Egy eset-két tálalásban

Viccesnek érezték, hogy lerúgjanak egy gyanútlan nőt a lépcsőn

A megrázó eset a késő esti órákban történt a berlini metróaluljáróban. A 26 éves nő nyolc lépcsőfokot zuhant, az arcára esett.

Újabb kegyetlen “városi játék” ütötte fel a fejét, ezúttal Németországban: egy láthatóan ittas fiatalemberekből álló csoport késő este a berlini metróban hazafelé tartó nőt szemelt ki. Egyikük sörözve, cigarettázva sétált az áldozat mögé, és amikor a nő már a lépcsőn járt, egyszer csak hátbarúgta. Nem finomkodott, szabályosan eltaszította, hogy a szerencsétlen nő biztosan előre zuhanjon. A 26 éves áldozat az arcára esett.

Mindezt persze rögzítették a térfigyelő kamerák is. A nyolc lépcsőfokot zuhanó nőt a támadó és a társai is otthagyják. Egyikük mintha odamenne, ám pusztán egy elhagyott sörösdobozért hajol le, aztán ő is elsétál. A nő láthatóan nem érti a történteket, a lépcső aljáról néz szembe a sörösdobozért lehajoló bandataggal.Járókelők siettek végül oda hozzá segíteni. Az áldozatot kórházba kellett vinni, a támadókat körözi a rendőrség.-írja a esetről egy döbrögisztáni fősodratú bulvár.
Ugyanerről a történésről persze más oldalakon is beszámolnak. Nagyjából hasonló az esetleírás, csupán aprócska az eltérés.

A német Bild szerint a cselekményt részeg muszlim bevándorló suhancok a metro Neuköln állomásán követték el.
Hát…-így is meg úgy is lehet tálalni az esetet. Egy lényeges elem kihagyásával. Hogy is mondják erre? Polkorrektség?
Persze elegendő a videot végignézni!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Egy eset-két tálalásban bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. egy paraszt szerint:

  Ittasan nem lehet hithű muszlim, ezért már a saría jogán is kinézne nyakazás.
  Aztán ez szándékosság okán, ittasan elkövetett cselekmény, ami súlyosbító tényező!
  Itt az ejnye bejnyét hányszoros ejne no-ra súlyosbítják?

 2. Smith szerint:

  Ha a határon nem rózsaszín lufival meg virággal, hanem gépkarabéllyal köszöntötték volna őket, akkor nem történt volna meg a szilveszteri ficki-ficki és ez sem. Orbánt lehet szidni, hogy felelőtlenül bánik a közpénzzel (Hú, de finoman fogalmaztam.), de legalább a magyar határon pengés drótakadály és Kalasnyikov várja a betolakodókat. Más dolog, hogy nálunk az ómigránsok (cigányok) tartják terrorban az őslakosokat.

 3. Ficko szerint:

  Nem semmi !
  Na ,az elkövető az kérdéses ,az ilyen olyan médiának !
  Lehet hogy muszlim volt ,lehet hogy cigány, lehet hogy náci , lehet Kelet-Európai vagy Nyugati,vagy Német ,de lehet a megcsalt férj aki libsi is. Soros meg pénzelte a fotóst !
  Egy új film !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.