Donbassz

Gyenyisz Pusilin donyecki főtárgyaló szerint Kijev mindenképpen meg kívánja akasztani a a minszki folyamatot. Nem csak a tárgyalásokat a DNR-rel és az LNR-rel, hanem az eddig vállalt kötelezettségei teljesítését sem kívánja végrekajtani. (Ezzel mondjuk Pusilin semmiújat nem közölt.)

Alekszandr Zaharcsenko szerint viszont a békés megoldás szándéka azt követeli, hogy a tárgyalások 2017-ben is folytatódjanak, illetve hogy Kijev tegyen eleget a 2015 február 12-én aláírt tűzszüneti megállapodásba foglaltaknak.

vall

Nos, ha Kijevnek szándékában állna a Minszk-2 megállapodás betartása, akkor…
Akkor Karácsonykor (IS) “csendes éj” (és nap) lehetne Donbasszban. Amelyre a valcmanista latortüzérslg-csak a donyecki szakaszra-az utóbbi 24 órában 1243 gránátot lőtt ki. Bár ez a szám azért közel csak-vagy alig több-mint a “megszokott mennyiség fele, ahová leestek, ott azért teljesen mindegy, hogy mennyi. Ráadásul ettől független a tegnap Gorlovkánál lekalasnyikovozott két civil halála, és másik kettő súlyos megsebesülése.
Van is a dolog miatt nagy “EBESZjárás” Gorlovkában. A tegnap reggeli-autóbusz elleni-újabb valcmanista háborús bűntett komoly mozgolódást váltott ki. Kijev a szokásos: mink ott se vaútunk!-módon tiltakozik! Ők most Aleppo miatt háborognak, szankciókat követelve a’ zoroszok ellen, akik az ISIS “tezsvíreket” molesztálják.
Ma délben a DNR BM nyomozóhatóságai átadták az EBESZ-nek a gyilkos martaéóc személyes adatait, és az elkövetés egyéb bizonyítékait.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. TERMIN8ATOR szerint:

    Ma délben a DNR BM nyomozóhatóságai átadták az EBESZ-nek a gyilkos martalóc személyes adatait, és az elkövetés egyéb bizonyitékait. Ez anyi mint, halotnak a csók, hogy éledjen meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.