Egy valóságtól elszakad elme álmodozásai.

Döbrögi kényszeres nagyotmondása az elmebaj egyik tünete

pzt

Közép-Európa a reneszánszát éli, folyamatosan és dinamikusan fejlődik és erősödik – találta mondani Orbán Viktor. No meg azt: Európa és a világ legsikeresebb térségévé tesszük a régiót. Egy valóságtól elszakad elme álmodozásai.

Persze, reneszánsz. Itt van nekünk rögvest az alcsúti da Vinci, aki egyként ért a lapkiadáshoz, útépítéshez, szállodaigazgatáshoz, mészárszék-vezetéshez, no és a gázszereléshez. És még maga sem tudja, jövő héten mihez fog konyítani. Borgiák és Mediciek is nagy számban feltalálhatók. Igaz, utóbbiak csak az udvarhű művészeket dotálják, ám őket legendás nagylelkűséggel. Házi, akadémikus művészek, nyalonc igricek – G. Fodor Gáborra rálátó forrásaink szerint nincs panasz a kasszagép ütemes csilingelésére. Saját művészi stílus ugyan nincs, de már jól megy a csapatás Ibizán.
Ha egy pillanatra képesek vagyunk túllátni az elmebaj ködén, kkor azt vesszük észre, hogy:
– 28 uniós tagállamközül a 25. legversenyképesebbek – pontosabban versenyképtelenebbek vagyunk,
– a mélyszegénységben és létminimum alatt élők száma átlépte a három milliót – inkább nem is veszi őket számításba a Központi Statisztikai Hivatal,
– a magyar munkás órabérnél csak Romániában és Bulgáriában fizetnek kevesebbet,
– a megemelt minimálbérrel is sereghajtók vagyunk az Unióban, a legkisebb fizetés most sem éri el a nettó 100 ezer forintot, vagyis a 300 eurót,
– durván esnek a beruházások,
– zuhan az ipari termelés,
– világbajnokok vagyunk forgalmi adóban és a minimálbér után fizetendő járulékokban,
– sereghajtók vagyunk az oktatásban.
De a cél, az nem lehet kisebb, mint a legsikeresebb régióvá válni a világon. Naná. Persze kár lenne letagadni, hogy az ország épül-szépül:
– százmilliókból készül tanösvény a cimborának, igaz, egyszeri polgár oda a lábát nem tehet be,
– megépül az első felhőkarcoló Budapesten, a kedves vezető házi oligarchájának örömére,
– bárki újíthat fel szállodákat állami kölcsönből, ha a miniszterelnök veje,
– igaz, hogy az ország nagyobb részén nincs háziorvos, de szuperkórházat álmodunk a fővárosba,
– olyan remekül tudunk vizes vébét rendezni 40 milliárdból, hogy máris 100 milliárdot költöttünk rá.
Mondhatnánk, hogy innen szép nyerni – de inkább azt javasoljuk Orbánnak: végre vegye be a piros pirulát.
(b1)
Bal-Rad komm: Nyilvánvaló, hogy vajdánk elmeállapota erősen kétséges. A lelkülete az, ami a legkártékonyabb! DE MI BÁTORÍTOTTUK FEL EZT A BETEG LELKÜLETET!
Amikor kiderült, hogy a kétharmada csak…-még akkor is adta alá a nép a lovat.
Nem biztos hogy Döbrögi a nagyon hülye!
Ha pedig a hülye dumáját vesszük, még igaza is lehet! Ha kivesszük belőle a NÉPET! Ők valóban reneszánszukat élik.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Egy valóságtól elszakad elme álmodozásai. bejegyzéshez 25 hozzászólás

 1. sandor67 szerint:

  A Orbán V úrnak van legalább elméje , ellentétben veled ADMIN !!!!!!!!!! Te csak szapulni, mindenkit okolni, sírni és fosni tudsz

  • kazaria izolácio szerint:

   Legyen az ön vezére.
   Kisvasuttal,házi stadionnal.
   Lörinc stromannal.

   Sok boldogságot önnek.

