Szlogengyártókból van éppen elég!

Ma jelent meg az index.hu-n egy írás, “Oroszbarát brit újfasiszták bukkantak fel a Jobbik közelében”-címmel. Ami így önmagában véve hülye egy állítás. Újfasiszták, neonácik eleve nem lehetnek oroszbarátok!-úgy en block.

De azért van a kétségbeesett oroszbarát újfasiszta bizonygatáson túl egy fölöttébb elgondolkodtató részlete az írásnak. A vége felé.

ujf

“…A Magyar Narancs újságírója fedésben felvette a kapcsolatot a brit KTI-vel, ekkor derült ki, hogy ingatlanban utaznak és Toroczkai “remek fickó és támogató”, a KTI pedig több ásotthalmi tanyát is kiajánlott az érdeklődő újságírónak megvételre. Egy videót is elküldtek az érdeklődő újságírónak, amiből kiderül, hogy Toroczkai külföldieknek ajánlgatja az ásotthalmi ingatlanokat, mondván, azokat fillérekből meg tudják venni. A videóban felbukkan a KTI magyar vezetője, ő kéri meg Toroczkait, hogy árulja el, miért éri meg külföldieknek Ásotthalmon ingatlant venni. A Magyar Narancs szerint bár Toroczkai ezt tagadta a lapnak, a bizonyítékok azt támasztják alá, hogy a KTI Toroczkai segédletével nyugat-európaiak betelepítését szervezi Ásotthalomra…”
-Bizony elgondolkodtató egy állítás ez! HA IGAZ! Ha pedig igaz…?
No akkor senki ne jöjjön azzal, hogy itt Döbrögi Jobbik-ellenzékének a leszalámizásához nyújt segédkezet a Bal-Rad! Hogy ez pontosan olyan mint Lovas búrvárása!
Ha pedig igaz az írásban megfogalmazott állítás, akkor hogy van ez a “Magyarország a magyaroké!”-szállóige. Mennyiben más a kötvényárusításba csomagolt “állami” hazaárulástól az “üzleti” jellegű betelepítés-közvetítés?
A MAGYAR NÉP EGY ŐSZINTE POLITIKAI ERŐRE VÁR!
Szlogengyártókból van éppen elég!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szlogengyártókból van éppen elég! bejegyzéshez 1 hozzászólás

 1. Fergeteg szerint:

  A filmet nem láttam, részleteket nem ismerek:
  https://knightstemplarinternational.com/2016/05/kti-exclusive-video-popular-hungarian-mayors-message-to-potential-settlers/
  Kicsit Toroczkairól:
  –https://sputniknews.com/europe/201510121028404649-asotthalom-mayor-interview/
  A holdudvar ideológiai csapdáit, kényszerpályáit használják ki most, valamint az érintett köreinek (meggyőződésükből fakadóan egyébként számukra teljesen logikus) elfogultságát “fehér”+európai+keresztény vonalon. Ezt mi eddig is ismerhettük, de ha bedobják a széles tömegeknek, a Jobbik-hagyma újabb rétege válhat le, és még csak meg sem kell erőltetniük magukat, mert a munka egy részét elvégzik helyettük mások. Keresve sem lehetne jobb alkalmat találni hozzá, mint a még mindig tartó, felfokozott érzelmi hullám, valamint a magas labda lehetősége a Jobbik elitmigráns-vádja után. Bónuszként az atlantista gyarmatoktól elvárt kötelező oroszozás időszaki hányadát is teljesítik vele, és ebben a nagy oroszozásban örömmel vesz részt a teljes atlantista “nagykoalíció” akkor is, ha részben esetleg “baráti” tűz lesz az (elvégre naivitás lenne azt gondolni, hogy egy lehetséges kihívót nem környékeznek meg több oldalról azok, akik szeretnének maguknak némi befolyást, érdekérvényesítést – pl. az amerikaiak -, márpedig ezeknek csak a sziklaszilárd elvek állhatnak ellen, amik ugye némileg változtak a Jobbiknál az idők során).
  Mire a folyamat véget ér, a Jobbik előtt két lehetőség lesz: vagy végig megtart valamit a régi arculatából, de akkor felmorzsolják, vagy valódi tömegpárttá válik, leválaszt magáról minden, választási eredményesség szempontjából hátrányos ideológiai terhet (atlantista környezetben legfeljebb atlantista terhek maradhatnak, viszont azok akkor már nem terhek, hanem elvárások), majd pedig rugalmas gerinccel helyettesíti a meglévő gerinc maradékát, úgy talán átvészelheti. Van pesze egy harmadik is: ellenfele időközben legyengülhet, s így esetleg megmarad a választás lehetősége a változások irányát, az arculatot és a “barátokat” tekintve.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.