Mária földrevitele

Az argentin Bruno Andres Doglioli leütközte Maria Beatrice Benvenutit. Ami egy rögbimeccsen nem igazán szokatlan dolog. De Maria Beatrice nem rögbijátékosként, hanem bíróként ténykedett ezen a számára agyrázkódással végződött Vicenza – Valsugana itáliai rögbimeccsen.

Bruno a Vicenza színeiben vitte földre Mariát. A meccs egyetlen női résztvevőjét. A hölgy nagyon nem vette zokon a leterítést, de adott Brunonak egy sárga lapot. A meccs végén pedig kórházba ment. Ott megállapították a doktorok, hogy agyrázkódása lett.

Komolyabbra vette a figurát Bruno klubja, a Vicenza. Azonnal elküldték a klubtól.
A talján rögbiszövetség pedig szándékosnak és fölöttébb durvának itélve meg Bruno lebirkózási mutatványát, és hároméves pauzát írt elő Bruno Andres Dogliolinak.
Maria Beatrice pedig egy új tapasztalattal gazdagodott az agyrázkódáson túl. Nem okvetlenül kell egy női rögbibírónak testközelből szemlélni vagy húsz-nála legalább háromszor termetesebb-dühöngő bika tusakodását.
De azért folytatja!
(mirror)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.