Újabb hordacsápok nőnek

Bár tökéletes a kudarc, tovább erőltetjük a kereskedőházakat

kum

Ha egy üzlet beindul… Bár 2,7 milliárdos hiányt termelnek csak a keleti nyitás csodafegyverei, újabbakat nyitunk.

Újabb kereskedőházak nyitásáról értesült a Magyar Nemzet. A lap hétfői számában jelent meg, hogy, bár eddig jó 2,7 milliárdos mínuszban vannak a kelet nyitás csodafegyvereinek tartott magyar kereskedőházak, újabbakat nyitunk. Az egyiket – stílszerűe – Kanadában, a másikat Vietnamban, Ho Si Minh-városban. Minderre 278 millió adóforint megy el.
A kereskedőházakat összefogó Magyar Nemzeti Kereskedőházak Zrt. tevékenységét jól mutatja két eset: az egyik az, hogy az egymilliárd forintot költött törökországi kereskedőház eddig nem mutatott fel kimutatható eredményt, írja a lap, mégis 3,3 milliárd további közpénzt nyert el közbeszerzésre a következő négy évben. Ezt egyébként annak az török üzletember Adnan Polatnak az érdekeltsége, aki Orbán Viktor jó barátja, és akinek irodaházába beköltözött az isztambuli magyar konzulátus (pontosabban kiköltözött a belvárosból). A másik jellemző eset pedig az, hogy a MNKH Zrt.-nek közös cége volt Ghaith Pharaon körözött szaúdi milliárdossal, az élelmiszer-kereskedelmi Prominance Food Kft., egészen a Pharaon-botrány kirobbanásáig, ekkor ugyanis a magyar fél eladta 25 százalékos részesedését az üzletből.
(HVG)
Bal-Rad komm: Ezek a kereskedőházaknak titulát kufártanyák valójában a döbrögista KÜM “stadionprojektjének” részei. Ellenőrizhetetlenül ontják bele a közpénzt, ami követhetetlenül folyik el. A horda csápja közé! Tákolmányosan!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Újabb hordacsápok nőnek bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Smith szerint:

    Ha bírálják a kisvasutat, akkor meg kell hosszabbítani – mondta I. Szent Orbán királyurunk. Tehát ebből következik, hogy ha veszteségesek a kereskedőházak, akkor újakat kell nyitni. Az már rég nem számít, hogy amit csinál annak van vagy nincs értelme, csak valami látszattevékenységet folytathasson.

    • vitorla123 szerint:

      Hát a pol.gazd megint. Magyarországon az élelmiszer termelés veszteséges.Uniós támogatást kapunk rá.Akkor nyilván nem lehet versenyképes külföldön,mert ha azzá válna csökkentik a támogatás mértékét.Vagyis ma arról van szó,hogy mind addig míg vissza nem állítjuk a TSZ rendszert a magyar mezőgazdaság nem lehet versenyképes a nyugati mezőgazdasággal szemben.DE ahhoz,hogy ezt megtegyük, magyar mezőgazdasági gépgyártás kell.Ahhoz meg magyar nehézipar. Vagyis egy modern kommunista gazdaság nemzeti alapon.Finomabban baloldali és nemzeti.Persze közben lehet és nem tilos istenhez imádkozni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.