Kutyaharapást ebszőrivel!

Így kapcsolódik egymáshoz Bróker Marcsika és a Jobbik

brm

Több szálon kapcsolódott a politikához a karibi térségben elfogott Dobrai Sándorné, a Kun-Meditáror volt ügyvezetője. Az asszonyt több tízmilliárdos csalással gyanúsítják. A háttérben felbukkan a Jobbik, de a baloldali ellenzék is.

Múlt héten fogták a karibi térségbeli Belize-ben Dobrai Sándornét, a Kun-Mediátor ügyvezetőjét akit több tízmilliárdos csalással gyanúsítanak. Álomutazások mellett busás hozamot is ígért ügyfeleinek a karcagi Kun-Mediátor Kft. Az utazási irodának nem volt engedélye betétgyűjtésre, ettől függetlenül 15 éven keresztül forgatta a befektetők pénzét. Az ügyben 2015 áprilisában, a piramisjáték összeomlásakor indult nyomozás, ám addigra a cég tulajdonosa külföldre szökött.
Irodabérlések
A karcagiak elmondása szerint, Dobrai Sándorné egyik közeli ismerőse az a Szeivolt István volt, aki az ÉPKAR Zrt. vezérigazgatója, és amely cég a helyi és országos politikai életben sem ismeretlen. Annak ellenére, hogy az ÉPKAR cáfolta, hogy közel lenne a sikkasztó céghez, a két cég üzleti tevékenysége több ponton is keresztezte egymást.
Azonban az ÉPKAR Zrt. honlapján feltüntetett elérhetőségi cím megegyezett a Kun-Mediátor Utazási Iroda budapesti, Egressy út 28-30. alatt található székhelyével.
Az irodaház a Szeivolt érdekeltségbe tartozó Szeivolt Zrt. tulajdonában áll, az ÉPKAR és a Kun-Mediátor is itt bérelt irodát. A két cég tulajdonosi köre ugyanakkor nem csak a fővárosi Egressy úti ingatlannál kapcsolódik, hanem Karcagon is, az ugyancsak Szeivolt érdekeltségbe tartozó karcagi Fehér Holló rendezvényközpontnál. Karcagon, a Püspökladányi út 3. alatti ingatlan is az ÉPKAR Zrt. tulajdonában áll, ahol Dobrai Sándorné Marika két lánya, Dobrai Krisztina és Dobrai Erika bérelt irodát.
Szerette a hotelt a baloldal
A Fehér Holló azonban nem csak a cégkapcsolatoknál, hanem a brókerügy politikai szálainál is főszerepet kapott.
A baloldal ugyanis 2010 előtt rendszerint és előszeretettel a Fehér Hollóban tartotta a rendezvényeit, a helyiek csak „ellenzéki tűzfészeknek” nevezték a központot. A Fehér Hollóban Gyurcsány Ferenc és Vadai Ágnes is tartott fórumot, de a baloldal más vezető alakjai is megfordultak a karcagi hotel- étterem- és rendezvényközpontban.
A Pesti Srácok még 2015-ben tudta meg, hogy, a 2010-es nagy baloldali választási zakók után az ÉPKAR a Jobbik szekértolójaként lett ismert Karcagon. Érdekesség, hogy 2014-ben már az a Lukács László György lett a Jobbik karcagi országgyűlési képviselőjelöltje, akinek édesapja, Lukács Szilveszter és édesanyja, Séllei Ilona is ügyvéd Karcagon, és akik ügyvédi irodájukon keresztül egy időben az ÉPKAR-ral és így Szievolt Istvánnal is kapcsolatban álltak.
Egy helyen voltak a Kun-Mediátorral
A Lukács-család ügyvédi irodája Karcagon ugyanoda, a Táncsics körút és a Horváth Ferenc utca kereszteződésében álló társasházba van bejelentve, ahol a Kun-Mediátor telephelye is volt. A Jobbik országgyűlési képviselőjének édesapja pedig 2001-ben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat közbeszerzési eljárása miatt indult jogorvoslati ügyben képviselte az ÉPKAR-t. Azt természetesen nem tudni, hogy az ÉPKAR-nak milyen szerepe volt Lukács László György politikai karrierjében, de tény, hogy 2014-ben, az Európa Parlamenti mandátumot nyert jobbikos Balczó Zoltán parlamenti helyét nem a párt országos listáján soron következő 24., és nem a 25. politikus, hanem a 26. Lukács László György vette át.
2015. áprilisában a parlamentben a Kun-Mediátor-ügy kapcsán is előkerült Lukács László György neve. Tállai András, az NGM államtitkára ugyanis arra kérte a jobbikos képviselőt, hogy tisztázza magát a brókerügyben, miután a cég és családjának az ügyvédi irodája is egyazon társasházban székel. Lukács válaszában rágalomnak nevezte az államtitkár szavait, mert szerinte az említett telephely egy nagy irodaház, amely a Táncsics körút 15. alatt található, és ugyanitt “találtak egy önkormányzati irodát és egy bababoltot is.”
Vona kizáratta a kérdezősködő képviselőt
