Donbassz

Maradék-Ukrajna “problémája” a továbbiakban vélhetőleg a hamarosan színre lépő új amerikai adminisztráció és Oroszország közötti megállapodás során rendeződhet.

Ennek nyomán lehetséges az előrehozott választások megtartása Ukrajnában!-vélte Mihail Pogrebinszkij a kijevi Politikai és konfliktuskutató Központ igazgatója.
“Én azt hiszem, hogy Vlagyimir és Donald közös, kompromisszumos döntése várható.”
Kijevben egyébiránt Trump győzelme után egyre sűrűbben hallani Nyalókakirály távozhatnákja felől.
Igor Mihajlenko a neonáci “Azov” latorhorda parancsnoka arról álmodozik, hogy bűnbandája élén végigmasírozik a donbasszi-orosz határon, és körbevizelik mint saját területüket. Az “ezredesnek” ugyanis szilárd meggyőződése, hogy ő és hithű martalócbandája csak a Csendes-óceán vizébe lépve hajlandó leállni. Győzelmet-győzelemre halmozva. Cimborái a terepasztal mellett már a határokon sétálnak.

tera

Vélhetőleg nem osztja Mihajlenko derűlátását Valcman belügyére! Oleg Carjov Facebook bejegyzése szerint Arzén Avakov még nyolcadikán bejelentette lemondását, és Kanadába távozott. Pedig még a nyáron is arról elmélkedett, hogy diadalmas szemlét fog tartani az orosz határon.
Tegnap este óta egyébként belehúzott Valcman latortüzérsége a donyecki fertályon. Kiváltképpen a Gorlovka-Zajcevo-Szpartak-Donyeck-Észak térséget ágyúzzák nagy iramban.
Nem sokkal vidítóbb egyébként a helyzet már területeken sem, de az említett térségben reggel sem hagyott alább a latorbuzgalom.

ma

Szahankát és környékét ma élelőtt tíz óra tájban “megradozták” a valcmanisták, Sztaromihajlovkánál pedi az áteresztőponthoz közeledő civil autót lőtték ki ma reggel nyolc órakor Nyalókakirály martalócai. Két civil meghalt.
Andrej Marocsko az LNR katonai szóvivője ma reggel Luganszkban közölte: Kijev teljes mértékben leállította a “lágyítást” Trhizbenka térségében.
Ráadásul újabb latorkonvojok érkeztek az LNR peremvidékére. Ez a fajta mozgolódás sem a “lágyítás” szándékát erősíti.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. TERMIN8ATOR szerint:

  …….- vélte Mihail pogrebinszkij….. “Én azthuszem,hogy Vlagyimirés Donald közös , komromisszomos döntése várható”. Én meg személy szerint “NEM VAGYOK MEGGYŐZŐDVE az úgynevezett “közös kompromisszum”-ról. D. Trump, szerintem ugyan azt a politikát fogja folytatni, mint az elődje, sőt nehogy még ettől keményebbet is. A Jenkikben nem lehet megbízni. Igor Michajlenko a neonáci “Azov” parancsnoka arról álmodozik…. Cimborái a trepasztal mellet már a határokon sétálnak. MÁS A ZÖLD ASZTALON CSATÁZNI és megint MÁS A ZÖLD MEZŐN HARCOLNI.Ezt jó lenne,ha nem felejtené el Igor Michajlenkov. Ugyanis a ZÖLD MEZŐN ő is könyen a “zöld fűbe haraphat”. Vélhetőleg nem osztja Michajlenko derülátását Valcman belügyére ! Oleg Carev ( ???!). Tisztelt Admin ! Oleg Carev-nak menekülnie kellet Valcman “birodalmából” Donyeckbe!! A csupasz életét,és a családjáét menekitette ,Valcman és Igor Kolomojszki elől, így hát Ő NEM LEHET VALCMAM BELÜGYÉRE az ő fjére EGYMILIÓS DOLLÁROS VÉRDIJ VOLT KITŰZVE ÉLVE,VAGY HALVA . EZ A VÉRDIJ PEDIG MÉG MINDIG ÉRVÉNYBEN VAN. Legalábis nincs tudomásom a vérdij megszüntetéséről .

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  A harmadik- videónak, negyedik képnek- az a címe,Oroszból forditva, hogy : “a VSZU Szpartakban és Donyecben földig,porig rombolta a házakat.

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  Ugyan az a módszer,cselkvés a VSZU-tól mint volt anno Szlavjanszban is ! Azért kellett Igor Szrelkovéknak feladni Szlavjanszkot, Kramatorszkot. Otttan is porig romboltak minden házat. Miért nem védekeznek ? Legjobb védekezés lenne a támadás.

 4. Paul Aradi szerint:

  Azért valami az orosz erőben, diplomáciában és katonapolitikában bűzlik. Valahogy még nagyobb a technikáról felengedett füst, mint maga haditechnika! Dávid és Góliát harva megy it, és ez a lényeg! Ne áltassuk magunkat. Megazután a kapitalista Oroszország mégsem a Szovjetunió!!!

 5. Nagy szerint:

  Bizony nem az. Oroszország a kapitalizmus elkötelezettje lett, semmi a hatalomban ami szovjet lenne. Putyin a fő oligarcha lett már.

 6. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0ahUKEwiTrO7Nu-_QAhXGBiwKHalgBysQFggaMAA&url=https%3A%2F%2Fria.ru%2Fworld%2F20161212%2F1483366400.html&usg=AFQjCNHt4mfCqGi5QVc9b1Rc8RcooS9PFw Hát most aztán KIBUJT A SZÖG A ZSÁKBÓL ! És legalábis a számomra SOKKOLÓ ! ! Plotnyickij és Zacharcsenko MINSZK-ben TITOKBAN TALÁLKOZTAK az Ukrán parlament-Rada képviselőjével NÁGYEZSDA SZAVCSENKO-val. Most már kezd világossá válni, hogy mi az oka annak, hogy a Donbaszi, illetve Luganszki fegyveres erők miért halgatnak az uki-galíciai kartácsolásokra. A Donyecki, Luganszki vezetők ÍGY PRÓBÁLNAK a csoki király kegyeibe kerülni, MEGEGYEZNI KIEGYEZNI KIJEV-vel, azon a Szavcsenkón keresztül, aki olyan buzgón pusztitotta a DONBASZIAKAT. Úgy látszik az elásott KUTYA A NAPVILÁGRA KERÜL .

 7. TERMIN8ATOR szerint:

  http://smi2.ru/newdata/news?ad=2551442&bl=76926&ct=adpreview&st=16&in=ezpCEwD%2B%2BsuL0iYAFromALnjJgCS7iYAo3wmAPbVJgA%3D Chodorkovszkij Észtországban : Az Ukrajna kész lemondani Krímről -“álitólag”!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.