   De most lekapcsolják a vasutikocsit amivel ön utazik. Pápá. uram
   jo utazást a bolonddal. 🙂

   • vitorla123 szerint:

    Na mi is a gond ezzel!Legfontosabb a lakosság létszámának csökkenése.Mert a harácsolók elűzik a magyar fiatalokat a hazájukból.Mert nem tudnak megélni.Mert önkorlátozással kell élniük ezért a szexben önkielégítés a domináns.Ezért csökken az élve születések száma.Nők, férfiak egyaránt.Nem rég olvastam róla egy kutatást.Ennek következménye az,hogy romlik az újszülöttek minősége.Értelmi képesség és alapegészségesség szempontjából is.Az újszülöttek zöme orvosi segítségre szorul. Vagyis az egész magántulajdonra épülő rendszer önmaga ellensége,idegen filozófiai kifejezéssel tudományosan,a magyarság ELIDEGENEDÉSE valószínűleg visszafordíthatatlan. Orbán és a FIDESZ politikája nem nemzeti politika,hanem annak ellentéte magyarellenes politika.Aki támogatja lelke rajta. Ellentétben a Kádár politikájával,aki közel egy millió népszaporulattal adta tovább hazánkat.

    • veres szerint:

     “Ellentétben a Kádár politikájával,aki közel egy millió népszaporulattal adta tovább hazánkat.”

     De azt tudtad, hogy azon szaporulat 93%-a a magyarnál szaporább cigány rassz volt? Tehát akkor a Kádár éra inkább a cigánynak, mint a magyarnak kedvezett?

     • Kálmán Lőrinc szerint:

      Ez az éra kinek kedvez? Nem az élősködőknek? Akik segélyekből tartatják el népes pereputtyukat és még egyéb garázda módon is folyamatosan károsítják a DOLGOZÓ népet?

     • veres szerint:

      “Ez az éra kinek kedvez? ”

      Nem gondolom, hogy érdekelne a véleményem. Ha mégis, Te már úgyis eldöntötted, úgyhogy ha nem azt hallanád, amit hallani szeretnél, akkor nem értenél velem egyet. Szóval a Te szemszögedből minden bizonnyal igazad van.

     • Havasi Gáspár szerint:

      Ami ha igaz lenne, az ország lakósságának már több mint a fele cigány lenne. Most hatszoros a szaporulatuk és ez még mindig nincs 93 százalék.
      Még ha azt írtad volna,hogy lumpen, akkor valamivel közelebb lett volna, de még úgy sem stimmelne.

     • V.kutya szerint:

      MOST, és az elmúlt 26 évben szaporodik a cigány, ezt a fiatalabbak kedvéért írom, akik nem éltek, és nem dolgoztak 30-40 éve!
      A cigány populáció az ún. nyugati típusú demokráciák egyik “mellékhatása”, ahol büntetik a munkát, és jutalmazzák a lopást.
      Minél több nemzeti zászló, annál több lopás.
      Ennyire egyszerű.

     • vitorla123 szerint:

      Hát nem!A cigánynak mi is kerestünk munkát. Pl.az LKM-be.Nem ért rá gyereket csinálni egész nap!Ráadásul én megírtam a máig vitatott “cigánybünözéssel “kapcsolatos bűnügyi kutatásom.Ma a JOBBIK ezt használja.Engedélyem nélkül.A cigány gyerek nem születik bűnözőnek.Azzá nevelik!

    • veres szerint:

     “Ami ha igaz lenne, az ország lakósságának már több mint a fele cigány lenne.”

     A Te számításod (ami meg is felelne a valóságnak) ott hibádzik, hogy azt feltételezi, hogy a rendszerváltás óta (vagyis 26 éve) nem történt változás. Viszont a rendszerváltás után már megfordult a trend, szóval ezért nem stimmel a számításod. (De, megjegyzem, ha maradt volna a trend, akkor stimmelne)

    • Hun szerint:

     +1

    • varga istván szerint:

     nem értek egyet–meglehet nézni hogy lengyelek s románok hogy szaporodtak—-kádárnak pontosan egyik legnagyobb büne az abortuszok engedése volt s emiatt legalább 3millio magyar nem született meg

     • Tovaris szerint:

      Ekkora orbitális baromságot nem nagyon hallani. Honnan veszi ezeket a sületlenségeket? Pont Kádár alatt nőtt meg a népszaporulat, de nem az abortusz okán. Hanem a tömeges lakásépítkezések, az olcsó árak, a kötelező és teljes foglalkoztatottság, a bölcsődék, óvodák és iskolák tömeges építése miatt.
      Tud még ilyeneket?

     • V.kutya szerint:

      1990 után NEM SZÜLETETT MEG legalább 1 millió magyar, akiknek most és itt dolgozni kéne, már 26 évesek lennének, fizetnék az adót: pékek, villanyszerelők, autószerelők, gyári munkások, ORVOSOK (!!!!), nővérek, tanítók, stb. stb.
      Ma és itt, az ún. demokráciában ehelyett az 1 millió magyar, adófizető fiatal helyett két generációnyi cigány jön velem szemben az úton (a szaporodási ciklusok gyorsabb), akiket azért fizet(ett) Horn, Antall, Orbán, Gyurcsány , hogy NE DOLGOZZANAK, és hogy foglalják el a magyar ember életterét!
      Varga úr, ön az egyik legrohadtabb náci, akit valaha volt szerencsém olvasni, szerintem még Orbán valagát sem éri el.

