 2. Гриша szerint:

  Ha illő tisztelettel a Cártól kértek egy szakasz határőr katonát, garantáltan nagy ívben elkerülik határaitokat a nem kívánt betolakodók!
  “Az orosz határőr tüzel és utána megkérdezi ki voltál.”

  • 1tothgabor szerint:

   1., Nem bírok elviselni semmi “nemest” és “uralkodócskákat”

   2., A magyar népnek meg kell tanulni a saját lábára állni

   3., Amíg a szegény orosz testvéreim engedelmesen végrehajtják a parancsokat, addig a gazdag orosz “testvéreim” kirabolják őket.

   4., A “cár” a saját farkával foglalkozzon, a máséhoz semmi köze.

 3. scout szerint:

  Grisa, most vaz az
  amikor elmész te a jó picsába.
  Amit írtál, abbol semmi nem igaz.

  • aaa szerint:

   Már az oroszok ( a katonaságuk ) jelenléte esetén is erősen meggondolták volna a migránsok, hogy az országunk területére lépjenek. Határőrségünk nekünk is volt valamikor. ( Sajnos csak volt . )

  • Tovaris szerint:

   Kérem, próbálja meg vulgáris megjegyzéseitől megkímélni az olvasókat.

 4. fatum szerint:

  Bedobják a NATO megmentők az ISIS terroristáikat Európába, hogy aztán a hülye megvezetett nép a NATO megmentőkért kiabáljon. A megmentő hozza oroszokra irányított rakétákkal, majd a megmentendő demokratizálandó országokra a III. világháborút.
  Ki van ez jól találva. Régi trükk. Ismerjük, mikor a védelmei pénzt beszedő bűnözők feldúlják előbb a a védeni kívánt objektumot.
  Amúgy Admin Észrevetted e hogy nálunk is oroszellenes hisztériát keltenek?

 5. vitorla123 szerint:

  Tény kérdése!Kifejezetten a “bal oldal!” . Akik német uralomban érdekeltek és a harácsolás legalizálásában. Trump Amerikában ezért lett elnök!Megérzésem szerint a Munkáspárt programjával.Szóval ma kommunista csak milliárdos lehet!Az ész meg áll és ácsorog!

  • vitorla123 szerint:

   Lemaradt: Kenedi után,jó ha erős védelmet szervez maga köré! Ha megpróbálja megölik érte.

  • Hun szerint:

   Meg hivatalosan nem elnok. Ugyanis dec. 19-en meg az elektoroknak is meg kell ot valasztaniuk illetve januar 20-a korul fogjak hivatalba iktatni. Addig pedig meg nagyon sok viz fog lefolyni a dunan. Ergo en egyaltalan nem vagyok abban biztos hogy tenylegesen is Trump lesz az uj elnok.

 6. Tovaris szerint:

  Ez a Bakondi egy verbális mutyi.

 7. Tovaris szerint:

  Mielőtt bármibe belemennénk: NATO.
  Ott van a NATO egyik legerősebb tagja. Meg ott van Görögország. szintén NATO-tag.
  Idáig EL SEM SZABADOTT VOLNA JUTNI a migránsoknak!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.