Donbassz

Tegnap este ámokfutott egy jóízűt Ungváron Nyalókakirály latorhadának kárpátaljai kémfőnöke.
Alekszander Ljah csontrészegen gázolt el két járókelőt szolgálati Mercedesével a városközpontban. Gyalogátkelőhelyen. Kilétét az autó rendszáma alapján tudták csak meg az újságírók.

A két elgázolt gyalogos talán életben marad.
A kijevi “Szofija Center” fölmérése azt állapította meg, hogy a megkérdezett alattvalók 73,6 százaléka szerint Valcman és udvartartása busásan profitál a Donbassz elleni háborúból. Mintegy 60 százalékuk megütközött a témán, miszerint: “hadban állunk Oroszországgal!”
Donbasszban viszont a bőrükön érzik a helyiek, hogy a kijevi udvar hadat visel AZ OROSZOK ELLEN!
Az alábbi térképek önmagukért beszélnek.

tartar1 tar2

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 14 hozzászólás

 1. TERMIN8ATOR szerint:

  Hát tegyenek róla, hogy ne érezzék a bőrükön a Donbasziak Valcman profitálását ! Senki sem fogja helyetük elvégezni, azt amibe ők belekezdtek. Fejezzék be úgy ahogy az elején volt az elkébzelésük a sorsukról . Hatványozottan vonatkozik ,és AKTUÁLIS az a Kossuth Lajosi száló ige,hogy : “Élni csak az a nemzet fog, melyben magában van életerő; kit nem saját ereje, hanem csak másoknak gyámolitása tartogat, annak nincs jövője”. Úgy veszem észre a Donbasziakra, csak ennek a száló igének a második része akaktuális ! Ezt bizonyitják az ottani történések, fejlemények. Siránkozásokkal, a szétlőt házakkal a sebesültek, halottak, földönfutók számának emelkedésével, a belőtt lövedékek számlálásával SEHOVA SEM FOGNAK JUTNI ! Senkiben a világon nem fognak együtérzést felkelteni, ami ugye az ottani helyzet rendezéséhez nem elég, csak anyit ér, mint a HALOTNAK A CSÓK !

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  Nem kel ahoz ott sem járni, a bal-rad, a dnr -news címü web oldal éppen elég hírrel ,képekkel, videókkal szolgált majd három éven kereszül, hogy az a szöveg kialakuljon,leirjam. Te jártál ottan Caporal, de nem a háboru ellőt, hanem “most”a két és fél,majdnem a három éve tartó komfliktus valamelyik időszakában ?!

 3. Artur szerint:

  Donbassz Moszkva perifériája,ahogy Kiev Washingtoné(Tel aviv-ot akartam írni),ezért a Donbasszi nép ugyan úgy kiszolgátatott,mint minden nép amely nagyhatalmak között örlődik.

  • Tovaris szerint:

   A Donbassz rossz politikai helyzetben, rosszkor, rosszul döntött. Mindenesetre az a lényeg, hogy a fasiszta kijevi junta ellen harcol – s ebben Oroszország is támogatja. Azonban egy idő előtti háborút nem kockáztathat meg.

 4. veres szerint:

  Artur

  Mé, van ilyen hogy Moszkva perifériája? Donbasz=Moszkva. Aszondják, hogy egyenlőség testvériség van. Moszkva nem ezt mondja? Most akkor Donbasz jóléte Moszkvától függ és Donbassznak nem jó a sora?

  • Tovaris szerint:

   Nagyon sánta érvelés. Donbassz jóléte attól függ, mikor lesz vége a háborúnak és mikor lesz újjáépítve. Mindenesetre az Oroszországból rendszeresen küldött segélyszállítmányok nélkül már nem léteznének. Donbassz léte csak akkor lesz megnyugtató, ha a kijevi juntát elűzik és Ukrajna újra Oroszország szövetséges állama lesz.

 5. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.google.sk/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.balrad.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2014%2F07%2F1-9.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.balrad.com%2F2014%2F07%2F29%2Felena-es-motorola-egybekeltek-isten-elott-is%2F&docid=vQNLRIREUPsj-M&tbnid=AGfVz3y2bRfFCM%3A&vet=1&w=960&h=673&client=firefox-b&bih=645&biw=1366&q=janoskudela%40gmail.com&ved=0ahUKEwjDi6G1xOrQAhWpC8AKHVwEBDsQMwgsKBAwEA&iact=mrc&uact=8 Tisztelt bal-rados kommemtelők ! Egy kis nosztalgiázás, de inkáb megemlékezés ARSZENIJ PAVLOV-MOTOROLÁRÓL . Az esküvőjükön 2014-07-29-diki Bal-Rad hír volt Az alsó képen a most már néhai Motorolának a baloldalán pedig Pavel Gubarjev akkori ÚJOROSZORSZÁG NÉPI KORMÁNYJÓJA

 6. TERMIN8ATOR szerint:

  Ez a szöveg, folytatása a fentebi küldeményemnek. A negyedik képen pedig, az egyházi esküvőn MOTOROLA háta mögött pedig nem más mint a mmostani Donbaszi álamfő ALEXANDER ZACHARCSENKO ál, szerintem.

 7. Tovaris szerint:

  Az mindenesetre érdekes, hogy nem csak Oroszországban, de Ukrajna sok részén megmaradtak a kommunista utca- és településnevek. A népet ez éltetni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.