ÉBRESZTŐ!

Tegnap az LMP-s Hadházy szekálta Döbrögit a Jó Lőrinc Koma meg a Nárcisz kutya miatt. Önmagában véve a téma teljességgel súlytalan és említésre sem méltó LETT VOLNA, ha…

Ha Döbrögi nem azt válaszolta volna amit válaszolt!
“…Orbán Viktor válaszát úgy kezdte, egyszer a házbizottság megvitathatná, hogy nincs-e valami korlátja, miről beszélnek a parlamentben…”-írta az esetről a Népszava.
És Budapest még nem borult lángba! És még mindig nincsenek az ország útjai blokád alá véve! És még mindig nincs általános sztrájk!
Pedig a vajda kimondta: “…egyszer a házbizottság megvitathatná…”
-Hát mélyen nem tisztelt álellenzék!
HA DÖBRÖGINEK EZ AZ ÓHAJA!-A HÁZBIZOTTSÁG HAMAROSAN MEG FOGJA VITATNI! Kétsége senkinek afelől ne legyen, hogy LESZNEK KORLÁTOK! A vajdai óhajnak megfelelően! Oszt’ jónapot!
NEM LESZ TÖBB LEFETYKELÉS KÖZPÉNZEN!

ebr

FÖL KÉNE TÁN ÉBREDNI!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

ÉBRESZTŐ! bejegyzéshez 19 hozzászólás

 1. Paul Aradi szerint:

  A tartalom jó ADMIN de a stílussal valamit kezdeni kell! Gimnazista fiataloknak mutattalak be benneteket és a stílus miatt elriadtak! Dobbal, és zsidózással, -ami a nem több mint a ló másik oldala, a fasisztákkal való bratyi baloldali hangon-, talán érdemes volna valamit kezdenetek. Az más kérdés, amikor történelmi ítéletet kell megfogalmazni, de ne valódi baloldaliság elriasztásával!

  Stílustalanság, a közönségesség, soha nem lehet az igazság hangja!

  • Emeric szerint:

   Amúgy mutasd be a kedves balrad olvasópotentátjaidat, legyél kedves.

  • Emeric szerint:

   Amúgy Dobolás? Nem értem. Én nem vagyok se kis, se nagydobos, útóbbiból nekem mondjuk csak a sütőtök jön be.

  • Fergeteg szerint:

   Ma már azok a “fasiszták”, akiket az őrt álló antifasiszták annak gondolnak. Akadnak a Bal-Rad véleményezői között a ló másik oldalára áteső zsidózók és fasisztázók is egyaránt. Engem az utóbbi legalább annyira taszít. Az elsőt sem szeretem, ha indokolatlan, de bizonyos mértékig megértem, mert nem vagyok vak, sem elvakult. A másik, a túlzásba vitt fasisztázás pedig egyike azon dolgoknak, ami a baloldalt fertőzi. Én nagyjából Adminnál húzom meg a határt, ahányszor ő használja, azt még szintén el tudom fogadni.

  • Kovács szerint:

   A címlapon olvastad azt a szót, hogy R A D I K Á L I S ?
   És tudod mit jelent ?
   És vajon felfedezed-e, hogy a gyökérzónában, vagyis a dolgok mélyén – egyenlőre még – mindig és kivétel nélkül ott vannak a szemita bomlasztók, Jézus szerint egyenesen a sátán fattyai ?
   Beszélhetsz-e kapitalizmusról, a pénz( háttér)hatalomról, a globalizációról, az anyagiasságról, az emberi értékek leromlásáról ha nem zsidózol ?
   Ez csak azoknak sérti a fülét, aki maga is vagy az, vagy a szemita szemét élvezője. Ez csak nekik a ló másik oldala, meg a tunya, gondolkodásra lusta embereknek.

   • Emeric szerint:

    Igen beszélhetsz. Felekezettől függetlenül kell dönteni a tőkét. A maffia maffia, legyen katolikus, ortodox, ateista, kálvinista, szemita, luteránus vagy izmaelita. Mindegyiknek kijár egy kis fejtágítás, kedélylehűtés.

