Túlcsordulóan szerény a Jó Lőrinc Koma

Mészáros Lőrinc: Nem vagyok átlagember

jlk

Jó tévét szeretne csinálni az Echo TV-ből – mondta a 444.hu-nak Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere egy ottani közmeghallgatás után. Hozzátette azt is: a miniszterelnöknek nem lesz beleszólása abba, mi hangzik el a csatornán.

Jó, nézhető, jobboldali televíziót szeretne – foglalta össze a nemrég megvásárolt Echo TV-vel kapcsolatos elképzeléseit Mészáros Lőrinc. A felcsúti polgármester szerint a kampányban a Fidesz támaszkodhat majd a csatornára, ám a miniszterelnök nem szólhat bele, hogy mi hangzik el ott. “Ez egy privát televízió, nem állami televízió” – tette hozzá a 444.hu kérdésére.
Arra a felvetésre, hogy fényűző módon él, s korábban egy horvátországi kikötőben, luxusjachton fotózták le, s a képek nem egy átlagember hétvégéjét mutatták be, Mészáros Lőrinc úgy válaszolt: “De nem is vagyok egy átlagember.” Majd hozzátette: aki az év összes többi napját végigdolgozza, az megérdemel két-három hét pihenést. Azt pedig, hogy ezt milyen körülmények között teheti meg, mindenkinek a saját pénztárcája dönti el.
Az üzletember azt is elárulta: nem számolta még össze a vagyonát. “Van vagyonom természetesen, de azt nem tudom megítélni, hogy mekkora” – mondta, s mikor arról kérdezték, mennyi pénze van, úgy válaszolt: “van, amikor elég, van, amikor kevés, van, amikor sok”.
Azzal kapcsolatban, hogy az utóbbi időben több, korábban a miniszterelnökhöz közel álló vállalkozó lett kegyvesztett – így Simicska Lajos vagy Spéder Zsolt –, Mészáros Lőrinc elmondta: bárkivel bármi történhet, vele is. “Holnapután akár földönfutóvá is válhatok, ha rossz üzleteket kötök” – magyarázta, hozzáfűzve: ő továbbra is jóban van Simicskával, aki korábban sokat segített neki, hozzájárult a kezdeti sikereihez.
A polgármestert arról is kérdezték, hogy megajándékozza-e karácsony alkalmából Orbán Viktort. Mészáros előbb arról beszélt, hogy szűk családi körben ülik meg az ünnepet, s csak a családtagoknak vesznek ajándékot, majd hozzátette: “a miniszterelnök úrral is megajándékozzuk egymást, hiszen barátok vagyunk”.
(HVG)
Bal-Rad komm: Na szóval. A videot elnézve talán érthető, hogy a döbrögisták miért menekülnek az ÚJSÁGÍRÓK elől! Miért csak a lakájmédia rendelkezésére állnak.
A Jó Lőrinc Koma. Ez a talán jobb sorsra érdemes egykori iparosember SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN nem lesz az Új Nemmzetthy Elyth megbecsült tagja. Csak egy piti kis CSICSKA, akinek már van némi fogalma arról, hogy mibe keveredett.
“…Holnapután akár földönfutóvá is válhatok, ha…”
-Minden valószínűség szerint vannak olyan “üresjárati órái”, amikor alkalma van elgondolkodnia a múltján, jelenén, jövőjén. Lehet hogy többször is jut olyan megállapításra, hogy “a barátaimtól ments meg Uram..-.és add meg nékem Uram, hogy lehessek még életem hátralévő részében tisztes átlagember! Aki beéri a helyi iparosegylet tagságával is! “

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Túlcsordulóan szerény a Jó Lőrinc Koma bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. Istvan szerint:

  Méghogy beérje a helyi iparosefylet tagságával!
  Nana!A 20 éves fegyházbüntetés teljes kitöltése után?!
  Ha csak annyi lesz,és életben maradhat,már annak is örülhet!!

 2. Tovaris szerint:

  Nem tudom, miért kell ezzel az Öntelt f…al ennyit foglalkozni? Minek kell reklámot csinálni ezeknek a disznóknak?
  A fő baj a kapitalizmus maga.

  • vitorla123 szerint:

   Azért foglalkozunk vele,mert mint harácsoló,harácsol.Elveszi minden nap a tiedet és az enyimet. Ráadásul nem is tudja használni.Mert 50 %-nál nagyobb hatékonyságot lehetetlen elérni.Ez a gond a harácsolók rendszerével(a kapitalizmussal) Az ő jóléte mások nyomorának a következménye.

  • Emeric szerint:

   Ugyan má, hát mi mást sem akarunk, mint ennek az embernek tisztes átlagéletet Szib…éria nevű üdülőtábor takarítójaként és a helyi falvak/tsz átlagemberi gázszerelőjeként.

 3. 1tothgabor szerint:

  “A Jó Lőrinc Koma. Ez a talán jobb sorsra érdemes egykori iparosember SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN nem lesz az Új Nemmzetthy Elyth megbecsült tagja. Csak egy piti kis CSICSKA, akinek már van némi fogalma arról, hogy mibe keveredett.”

  Lőrinc Koma jól hallgassa meg ezt a zenét, mert Ő is szerepel benne Orbánnal együtt:

  “Nem lennék gazember, ki egy országot megrabol, Vagy ostoba, aki helyette meglakol”

 4. Paul Aradi szerint:

  No akkor van sajtó és média cenzúra vagy nincs.! Ez itt a kérdés, ugyan úgy, mint egykor Petőfiék 12 pontjában.
  Tehát a gyarmatkapitalizmusban nincs szabad sajtó és média. A PIAC ÉS A TULAJDON VISZONY A CENZÚRA. Sajnálatos, hogy a takonyrágó zsurnaliszta fiataloknak még nincs se identitásuk, se rálátásuk a valóságra!

 5. Nagy szerint:

  Olvasom, hogy a kormányhivatalnokok a nyugdijasokkal ellentétben, mert nem voltak hajlandók kivinni a 10000 Ft-os erzsébetjegyet, nos Ők Karácsonyra 25.000 ft-ot kapnak és nem postán. Idén már másodszor. Ruhapénzt csak egyszer kapnak. Étkezési hozzájárulást havonta 50.000-t, a TEK -esek 250.000 -et, de azt már Welnes-re is fordíthatják.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.