Szíria

“Ha nem hagyjátok el ezt a területet sürgősen, meg lesztek semmisítve!”
“Tudjátok, hogy mindenki lemondott rólatok!”
“Egyedül hagytak titeket, hogy szembenézzetek a végzetetekkel!”
Ilyen égből alászálló üzenetekkel szórakoztatták az ostromlók tegnap Aleppo valóban nagyon kis területen összezsúfolódott latorjait. Hírek szerint a röplaphullás kezdetén a latorparancsnokok igyekeztek elejét venni a ribilliónak, és azonnal példát statuáltak. Menten főbelőtték az olvasókat. Alig félóra elteltével azonban rájöttek: minden közpribéket főbe kéne ezen az alapon lőniük, hiszen mind elmélyülten tanulmányozták az ÍRÁST! És akkor nem mara élő pribék. Így aztán a zsiványvezérek fogcsikorgatva nézék tovább a buzgó felolvasásokat, és várják a beigért és elkerülhetetlen véget.

Valószínűleg ma még olvasgathatnak békében. Hiszen tart a humanitárius tűzszünet.
A polgárháború más csataterein nagyobb most a zaj. Főként Palmüra környékén. Ahol a kalifátusistákat még az időjárás is segítette. De hát a legvadabb viharok is véget érnek egyszer. Mint a homokvihar is, ami tegnap délutánra elült a vidéken.
Aztán jöttek az orosz helikopterek ismét.
Meg jöttek a “Tigrisek”! És helyreállt a rend.
Daraa tartományban a dzsihadistákat érte meglepi. A hadsereg váratlanul rárontott a pufferzóna határán fekvő, általuk uralt Al-Faqiya városra, és kiüldözték őket onnan.
Az akcióval a hadsereg teljesen megszerezte és megszilárdította fennhatóságát az Al-Sanamayn és Sheikh Misqeen közötti útvonal fölött.

edar

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szíria bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Tarna szerint:

  Addig jó Európának, amig azok a vad muszlimok ide nem jönnek, amig saját hazájukban aprítják egymást.
  Miért is van rájuk szüksége a liberális demokráciának?
  Azt mondják, hogy integrálják őket, ha,ha,ha,ha.

 2. tompo75 szerint:

  Ami a tudósításból kimaradt:
  – Palmyranál komoly veszteségeket szenvedett az ISIS. Az orosz légierőnek köszönhetően több mint 300 szarházi döglött meg, 11 páncélozott járművet vesztettek és 31 dzsihád mobilt és egyéb szállító járművet…
  – Al-Bab-nál viszont a törököket fingatta meg az ISIS, több VBID-nek köszönhetően több mint 20 török katona és 10 páncélos pusztult el…
  – Aleppoban újabb negyedet tisztított meg a kormányhadsereg, a Tigris Alakulatoknak köszönhetően…

 3. Anonymous visszatér szerint:

  Sajnos az isis utánpotlása folyamatos. Úgyhogy korai még gyözelemről beszélni. Nem beszélve arról hogy az isis-t támogató országok és hatalmak mennyi energiát és pénzt belefeccöltek Aszad elnök megbuktatásába. Nyilván a terroristákat támogató országok az összes terroristájukat Sziriába fogják küldeni, hogy Aszad elnök törvényes hatalmát bármi áron de megdöntsék! https://www.rt.com/news/369931-isis-regroups-attacks-palmyra/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.