Hallihó, bankárok! MEGYÜNK TOVÁBB!

tuzokol1

 

 

 

Szabad bankárkonferencián felszólalni a kifosztott SeVizások érdekében.

bkk

Tófalviné dr. Siki Laura egy remek végzést hozott a véleménynyilvánítás szabadsága érdekében. Gratulálunk a bátorságához, és a kifosztottak nevében köszönjük.
Bízom benne, hogy erőt merítenek ebből a végzésből azok, akik eddig nem mertek felszólalni.
Azzal tudunk hátteret adni az igazságot és szabadságot védeni akaró bíróknak, ha az igazságot és szabadságot gyakoroljuk. Még akkor is, ha a fogatlan oroszlán néha megkarmol.
Még az is kiderül a konferencián rögzített felvételből, hogy az ígéreteinket betartjuk. Megígértem, hogy a többi bankár házához is elmegyünk, nem csak az első számú uzsoráséhoz. És ez már történelem. 2016 történelme, amit 2017-ben is folytatunk. A tánc még csak most kezdődik.
Tófalviné dr. Siki Laura – mellékletben olvasható – végzéséből kiderül többek között, hogy a véleményszabadság korlátozásának igazolhatósága kizárólag a véleménynyilvánítással okozott sérelemtől függ.
Tófalviné dr. Siki Laura nagyszerűen igazolta, hogy nem volt kihívóan közösségellenes a felszólalásom. Leírta, hogy azért, mert:
–         Nem sértette közvetlenül a közösség nyugalmát.
–         Nem vette semmibe a közösségi érdekeket, és nem helyezkedett tudatosan szembe azokkal.
–         Jelen társadalmi helyzetben a SeVizahitelekkel kapcsolatos véleménynyilvánítások általánosan elfogadottak, a véleménynyilvánítás szabadságába beletartoznak.
A végzés itt érhető el: https://www.facebook.com/pg/Nemadomahazamat/photos/?tab=album&album_id=1636151159744156

 

Megyünk tovább!
(Póka László)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: OTTHONVÉDELEM | A közvetlen link.

Hallihó, bankárok! MEGYÜNK TOVÁBB! bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. cicvarek szerint:

    Patkányirtást! Lassan több parazita van mint Párizsban. Dögöljön meg az összes patkány.

    • vitorla123 szerint:

      Magyarország megsemmisítésének,asszimilációjának egyik eszköze a deviza hitel.Benne vagyok,tudom.Már egy lakást a kettőből elárvereztek.Ingyen.Az adósság meg maradt.Következménye nem születik unokám.Nincs hova,minek, és kinek.Mondta a menyjelölt.Igaza van.Ugyan ez Londonban nem gond.De az unokám angol lesz!És abból hatszor jobban él mintha itt született volna Magyarországon.A devizahitel nem más,mint kísérlet a magyarság kiirtására.Még hogy az Európai Unió a magyar nép megmentője!Gyilkosa!Ja és Isten parancsára.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.