Libsiajvék hülyegyerekeknek!

Orosz haladó

omed

(Ezt a cikket most nem fogom behivatkozni, mert kapkodok, de amúgy sem hazai pálya számomra a külpolitika, ezért nyilván lesznek benne hibák/hülyeségek is, de hát ez van. Na szóval.)

Hihetetlen látni, ahogy az oroszok az utolsó pillanatokban, jobbára titkosszolgálati eszközökkel visszajöttek a meccsbe, mielőtt az alacsony olajárak és az embargó letérdeltette volna Oroszországot és vele – talán – Putyin rendszerét is.

1. Szélsőjobb- és baloldali, valamint populista pártok vezetőinek korrumpálásával Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Görögországban, Olaszországban (és Magyarországon) eredményesen beleavatkoztak demokratikus politikai rendszerekbe, eltérítették az Európai Unió migránsokkal kapcsolatos agendáját, hozzásegítették a brexit-pártiakat a Leave győzelméhez.
2. Nyakig benne voltak a tavaly nyári balkáni menekültáradat kirobbanásában és a szíriai beavatkozással tudatosan ássák alá az európát sújtó menekültválság rendezését. Fun fact, hogy vélhetően Orbánnak is ők adták a tippet a közelgő migránsáradatról, amit ő a tavaly év nyári xenofób plakátkampánnyal váltott politikai nyereségre.
3. Asszad közvetlen katonai támogatásával (és várható sikerével) tartósítani tudják a káoszt a térségben, ami a jövőben is ideális környezet lesz az európát fenyegető iszlamista terrorizmus utánpótlásának.
4. Nagyon úgy tűnik, hogy átállították a térség legerősebb államát, Törökországot azzal, hogy lényeges titkosszolgálati információkat osztottak meg Erdogannal a július puccs előtt. Törökország egy hónappal a puccskísérlet előtt rendezte bocsánatkéréssel a viszonyát Oroszországgal a tavaly novemberben lelőtt orosz vadászgép ügyében. Erdogan már nem annyira akar EU-tag lenni és a Törökországban tartózkodó milliós menekülteket már nem politikai hanem csak gazdasági zsarolásra használja.
5. És végül a legnagyobb siker: nagyon úgy tűnik, hogy vettek maguknak egy amerikai elnököt. Meghekkelték a demokraták levelezőszervereit, az infókat átadták Assange-nak és vélhetően a Trumpot győzelemhez segítő álhír-cunamiban is benne volt a kezük.

Nagyot fordítottak az álláson, most Amerikának és Európának kell kapaszkodnia, hogy partiban maradjanak Oroszország világpolitikai játszmájában, úgy hogy a főhatalom kezd kicsúszni az atlantista politika kezéből. Fogadják nem túl őszinte gratulációmat. Valamint a Kreml magyarországi, európai és amerikai ügynökei és hasznos hülyéi is.
(orulunkvincent)

Bal-Rad komm: “…nyilván lesznek benne hibák/hülyeségek…”
-CSAK HIBÁK HIBÁK/HÜLYESÉGEK VANNAK BENNE!
Csak az az érthetetlen, hogy előre tudja a szerző, és mégis…
De ne röhögjük ám ki ezért! Egy fizetősen kattintós oldalra felnyomott cikk HÁTTERET FELTÉTELEZ!
Libsiajvék hülyegyerekeknek!-mondhatnánk rá. Pedig egy ügyesen megszervezett, “tudtad…?”-típusú sugallmazókampány része ez az írás is! Amelynek minden egyes szava, mondata logikailag fel van fűzve az emberi elme konteokra hajlamos szálára!
Állításainak túlnyomó része úgy hülyeség ahogy van! Kapásból cáfolható kitalálmányok.
De tudják, hogy a jólértesültség látszata érdekes dolog sokak számára! Hát jólértesültnek mutatja magát a szező!
Konkrétumok? Azok meg minek?! Meg azok amúgy is ellentmondanak a józan észnek!
Konkrétumokat inkább nem említ! Nem is csoda, hiszen semmi nincs, amivel bizonyítani tudná a hülyeségeket!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Libsiajvék hülyegyerekeknek! bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Turzó István szerint:

  Nem tudom, hogy ki ez a ‘… !’, de ez a vélemény is csak arra ad bizonyságot, hogy a világ milyen sokszínű, és sok oldalú, hogy – ugyan azt a témát mennyire össze lehet rakni más oldalról is … és még hihetőnek is tűnik azok számára, akik kevésbé vannak benne a témában! Na, ezt fölismerve – így működnek azok a ‘médiák’ is, akiknek valamilyen érdekük fűződik valamilyen dologhoz, és vastagon manipulálni akarják a népet! Az ilyen, nagy tömegeket érintő ‘világhazugságokat’ szerintem csak egyetlen módon lehetne háttérbe szorítani, vagy megszüntetni – az ebben segédkezőket nyilvánosan kivégezni! Na, ez az ami a belátható jövőben nem kerül sorra – sajnos, mert a ‘szólás’ is azt tartja, hogy – “Igazság a földön nem volt, nincs, és nem is lesz!”

 2. Havasi Gáspár szerint:

  Semmi különös nincs benne. A gyarmatosító hiénák ügyeletes szószólóinak a feladata a tények elmosása, megmásítása, a gyarmatosítás jogosságának elhitetése ( hiszen demokrácia van, felszabadult a nép). A folyamatos agymosás pedig el is éri a célját, a bárányok követik a farkasokat a szakadékba. A hiba nem náluk, hanem a másik oldalon van. Hülyeség ellen nincs orvosság.

 3. Sub Zero szerint:

  Amit a cikkben leírtak nyilvánvalóan nem így volt.

 4. nem tom szerint:

  De még ha így is lenne,milyen [email protected] valakit a saját fegyverével megfingatni!

 5. öregkun szerint:

  A “szabad sajtósnak” mindent szabad?

 6. LACA szerint:

  Te kis Amcsi seggnyaló ki ezt a cikket írta!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.