„Interpellációt nyújtottam be, amely után felhívott a szegedi közgyűlés jobbikos tagja Keresztúri Farkas Csaba. Arra kért, vonjam vissza az interpellációmat. Nemet mondtam, de ő mindenképpen személyesen akart velem beszélni, és a testületi ülés előtt feljött hozzám Szegedről Csongrád megye jobbikos elnökével, Tóth Péterrel együtt. Megismételte a kérését, kiegészítve azzal, hogy az ÉPKAR támogatta a Jobbik kampányát, és az interpellációm nagy károkat okozhat a következő versenytárgyalások során” – írta 2012-ben Filó András. A képviselő kifejtette, természetesen elhangzott az interpelláció, amely után nem ért véget az ügy.
„Keresztúri Farkas Csaba felhívta Vona Gábort, a Jobbik elnökét. Vona Gábor a feladatot a személyes főtanácsadójának Forrai Richárdnak adta ki. Forrai Richárd is többször hívott telefonon, és végül február 22-én 10 órakor 10 tanú előtt találkoztunk a Fő tér egyik vendéglátó helyiségében. Elmondtam, sőt megmutattam neki, hogy ez a munka (ÉPKAR) nem I. osztályú, ezért véleményem szerint nem vehető át. A teljes beszélgetést nem kívánom ismertetni, de a végeredmény az lett, hogy másnap, február 23-án közölték velem, hogy Vona Gábor elnök kezdeményezésére visszahívtak a képviselőségből, és leváltottak, mint helyi elnököt, és kezdeményezték a kizárásomat a Jobbikból” – zárta magyarázó sorait Filó András.
Fazekas: A szocik után a jobbikosok jöttek
Fazekas Sándor korábban azt nyilatkozta, a mostani karcagi jobbikos csapat jelentős része korábban az akkor még szocialista Vadai Ágnest támogatta és segítette. Ebben a társaságban a sokat emlegetett ÉPKAR Zrt. és vezetője, Szeivolt István is jelentős szerepet töltött be. Nem lehet véletlen az sem, hogy a Dobrai-család vállalkozásai és maga a Kun-Mediátor is ÉPKAR-os ingatlanokon működött-működik. Szeivolték tulajdonában van a volt Fehér Holló Hotel, ahova szinte hazajárt a szocialista vezérkar. És amikor ők megbuktak, a helyüket a jobbikosok foglalták el – mondta Fazekas.
(origo)
Bal-Rad komm: ÍGY LEGYEN ÖTTALÁLATOSUNK AZ ÖTÖSLOTTON!
A Brókermarcsika elfogásáról szóló első hírünk kommentjében már utaltunk rá, hogy TALÁN NEM IS VOLT EZ VÉLETLEN DOLOG! Meg néhány dolgot nem értettünk a Jóistenért sem, mert olyan logikátlannak tűntek események!
De azért most kiderült: mégiscsak LEHET logikája a dolognak! Persze hogy AZ ELLENMAFFIÁK NYÜZSÖGTEK Brókermarcsi körül! Mint eme fölöttébb figyelemre méltó tényre az Origo-a döbrögista lakájmédia-legnevesebb hírharangja BEVEZETŐ MÓDBAN fel is hívja a figyelmet!
MERT EZ A CIKK BIZONY CSAK BEVEZETÉS! ALAPHANG A KÓRUSNAK!
Magyarán: a döbrögista horda beleunt a Ragály, Habony, Voldemort, Lőrinc Koma, Simonka, ORÖ meg Farkas Flóri-és sorolhatnánk vég nélkül a döbrögista prominensek zűrösebbnél-zűrösebb ügyeit, amiket az ellenmaffiák óránként mormolnak mint megannyi fölhúzott imamalom! A vajda táborának meg már csak a régen lejárt maszopos Simon Gábor lemeze volt! Meg az élvezhetetlen KGBéla korong! Amiket Terry Blackkal sem sikerült überelni! El Qron sem nagyon fognak az átkok. Lubás meg kiszállt! 
De mit ád Isten?! Horogra akadt a Brókermarcsi! Akivel az ellenmaffiák…
Megvan hát az új döbrögista kórusmű! Lesznek itt még bizonyítékok is!
A döbrögista horda ötletgyára nem hülyegyerekek gyülekezete! De most azért mintha elkapkodták volna a sikkasztási ellenkampány kezdetét! Már az első (!) rendőri kihallgatás után beindult a célozgatás! Igazán várhattak volna még egy hetet! De valamiért sürgős lett a visszatámadás! Ami részükről afféle kutyaharapás gyógyítása ebszőrivel! És mintha fölkészültek is lennének!
DE HONNAN LEHETTEK FÖLKÉSZÜLTEK BRÓKERMARCSIBÓL? HA AZT SE TUDTÁK HOL VAN? ÉL-E, HAL-E!
Vagy esetleg…? Mert ugye Brókermarcsika MOSOLYOGVA ÉRKEZETT! Bilincsben!-de mosolyogva!
Megkezdődött (bár már elég régen) a 2018-as kampány!
Lehet hogy a Brókermarcsi-ügybe belekeveredik a Bal-Rad is? Hiszen Vitorla karcagi!
Igaz Fazekas meg Varga miniszterek is!
De hát ők döbrögisták! Róluk rosszat feltételezni Isten és Döbrögi ellen való vétek!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Kutyaharapást ebszőrivel! bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Azorka1861 szerint:

