Fölszámolva!

Felszámolták a Magyar Nemzeti Arcvonalat

A Magyar Nemzeti Arcvonal elnevezésű szélsőséges hungarista szervezet valamennyi aktív tagját meggyanúsították, hárman közülük előzetes letartóztatásban vannak; a szervezetet ezzel gyakorlatilag felszámolták – írja a Magyar Idők.

A napilap rendészeti forrásai szerint a Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) jászberényi alcsoportjának felszámolása ugyan nagyobb publicitást kapott, mint a többi alcsoporté, ám mára nincs működőképes, szervezett militáris alakulata a Magyar Nemzeti Arcvonalnak.
A szervezetnek mind a tizenkilenc aktív tagját, akik a belső, szervezett magot jelentették, meggyanúsították, többségüket fegyverrel, lőszerrel, robbanóanyaggal való visszaéléssel, illetve közösség tagja elleni erőszak előkészületével is. Utóbbiak között van a rendőrgyilkos, MNA-alapító Győrkös István egyik fia, ifj. Győrkös István is – számol be a Magyar Idők.
A cikk szerint a tizenkilencedik gyanúsított a szervezet alapítója, aki előzetes letartóztatásban van.
Őt rendőrgyilkosság, valamint lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés miatt fogták el: a bőnyi családi házához házkutatásra érkező rendőrök egyikét lőtte le gépkarabéllyal október végén.
A Magyar Idők értesülése szerint még a karácsonyi ünnep előtt befejeződhet az ügyben indult belső rendőrségi vizsgálat második része. A rendőri fegyverhasználat jogszerűségét már a gyilkosság utáni héten megállapította az akcióban résztvevők elöljárója. A parancsnoki felelősség kérdését firtató vizsgálati rész pedig hamarosan befejeződik.
(origo)
Bal-Rad komm: “…A szervezetnek mind a tizenkilenc aktív tagját…”
-Úgyhogy Karácsonyra még éppen megszervezhetnek egy újabb csillaghullásos-jutalomosztásos-vállveregetős elismerősdit az ORFK-n. Sintér Satyával, Hajdúval,-meg sok arra érdemesülttel! Merthogy vannak sokan.
A vizsgálatok érdemi részei pedig titkosítva lesznek!
ELKERGETÉSÜKIG! Persze addig még ki tudja mennyien kerülnek terítékükre? Talán…
Merthogy szorgos ám a horda elhárító szolgálata!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Fölszámolva! bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. öregkun szerint:

  Nem nagyon titkolóztak ezek , a jövönk info. hu. oldalon osztották az észt, zűrzavaros dolgokat.

 2. Havasi Gáspár szerint:

  A Györkös ág nem a jovonk. info-n kommunikált, ez a szakadár csoporté, amelyik valójában olyan belső áruló csoport volt, mint Vajnai csoportosulása a Munkáspártban.
  Az MNA a Hídfő.Net-en kommunikál.
  Ma is sok érdekes információ jelenik meg az oldalon, még akkor is, ha az ember nem mindenben ért egyet.
  Mindenesetre az akció elérte célját, az MNA halott, meg a magyar ellenállás is. Lehet tapsolni. Már a jobbiknak sem kell félni egy valódi jobboldali nemzeti szervezettől. A Dohány utcában valószínűleg már rég ünnepet ültek, a zsidó gárdának már nem kell félnie, nincs ellenfele.
  Amúgy egyáltalán nem konspiráltak, könnyű volt felszámolni. Ja kérem így működik egy polgári demokrácia. Már néhány keresetlen szóért is éveket szabhatnak ki a helytartótanács bírái, akkor majd egy festékkel lövöldöző szervezetet hagynának működni. Aminek be kellett következnie, az be is következett. Az origo-n már rég megünnepelték. Mindenki boldog- konzervatívok, keresztények, libsik, bipsik, liberálisok, demokraták, álnemzetiek, az egész hazug, népnyomorító bagázs.

  • Hun szerint:

   +1. Csak a tisztesseges Magyar emberek szomoruak!

   • vitorla123 szerint:

    Aki nem tud arabusuil az ne beszéljen arabusul! Fel lett ajánlva a segítség és nem fogadták el.Nyilvánvaló,hogy a Köruti robbantás és e között összefüggés van,csak azt nem tudom,hogy hogyan.
    Pedig Amerikában a Munkáspárt programjával nyert elnökválasztást Trump.A két program között csak a pinafogás és a nyelvezet a különbség.Az Amerikaiak erre szavaztak,a Magyarok meg a nyomor folytatására.Észnél legyünk,ha nehezünkre esik is! Az MNA nemzeti érdekeket szolgált,ami egyben kommunista érdek is.Nem fogták fel.-Nem kerülnek ilyen helyzetbe.

 3. nem tom szerint:

  T.Vitorla!
  Ha a munkáspárt hangosabb lenne bedarálnák azt is,okot előlehet rángatni!

 4. Szaszi szerint:

  Kibaszott Origó.
  Az eredeti oldalon http://magyaridok.hu/belfold/felszamoltak-szelsoseges-hungarista-szervezetet-1236985/ leírja hogy

  “Úgy tudjuk, a házkutatási parancsban nem szerepelt az a sajtó által idézett kitétel, miszerint fegyvere lehet id. Győrkösnek. Ha ez így volt, akkor nem is kellett értesíteni a Terrorelhárítási Központot (TEK), és a közreműködésüket kérni. ”

  Hát akkor mi a k..va anyjáért ment házkutatni az NNI ?Romlott befőttet kerestek?
  Nem volt semmi ok arra,hogy zaklassák Györköst?Hát ez az,,,közben megírták hogy lezárult a nyomozás,senki nem hibás a rendőrségen belül.Fasza Bemegyünk,basztatunk,mert a zsidó terroristáknak LEHET!Mocskok ezek az aljától a tetejéig.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.