   • Balázs szerint:

    Admin!
    Bocs, hogy a “túlpartról” idézek…de muszáj:
    https://kuruc.info/r/6/167079/

  • cicvarek szerint:

   orbán viktor egy parazita zsidrák. Ajvékolj a dohányban, a gazdid adott rá néhány milliárdot, 1 forintért.

  • Hun szerint:

   Mi vagy te sanyika? Tan csak nem orban egyik talpnyalo csicskasa? Vagy esetleg magadtol vagy ennyire hulye?

  • forradalom! szerint:

   sandor67 rossz oldalra tévedtél.de annyira hülye vagy,hogy észre sem vetted.Az orbán valagnyalók máshol találhatók.Az,hogy elmebeteg már nagyon régóta,rajtad kívül mindenki tudja.Fosni meg te fogsz hamarosan a többi barna nyelvűvel egyetemben.

  • Tovaris szerint:

   Ha valaki Orbán ülepéből próbál meg érvelni, mint Ön, akkor nehezen látja meg az igazságot. Csak vigyázzon, hogy ne szoruljon be a feje túlságosan Orbán ánuszába, mert csak akkor fog levegőt kapni, ha a kedves vezető elszellenti magát…
   Mi az, ami a cikkben nem igaz?

 2. V.kutya szerint:

  Egy jó kis blogbejegyzés, nem mondom meg azért sem, hogy honnan való! 🙂
  *****
  A neten szombaton olyan sebességgel kezdett el terjedni egy állítólag fideszes körökből kiszivárgott belső dokumentum, amilyen tempót a felcsúti stadion építése óta nem láttak ebben az országban. A feljegyzés arról szól, hogyan kell védeni Facebook-kommentekben a költségvetési csalással vádolt Simonka György fideszes parlamenti képviselőt.

  Hogy hiteles-e a dokumentum vagy sem, arról akár lehetne vitatkozni, de az ügyet kirobbantó Együtt-politikus, Bod Tamás Facebook-oldalán egy kommentelő elismerte ezt, sőt, büszke volt a szervezettségükre: „Az a bajotok, hogy szervezettek vagyunk? (…) még jó, hogy meg is szervezzük magunkat…” – írta.

  Hát akkor játsszunk el a gondolattal, hogy mi lenne, ha országosan megszerveznénk ezt az egész kommentelősdit, nemcsak erre a pimf ügyre. Természetesen az egészet nem szabad csak úgy hűbelebalázs módjára csinálni, a szervezettséghez kell egy megfelelő szervezet. Elkülönítenének nagyjából 8-10 milliárd forintot, ez lenne az úgynevezett Nemzeti Facebook-kommentelési Keret (NemFaKe), amit Schmitt Mária és Habony Árpád közösen kezelne, és ami

  kiadná a Legnagyobb Okosságok Lexikonát (LOL) azoknak a lelkes magyaroknak, akik mind önálló egyéniségek.

  Soknak tűnhet a 8-10 milliárd, de azért itt komoly módszertani munkának kell folynia.

  Nyilvánvalóan a LOL alapvetése az lenne, hogy a Facebookon kétféle hír jön szembe: jó és rossz. És kétféle világ küzd egymással, a Jók (Mi, Igaz Magyarok) és a Rosszak (Akik Nekünk Rosszat Akarnak, főleg a sorosgyörgyök, a románok, az amerikaiak, a kommunisták, a liberálisták, a kőfaragók, a balett-táncosok, lengőtekések). Az alap, hogy a Rosszakról szóló rossz hírek és a Jókról szóló jó hírek összességében a Jó Hírek, a Rosszakról szóló jó hírek és a Jókról szóló rossz hírek pedig a Rossz Hírek.

  Most jön csak a lényeg. Nagyon fontos tudni mindig, mi a Jó Hír és mi a Rossz Hír a nemzet Gucci napszemüvegén át nézve. Hosszú Katinka sikere az Jó vagy Rossz? Vagy volt az a pont, ameddig rossz volt, de eljött az, amikortól már jó? Vagy egy régi III/III-ast, aki rossz volt, ha kineveznek a Mieink, az Jó vagy Rossz? És amikor eldől, hogy Jó, mert már a mi emberünk, és mégis lemond? Ha egy magyar művész díjat nyer, az jó? De ha kiderül, hogy az anyja egy malomtulajdonos migráns szeretője volt, akkor rossz? És mi van az oroszokkal? Az év háromszázötvenvalahány napján jók, aztán október 23-tól két hétig inkább rosszak?

