Peszkovék helyrerakták Obamakiékat

“Az USA álljon elő bizonyítékaival, hogy Oroszország hackertámadásokkal beavatkozott az amerikai elnökválasztásba, vagy ha ez nem megy, ne beszéljen többet erről az ügyről! Ellenkező esetben ez az egész tiszteletlenség!”-nyilatkozta ma Dmitrij Peszkov az orosz államfő sajtószolgálatának vezetője.

Képtalálat a következőre: „Dmitrij Peszkov-kép”

A Kreml szóvivője Obamaki tegnap elhangzott keménykedő kijelentésére reagált. A Fehér Ház kiköltözője komoly szókaratéba fogott tegnap, mondván hogy: “mindahányszor, amikor egy külföldi kormány megpróbál beavatkozni egy amerikai választásba, a nemzetnek cselekednie kell, és cselekedni is fogunk!”
Majd imigyen köhögött az NPR News hírcsatornának: “az USA az általa választott időben és helyen” fog választ adni” – kiegészítve azzal, hogy Vlagyimir Putyin orosz államfővel “közvetlenül is beszélt” arról, hogyan vélekedik erről a témáról.
Marija Zaharova az orosz külügyminisztérium szóvivője sem tudta szó nélkül hagyni Obamaki prüszkölését, és Fb.-oldalán azt javasolta Clintonné nyőstényördög nagy patrónusának, hogy igazán bocsánatot kérhetne a posztjáról 2014 elején elüldözött Viktor Janukovics volt ukrán elnöktől.

va1

A Zaharova nyilatkozatát ismertető RIA Novosztyi orosz állami hírügynökség emlékeztet arra, hogy Mikola Azarov volt ukrán miniszterelnök a héten egy moszkvai bíróság előtt a 2014 februári kijevi fordulat “kurátorainak” nevezte az Egyesült Államokat, felidézve a Victoria Nuland (Cukrosnéni) helyettes külügyi államtitkárral és Jeffrey Payet amerikai nagykövettel akkoriban folytatott telefonbeszélgetéseit, amelyekben a következő ukrán kormány személyi összetételéről tárgyaltak.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Peszkovék helyrerakták Obamakiékat bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. zls-179 szerint:

  Csak azt nem értem hogy hogy nem fulladtak még meg Obama, az USA eddigi legnagyobb hazugja és társulata(irányítói) attól a sok hazugságtól amit eddig is próbáltak elhitetni az emberekkel,ez vonatkozik a MI nagyjainkra is! Vagy inkább akkor kezdenének el fuldokolni, ha egyszer egy IGAZ szó elhagyná cserfes szájukat?

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  Lassan de biztosan kibujik a szög a zsákból ! Az ukrán destabilizálásban már régebben is tisztában voltam az USA főszerepével,még azelőtt, hogy áttértem volna a balrad veb oldalra, még azelőtt, hogy Zacharcsenkoék elindultak volna Donbaszt felszabaditani, ugyanis van egy szlovák, és egy csech ellenzéki veboldal, hasonló beálitásu mint a bal-rad. Még mielőtt elindult volna a VOSZTOK, egy ismeretlen helyen ismeretlen tudósitónak interjut adott, az Ukrajnával kapcsolatos politikai tervéről. Erről, ezekről a veboldalakról folyamatosa tájékozódtam a kkijevi Majdan egész hátteréről, beleértve a DONALD COOK rombolónak a megalázásáról is. A tegnapi “a bárányok halgatnak”cími cikket el is olvastam, megvilágosodott előttem,hogy miért is “ragaszkodik-odott”, most meg hisztériáznak a Jenkik . Eza hisztéria azomban egy mérce,hogy milyen mély vereséget szenvedtek Aleppo elvesztésével a Jenkik,és a nyugat. Ugyan azt érték el, mint anno 1975-ben Vietnamban.

 3. Paul Aradi szerint:

  Mérhetetlen szégyene a történelemnek, hogy az angolok egy múmia királyságnál, a jenkik az obamaki democsokráciájánál tartanak. Amíg “merkele” asszony még ott tart, hogy az oroszoknak tart háborús bűnökről replikációt, mint ha el lehetne felejteni 10 millió szovjet ember halálát. Az meg egyenesen röhelyes, hogy a nyugat a Kelet-európai gengszterváltások után úgy hazudik, ahogyan a nem létező hitelét is elveszíti. A Kelet-európai társadalmak tehát, egyre világosabban látják, a saját élethelyzetükön keresztül tapasztalhatják, hogy 1989 -ben be lettek csapva. Egyre világosabb a fiatalok előtt is, hogy az amerikai demokrácia, – amely a hóhérok, zsiványok, kóklerek bandaháborújából született az indiánok millióinak vérével áztatott földön-, több mint 35 millió csőlakót takar. Ott tart az amcsi democsokrácia, hogy a néger kérdést rendőri erőszakkal, sokszor gyilkosságokkal intézik el. No persze ki ne emlékezne a jó M. L. King, vagy a Kenediek likvidálására, amolyan amerikai demokratikus érétkeken . Zsivány kiáltja a világnak, hogy fogják meg a zsiványt!

  • vitorla123 szerint:

   Pontosan így van!”Bagoly mondja a verébnek,nagyfejű!” Ma Szijártó kritizálta Észak-Korea vezetőjét,hogy rosszul áll a kezében az atombomba,meg a hidrogén bomba.Ezért kellene a szén szállítását korlátozni!Ember,ahol atombomba van ott nincs szükség szénre.Szerintem már eladta az atomtitkot Szaudarábiának. Ennek a hülyének a faszán kívül semmije nincs a fején is csak a korpa terem meg!Észak-Korea nemzeti kommunista állam.Atomhatalom.Mi is azok lennénk,ha békén hagynak minket.Több volt tanítványomnak volt erre ötlete.Sőt már most is van.Faszénből vasat állít elő és közben energia szabadul fel.Nem csak az Amerikai változat működik!

  • IB szerint:

   No annak a 10 millionak majd nézz utána mégegyszer..sokkal több lesz az…

 4. Tovaris szerint:

  Azt várhatjuk, hogy az amcsik előálljanak a bizonyítékaikkal, mivel még a maláj gép lelövésének “megdönthetetlen” bizonyítékaival is adósak.

 5. lala szerint:

  Az europai nep lokott hulye, es ez az altaluk megvalasztott kormanyokbkkal is bizonyithato, Tisztelet a kiveteleknek…..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.