Vova-a főhacker!

CIA: PUTYIN DÖNTÖTT AZ USA MEGTÁMADÁSÁRÓL

cw

Személyesen Vlagyimir Putyin orosz elnöknek is köze volt az amerikai választásokat megelőző orosz hackertámadásokhoz – jelentette helyi idő szerint szerdán az amerikai NBC hírtelevízió névtelen hírszerzési forrásokra hivatkozva.

A hírcsatornának két forrás is megerősítette, hogy friss hírszerzési információk szerint Putyin személyesen döntött arról, hogyan szivárogtassák ki vagy használják fel az amerikai Demokrata Párt szervereinek feltörésével megszerzett információkat. Az információ állítólag diplomáciai forrásokból és az Egyesült Államokkal szövetséges országok kémei által megszerzett adatokból származik.
Egy magas rangú hírszerzési tisztviselőt idézve az NBC azt írja: Putyin szándéka összetett volt; elégtételt akart venni Clintonon, amiért az akkori külügyminiszter élesen bírálta a 2011-es oroszországi választásokat, közben az amerikai politikai rendszer korruptságára is rá akart világítani, miközben megosztja Washington szövetségeseit azáltal, hogy azt a látszatot kelti, hogy az Egyesült Államok már nem képes globális vezető hatalom lenni.
A héten szivárgott ki az az információ is, hogy a CIA úgy véli: a hackertámadással Moszkva nem csupán a demokráciába és a választási rendszerbe vetett közbizalmat akarta aláásni, hanem Hillary Clinton esélyeit rontva akarta elősegíteni, hogy Donald Trump győzzön az elnökválasztáson. Most a hírszerzés azt állítja: “nagy bizalommal” megállapítható, hogy maga Vlagyimir Putyin is érintett.
Egy korábbi CIA-tiszt azt mondta azt NBC-nek, hogy lehet, hogy Barack Obama még távozása előtt reagálhat a hírre, mert nem teheti meg, hogy szörnyülködjön a történteken, de közben ne tegyen semmit.
(vs)
Bal-Rad komm: Dőreség lenne azt állítani, hogy amikor “sima kis hackerek” bankok rendszereit, stb. törnek fel, egy VILÁGHATALOM (vagy egy másik) ne élne az ilyen módszerekkel.

Képtalálat a következőre: „Putyin a hacker-mém”

-De mintha a Nyőstényördög AMERIKAIAK ÁLTAL feltört és kiszivárogtatott e-mailjeivel kezdődött volna a történet! Ami Clintonné és a libsik rettenetes elhasalásával végződött.
Szóval lehet hogy Oroszország “rásegített” a tréfára! Marhaság lenne azonban Sorosék bukiját a Kreml nyakába varrni. Sorosék viszont nem hajlandóak belátni: POLITIKÁJUK OKOZTA A VESZTÜKET! Az általuk ösztökélt neokolonialista törekvéseik. Amely törekvések nyomán Oroszország nyugati határainál fölbukkantak az amerikai tankok, katonák, és Oroszországban a majdanovcik! Természetesen a demokrácia, az emberi jogok és a humanizmus jegyében.
“…Putyin szándéka összetett volt; elégtételt akart venni Clintonon, amiért az akkori külügyminiszter élesen bírálta a 2011-es oroszországi választásokat, közben az amerikai politikai rendszer korruptságára is rá akart világítani, miközben megosztja Washington szövetségeseit azáltal, hogy azt a látszatot kelti, hogy az Egyesült Államok már nem képes globális vezető hatalom lenni…”
-EZEKET A TELJESEN NYILVÁNVALÓ TÉNYEKET MAGA AZ ÉLET BIZONYÍTOTTA AZ AMERIKAIAK ÉS A VILÁG NÉPEI SZÁMÁRA!
Ehhez Vovának nem kellett könyékig kotorásznia az ilyen-olyan amerikai számítógépes rendszerekben! De mégegyszer: a világ elsőszámú latorállamának-az USA-is tudomásul kell vennie: VÁLTOZOTT A VILÁG-DE NAGYOT!-1991, a Szovjetunió felbomlása óta. És hát a hackerkedés NEM CSAK AZ USA PRIVILÉGIUMA! Mint ahogyan sok más sem!
Lehet okolni Oroszországot és a Kremlt-sőt magát Vlagyimir Putyint is-okolni az amerikai demokraták látványos elhasalásáért, csakhát nincs értelme!
BELE KÉNE NYUGODNIUK: HELYREÁLLT A VILÁG RENDJE! AMERIKA MÁR NEM A VILÁG CSENDŐRE TÖBBÉ!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Vova-a főhacker! bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. Havasi Gáspár szerint:

    “Jeh Johnson amerikai belbiztonsági miniszter kijelentette; azt nem tudja megbecsülni, hogy a választási kampány során Hillary Clintonról nyilvánosságra hozott információk milyen mértékben befolyásolták az elnökválasztás kimenetelét, ugyanakkor azt határozottan kijelentette; a szakértők semmilyen arra utaló jelet nem találtak, hogy hackerek beavatkoztak volna a választás menetébe.” (Hídfő.ru)

  2. Hun szerint:

    Ha ezek az idiotak nem tudnak bele nyugodni abba hogy vesztettek akkor az eletuket is elfogjak hamarosan vesziteni. En nem hiszem hogy Oroszorszag minden ellene iranyulo provokaciot tetlenul fog nezni. Meg akkor sem ha obamakiekrol es “Isteni kivalasztottjaikrol” van szo.

  3. Tovaris szerint:

    Remélem, ezt a cikket nem veszi senki sem komolyan.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.