    Pl Szibériában sok hely van, de nálunk az Alföldön is sok az üres tanya,

    • Kovács szerint:

     A zsidó nem felekezet !
     A zsidó ( ha úgy tetszik szemita) életszemlélet, filozófia, életmód. Szerinted Kun Béla… Berija …Rákosi .. Erdő Péter az milyen felekezet ?

     • vitorla123 szerint:

      Nem osztályszempontú a megközelítésetek!Mert kitaláltuk a megfelelőt.!!Úgy mondjuk,hogy harácsoló! Ha zsidó,ha nem.A nem zsidó harácsoló épp olyan ellensége a magyarnak,mint a zsidó harácsoló.Mindegyik ott bassz át a magyar ahol csak tudja.Itt ezen az oldalan ez az óriási vita eldőlt.A harácsolókat és a harácsolást ki kell iktatni a magyarság életéből.Ez a kommunista minimális program.KI nem ért egyet velem?

     • veres szerint:

      Hogyan definiálnád pontosan a harácsoló/harácsolás szót, hogy mindenkinek egyértelmű legyen mi a harácsolás és ki harácsoló és ki nem harácsoló?

     • Emeric szerint:

      Az osztályszempontú hozzáállást pártolom én is. Berija, Rákosi kvázi-uralkodó osztállyá váltak a szocializmusban, akarva-akaratlanul fölvéve a korábbi uralkodó osztályok több jellegét. ez egy erős demokratikus kontroll mellett, és persze mondjuk a hidegháborús nyomás nélkül elkerülhető lett volna.

     • vitorla123 szerint:

      A harácsoló és a harácsolás egy uj megközelítése az osztály alapú felfogásnak.Magyarul közérthető,az átbaszás obcén,a kizsákmányolás pedig tudományos.Kizsákmányolni,csak a magyar átbaszásával lehet,vagy törvényesen,vagy törvényes utat kijátszva.Elkövetik keresztények és zsidók egyaránt,akiknek a termelő eszközök a kezükbe vannak.Mivel isten nincs,se zsidó,se keresztény,se mohamedán,se hindu ezért az a felfogás,hogy vallási alapon harácsol valaki tarthatatlan.Azért harácsol,mert valaminek a tulajdonába van és ezt az előny mások kárára kihasználja.Talán ennyi.

     • veres szerint:

      Vitorla

      Tehát ha jól értem: Ha az állam tulajdonában van egy gép, amin én mint munkás dolgozok, de nem vagyok elégedett a munkámért kapott bérrel, akkor ott tulajdonképpen maga az állam lesz a harácsoló, mert a tulajdonában lévő géppel visszaél az én káromra?

     • Emeric szerint:

      Nem a bér mennyiségéért. Hanem azért, mert nem enged beleszólni a termelés vezetésébe, nem tesz a termelőeszköz társtulajdonosává, és te csak ugyanúgy alkalmazott vagy, mintha tőkésnek dolgoznál.

     • veres szerint:

      Igaz. 🙂 Viszont akkor Vitorla definíciója szerint a szocialista államú berendezkedés is harácsoló!?

     • vitorla123 szerint:

      Igen önkorlátozóan harácsoló.Ugyanis nem fizeti ki a teljes bért,mert attól tart,hogy nem fizetnéd be az elfogyasztott javak ellenértékét. Pl.Lakás. Ezért a bér és járandóság nagy részét több mint 50%-át visszatartotta a közösbe.Amit persze más csatornákon megkaptál,vagy kaptál belőle.Ez volt az elosztási viszonyokban elkövetett legnagyobb hibánk!Nem derült ki a munkaerő ára és hozama. Nem lett volna rendszerváltás,ha ezt pl.gazd szerint csináljuk.Persze a hadi kiadások erősen torzították az elosztási viszonyokat,de akkor lehetett volna ügyesebben csinálni.Mint ahogy az új kommunista rendszerben KELL IS ÜGYESEBBNEN csinálni.

    • Emeric szerint:

     Azzal egyetértek, hogy a szocializmusban ami különbözet volt azt visszakaptuk: egészségügy, oktatás, jövő, biztos egzisztencia.

