Ez a kétharmad nem az a kétharmad!

Itt a visszajelzés Döbröginek – ennek nem fog örülni

keha

Csak a magyarok harmada elégedett az életével az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) átfogó térségi felmérése szerint, amelynek eredményeit kedden ismertették az EBRD londoni központjában.

Az Élet az átalakulás közepette (Life in Transition) című felmérést a pénzintézet a Világbankkal együttműködésben tíz éven belül harmadszor végezte el, ezúttal 34 ország 51 ezer háztartását bevonva.
Arra a kérdésre, hogy “mindent figyelembe véve” elégedettek-e az életükkel, a magyar válaszadók 33 százaléka felelt igennel. Az EBRD ismertetése szerint a közép-európai és a balti térség egészében az általánosságban elégedettek aránya 54 százalék, az átalakuló térség egészének átlagában 43 százalék.
(Forrás: napi.hu)
Bal-Rad komm: Még ha kellő óvatossággal és fenntartással is kezeljük a felméréseket…
Ez a mostani SEM látszik alátámasztani Döbrögi állandó dicsőségjelentéseit. Persze tudjuk mi azt jól, hogy EZT nem a KSH, meg nem a Századvég csinálta, hanem a’ zúnijó egyik fiókintézménye! Márpedig ez az EBRD is csak ellenséges érzelmekkel viseltetik vajdánk iránt!
Viszont úgy fest a dolog, hogy messzire látszik Döbrögisztán népének baja! Merthogy ez a kétharmad nem az a kétharmad, amire Döbrögink vágy! Bár őt nem az általános hangulat, hanem a választói kétharmad izgatja! Az meg elintézhető!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.