  Szóval a LOL készítésére nagyon komoly gondot kell fordítani, a sok nehéz kérdés miatt kellene is egy „Oh, Mennyi Gond” (OMG) munkacsoport, jeles kormánypárti filozófusok bevonásával. Lehet, a NemFaKe 8-10 milliárdja kevés is lesz – ezt mondjuk akkor lehet eldönteni, ha mondjuk a századvéges szakértők (szvsz) elkészítik a hatástanulmányukat a tervezett költségvetés feléért. Plusz áfa. Plusz egyéb költségek.

  És ha minden elméleti alap megvan, akkor jöhetnek a konkrét tennivalók.

  A Jó Hírt terjeszteni kell. A poszt megosztásával, a megosztás lájkolásával, a lájk kommentelésével, kommentek megosztásával, lájkok lájkolásával. Tudják, lájk iz lájk.

  És a kommentben nem kell fukarkodni a felsőfokú jelzőkkel, „hibátlan”, „gigalájk”, „egy nemzet szíve dobog veletek”, „ahogy Viktor is megmondta, hajrá Magyarország, hajrá Magyarok; így nagy M-mel!”. Ha a jó hír a Rosszról szóló rossz hír, akkor árnyaltan fejezzük ki (kár)örömünket, ne sajnáljunk magyar közmondásokhoz folyamodni, „addig jár a korsó a kútra…” és hasonlók, és persze jelezhetjük, hogy a Sors szolgáltatott igazságot.

  Az igazi kihívást a Rossz Hír jelenti. A legfontosabb a bagatellizálás és a relativizálás. Az előbbi egyszerű dolog: ez semmiség, félreértés, áskálódás. Utóbbi némi alaposságot igényel: bezzeg a másik oldal bűnei mennyivel nagyobbak! Vegyünk konkrét esetet: Simonka György ellen nyomozás folyik – bezzeg Gyurcsány lekurvaországozta ezt a szent hazát! Vagy: Mengyi Voldemort Roland a gyanú szerint közpénzt nyúlt le – bezzeg Biszku Bélának mekkora nyugdíja volt!

  Nagyon fontos jelezni a válságos helyzetben is a szeretetet és a tiszteletet a bajba került Jó Barát iránt. „A lájk itt a részvét/szolidaritás/támogatás jele”, vagy „Mi tudjuk az igazat, de sarat dobálni mindig könnyebb, mint sarat lemosni”, vagy „Aljas emberek kisstílű támadása ez, nem más”. És a végső érv: „Mindenki tudja, hogy jó apa, mélyen hívő keresztény és feddhetetlen, igaz magyar ember [a politikus] – ki veszi a bátorságot, hogy egy ilyen embert bűnösnek nevezzen?”;

  ideális esetben a Politikus A Családja Körében, Háttérben Kereszttel És Háziáldással típusú fotóval felturbózva.

  Az egyes kommentek persze variálhatók is, ez utóbbi atomcsapáshoz is odaírható, hogy a lájk a támogatás jele.

  A Nemzeti Kommentstratégia kidolgozása után természetesen kialakul majd a kommentosztály élcsapata is – ennek a feladata az lesz, hogy gondoskodjon arról, hogy a Jó és Rossz Hírek aránya megfelelően alakuljon. Vagyis egyre több legyen a Jó és egyre kevesebb a Rossz Hír – előbbivel mégis könnyebb mit kezdeni, utóbbiról meg jobb nem is tudni, mint cáfolni. Különböző álhírportálokat fognak létrehozni, akár lájkvadász oldalak felvásárlásával is, amik aztán hírt adnak arról, hogy egyesek azt beszélik, halott kiscicákkal is üzekedne ez vagy az az ellenzéki politikus (sőt, direkt ezért öletne meg kiscicákat), hogy milyen gyarmatosítást tervez a Pataki Attilát is abuzáló szíriuszi gyíkemberek megbízásából a Soros, és hogy nyugati Magyarország nem ország, Putyin-Magyarország mennyország.

  Adásunkat megszakítjuk: egy meg nem nevezett állam kormányzatának dolgozó tanácsadócég szerint egy titkosított hatástanulmányuk részleteit hoztuk napvilágra, ezért a cikk teljes törlését követelik. A lájk itt a szolidaritás jele, a lájk itt a szolidaritás jele…
  *****
  Na jó, indexről van!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.