     És tényleg, jobban kell, jobb kell. Kádár is azt mondta, egyik rádiós interjújában, hogy nem csak lelkesedéssel, hanem ésszel is kell csinálni.

     Mára bebizonyosodott, hogy a kapitalizmus rosszabb. Nosza hát, csináljunk helyette valami jót. Hmm… kezdetnek. A vezetés ügye. Ki vezessen, hogyan válasszuk ki, mennyi ideig lehessen egy vezető vezető, vagy függjön-e ez csupán a választói szándéktól? Legyenek-e társvezetők? Legyen-e valamilyen rotációs rendszer (mindig valaki más legyen a reflektorfényben, így is edzve az utánpótlást), esetleg párhuzamosság.

     A mai informatikai fejlettség milyen változást hozhat/hozzon a demokráciában, állami és népi irányítási ügyekben?

     A tervgazdaság félresikerült, ám akkoriban az információs infrastruktúra postás szintjén működött, és a vezetés lassú, nagy tehetetlenségű volt, mint egy vodkás medve. Ma viszont akár naponta lehet tárgyalni hozzászólni, fórumokra irogatni, szervezni, visszajelzést összesíteni a modern adatkezelési rendszerekkel.

     Merjük megcsinálni a tervgazdálkodást? Mikor? Kicsiben? Nagyban? Hogyan reklámozzuk? Milyen legyen a csomagolás? Fekete vagy fehér alapon, esetleg trikolorban vöröscsillag?

     Nem félni elvtársak! Kész rendszerrel könnyebb házalni mint homályos eszmékkel. Amint kész van, mehet a marketigcsomagolásba, ahol fogyasztható formába töltik, és onnantól az emberek viszik majd mint a cukrot.

 2. lacii szerint:

  Az Ember ostoba és tudatlan . A maga kreált szabályaival egyetemben.
  Ebbe belefoglaltatik a Pallérozott elmék “Jóindulata” , Végül is nem az számít , hogy ki milyen stílusban adja elő magát.
  Ez mind nem számít, hanem az, hogy mi húzódik meg mögötte.
  A sokféle pallérozott elmés . sokszor hiányát szenvedik a bölcsességnek. De ha
  elmennek kukázni mondjuk két évig. Akkor talán a bölcsesség is kisarjadhat bennük.
  Admin veled meg nincs semmi gond.
  Csoda, hogy még bírod a terhelést Amit Atyánk számodra kimért.

  Ahogy Jézus is megmondta.
  Ha lecsukod a szemeidet, akkor sem biztos, hogy szép nőkkel fogsz álmodni.
  További szép estét mindenkinek.

 3. Próféta szerint:

  Szokták mondani, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.
  Amennyiben minden rendben lenne a világban és az országban, akkor senki sem keresne bűnbakot. De hát érezzük, hogy semmi sincsen rendben, és aki az igazi okokat keresi az meg is találja. Az más kérdés, hogy az agymosáson átesett fiatal gimnazisták lelke túl érzékeny a világ valóságához. Remek példa ide, hogy a megerőszakolt liberális svéd nő még magát okolja, hogy a szegény terrorista migráns rá fanyarodott.
  Milyen emberek lesznek ezekből a gimnazistákból, ha nem képesek szembenézni a valósággal, ha az a könyörtelen igazság. Ecsetfejű szivárványos homokosok, akiket egy arab horda szőröstől, bőröstől felfal ?! Vagy egy mindenre bólogató agy nélküli robot, ami a mindenkori hatalomnak megfelel ? Esetleg képesek tököt növeszteni és a melleket kihúzva kiállni a saját igazságukért, a jövőjükért, az életükért ? Megvédeni az emberi értékeket, a családjukat, hazájukat, népüket?
  Vagy az első zsidó és fasiszta szó hallatán az ágy alá bújnak fülüket, farkukat behúzva és inkább a pokemont kergetik a mobiljaikkal….. ?!!!

 4. nem tom szerint:

  Csak ismételni tudom magamat.
  Mindenkinek a maga szemszögéből igaza van!Össze kéne gyúrni és kihozni a legjobbat belőle ezt úgy hívják kompromisszum ami nem azonos a megalkuvással!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.