  Marcsika Belize-hez tartozo egyik sziget San Pedro nevü vàrosàban bukott le.
  https://kuruc.info//r/2/167167/
  A San Pedro-i hirportàl közlemènye
  http://www.sanpedrosun.com/crime-and-violence/2016/12/12/hungarian-national-arrested-san-pedro-fraud/
  (Mindkèt cikk kommentjeit èrdemes àtböngèszni)
  Tèrkèp
  https://www.intakt-reisen.de/wp-content/uploads/karte-belize.gif

  • vitorla123 szerint:

   A cikk pontatlan.Az irodákról annyit,hogy nyilván a körúton is vannak irodák,de nincs közöttük összefüggés .Egy házszámon vannak valóban,de külön épületben.Egyikből a másikba bemenni se lehet,csak az utcáról.A politikai összefüggés meg nyilvánvaló.A miniszter urak is jó kapcsolatot ápoltak a Marcsikával. Tudtommal ajánlották is a pénzek forgatására a volt OTP-s Marcsikát. Én is voltam OTP-s engem nem ajánlottak. Marcsikával egyébként közös fodrászunk is van,még beszélgettünk is várakozás közben.Más kérdés,hogy nyíltan antikommunista nézeteket vall,amit akkor is meg most is megértek.A Fehér-Holló meg évek óta nem üzemeltethető,mert nincs rá fizetőképes kereslet.A volt üzemeltetője most szabadult,az utcámba vett házat!A párt rendezvényeket valóban ott tartották,voltam is meghíva,egy alkalommal voltam is ilyen rendezvényen.A Munkáspártnak erre pénze soha se volt,nekünk megfelelt a Mozi helysége is.Az ügyben lesznek meglepetések.Másik ügyben van Bírósági Tárgyalás Karcagon aminek az Állatrendőrség 16 éves működése a tétje.Parasztoktól több száz millió forint értékben koboztak el haszon állatokat,ennek az egyik mellékszereplője Zalatnai Sarolta is.Bepalizták!Magyarországon nem működik a törvényességi felügyelet.Mind a két eset azt támasztja alá. Marcsikát a miniszterek is,meg a MSZP is támogatta.Szerintem,ha nincs Qvesztor ügy ma is működnek.Az Állatrendőrség ügye meg Egyed Zsolt Jobbik alelnökhöz vezető szálakkal rendelkezik.(Példálóznak is a kutya simogatással)Abonyi Mónika Tehenes Nagy Gyula volt Szolnoki JOBBIK elnök felesége volt.Legutóbb Karcagon Kisgazda színekben indult.Annyi biztos,hogy velünk Munkáspártiakkal ezek soha szóba se álltak.Mintha mégis lenne Isten.

  • Fergeteg szerint:

   Üdvözlet a visszatérőnek!
   Köszönjük.

 2. Nagy szerint:

  Lukács és Filó is zsidó származású. A jobbikot elárasztotta Vona, a népcsoportjának tagjaival.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.