Amikor a bölcselkedést legyőzi a bölcsesség!

A diákok úgy helyretették Lézerjanit, hogy az Alaptörvény adta a másikat

lej

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, a miniszterelnökséget vezető miniszter november végén arról beszélt, hogy “a kormány meggyőződése szerint a legtöbb, amit egy diáknak adni lehet, hogy jó keresztényt, illetve keresztyént és jó magyart nevelnek belőle. Ami ezen túl van, az vitatható, megkérdőjelezhető, és nem tudni, kiállja-e a következő évszázadok próbáját.”

A Független Diákparlament (FDP) elhatárolódik Lázár János kijelentéseitől, és felszólítja, hogy haladéktalanul igazodjon Magyarország Alaptörvényéhez, melynek hetedik cikkeje alapján „Az állam és az egyházak külön működnek.” illetve „Mindenkinek joga van a gondolat, a lelkiismeret és a vallás szabadságához.” – írta közleményében a diákszervezet.
Szavaik szerint az oktatás szereplőinek, a diákoknak joguk van olyan oktatási rendszerben tanulni, mely független minden felekezettől és vallási meggyőződéstől.
Az intézményeknek és tanároknak pedig kötelességük ehhez igazodva oktatni – magyarázták, hozzátéve: “Az oktatás tartalmának valódi alapját kizárólag a tudomány képezi, mely konszenzuson, tényeken és racionalitáson alapul. Bármilyen más alap Magyarország jelenlegi és jövőbeli társadalma számára káros és elfogadhatatlan.”
Felszólították Lázár Jánost, hogy “tartózkodjon az Alaptörvénybe ütköző kijelentésektől, és tartsa tiszteletben az ország jövőjét jelentő oktatás független és tudományos alapjait.”
(24.hu)
Bal-Rad komm: Végre egy “tökös” kiállás a diáság részéról a döbrögista ámokfutással szemben. Rókamosolyú Lézerjanink IS eltűnődhet. Még azon is, hogy a “gránitszilárdságú” sem értelmezhető MÉG Ő SZERITE SEM SZABADON!
A “gránitszilárdságú” jelző alatt a tákolmány névre általuk keresztelt jogi szeméthalmazt értjük. Amit rajtuk kívül az égvilágon senki nem ismer el legitimnek!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Amikor a bölcselkedést legyőzi a bölcsesség! bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. Smith szerint:

  “…a kormány meggyőződése szerint a legtöbb, amit egy diáknak adni lehet, hogy jó keresztényt, illetve keresztyént és jó magyart nevelnek belőle. Ami ezen túl van, az vitatható, megkérdőjelezhető, és nem tudni, kiállja-e a következő évszázadok próbáját.”
  Értsd: engedelmes, jó judeókeresztényeket nevelni a diákokból, akik szolgálják a kiválasztott népet.
  Bodnár Dániel, a Tett és Védelem Alapítvány elnöke: Magyarországot Isten a zsidóknak teremtette, és ez a föld lesz a mi hazánk.
  Kertész Ákos: A magyar genetikusan alattvaló.

 2. V.kutya szerint:

  Álljunk csak megy egy pár baráti szóra!
  Szóval, itt nehogy már arról legyen szó, hogy az a baj “csupán”, hogy keresztény legyen a kölök, egyáltalán: én az egész ifjúságom alatt, még a 60-70-es években sem hallottam ilyen aljas propagandát vörösben, hogy “az a legfontosabb, hogy jó KISZ-tag és később jó pártkatona légy, az áramnak mindegy, hogy megy rajtad (és másokon) keresztül, az számít, hogy a mi emberünk, a mi alattvalónk légy, kiváló vörös katona!
  Hallott valaki ilyet, öregharcosok?
  A kádári oktatás előnyben részesítette a polgazdot, mint az elektrotechnikát, vagy mechanikát pld. a Bánki Donátban, vagy épp a Bródyban?
  Emberek, ideje felébredni, az ökölrázást és az AJVÉKOLÁST (!!!!) abbahagyni! Mert lassan már ti itt mind többet ajvékoltok, mint a zsidók a hollókoszton (köszönöm a tapsot a kurucos barátainktól).
  Ezek buta, paraszt alattvalókat akarnak, és már nem is titkolják, már a látszatra sem ügyelnek, ez már vérlázító!
  És már ne haragudjatok, de ebben nagyrészt ti is benne vagytok, amikor libsiztek (nincs nap libsizés nélkül), mert hogy a mai oktatás a töredéke sincs színvonalon mondjuk a magyarbálinti oktatáshoz sem, amikor kifelé nyitottunk a világra, iskolai és közösségi internetek kiépítésével, e-pontok az egész országban, vonatokon, állomásokon, hogy a diákok az odavissza úton is tudjanak tanulni!
  Hát most megmutatták ezek a félsertések, hogy mi a jó magyar kutyafitty!
  Ezt itt most sok ember közös nagy ganéja, ne játszatok ártatlant, mintha ez csak most derült volna ki, ez a bűzös trágya szándék, én magam sokszor leírtam pár év alatt, és cserébe libsibolsi voltam.
  Köszönöm a jobbikos kommentelők “erősítését”, akik pedig egyenesen a perzsa oktatási és törvénykezési modell felé kacsingatnak, mert hát a parasztgyerknek elég annyit tudni, hogy ha esik az eső, álljon az eresz alá, amúgy ha ellop a kölök egy csokit, a kezét le kell vágni, kivéve, ha a zuraság kölyke, mert annak lehet.
  Falra borsó, leborsó, mindegy amúgy, ezt beszoptátok, szopjatok tovább, figyeljétek, Orbán mikor tolja le a nadrágját!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.