Itt tartunk

Megvertek egy villamosvezetőt és két utast Budapesten

Tegnap este 8 óra körül Pesten a Móricz Zsigmond körtéren a vezető két hangoskodó férfi miatt leállította a villamost, majd a hátsó kocsiba ment, hogy leszállítsa őket.
Erre a két fiatal férfi fenyegetőzni kezdett, majd meg is ütötték a villamosvezetőt, mire ő kihívta a rendőröket. Közben két másik utast is megtámadtak, ekkor egy szolgálaton kívüli rendőr lépett közbe, akit először az egyikük szintén megütött, de miután meglátták az igazolványát, elmenekültek a helyszínről.
Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Itt tartunk bejegyzéshez 13 hozzászólás

 1. Smith szerint:

  Orbán és Balog tiszteletes büszke lehet a rejtett erőforrásaira. Ha éppen nem nyugdíjast vernek agyon (a héten ismét agyonvertek egyet), akkor a társadalom hasznos tagjait vonják ki napokra/hetekre a munkavégzés alól. Tekintve, hogy a migránsok nem akarnak itt maradni, hanem egyből utaznak tovább Nyugatra, így a terrorizmus helyett, továbbra is a cigánybűnözés jelenti a legnagyobb veszélyt a polgárokra. Liberalizálni kell a fegyvertartási törvényeket, ha a hatóságok nem képesek a lakosság védelmét garantálni. Az USA-ban és Európa több országában is, joga van az embereknek maroklőfegyvert maguknál tartani önvédelmi célból.

 2. caporal szerint:

  Sajnos ez Magyarországon nem lehetséges, mert ugyanaz történne, mint mikor a légpuskát legalizálták. Rögtön fejbe lőttek egy kajakost a Dunán a horgászok és volt még egy jó pár ilyen eset. Inkább azt legalizálnám, hogy a saját családomat, házamat, udvaromat megvédhessem úgy, hogy ha a betörő esetleg belehalna, akkor ne kerüljek börtönbe miatta. Úgy, mint a tót szomszédainknál például.

  • vitorla123 szerint:

   Ilyen tehetetlen állam esetén,ahol annyit lop bárki amennyit nem szégyell,azt erőszakol meg akit megkíván részegen drogosan,a fegyvertartás legalizálása szinte törvényszerű.A magyar keresztény állam nem működik,mindenki védje meg magát úgy ahogy tudja.Természetesen ehhez a fegyverforgatást oktatni kell.Ehhez a fegyverhasználati jogot iskolában is oktatni kell.A magyar kormánypárok a rendszerváltás óta nemlétező problémák megoldásával voltak elfoglalva.És a társadalom kirablásának feltételeit teremtették meg.Múlt héten próbáltam a Rendőrségtől megtudni,hogy kinek a nevén a nemlétező (a világon sehol sem létező) Állatrendőrség járőrkocsija.Legalább félmilliárd országosan a kár,kisembereket fosztottak ki nemlétező jogcímen!A nyomozó mereven elutasított!Már nem az ő hatásköre.Csak halkan kérdem meg:akkor miért kapja a fizetését.

 3. Paraszt szerint:

  Itt azért nem lesz mert fosnak kurvára ezek a gané férgek,,kutyáikkal együtt

 4. szemcsi szerint:

 5. Havasi Gáspár szerint:

  Mindenki megvédheti a családját, ha nem magyar. Miután a mindenhol otthon születettek gyarmata vagyunk, mint majdnem az egész földkerekség. A nemhiába születettek pedig az egyik hadseregük. Ezért tilos zsidózni ( ez persze nem a szintén a többi néppel együtt elhülyített zsidó népet jelenti, hanem az “elit” rétegüket), cigányozni ( köztük is van néhány százalék rendes), meg valcmanozni (Galicia mindenható ura). De ettől a tény még tény marad. A cigányok fenyegetik a dolgozó magyarokat, miközben a zsidó politikusok, tőkések, bankárok pedig folyamatosan fosztogatják jó internacionalista módon. Viszont ha mindenki rendszeresen és lelkesen olvasná Marx és Lenin téziseit, akkor felvilágosodna, és felfogná, hogy minden az Ő kis szaros életének érdekében történik ( bár ezért is elvihetik, ha nem bizonyítja, hogy tanulmányainak tudományos vagy művészeti irányultsága van), és megtanulná, hogy milyen fontos az internacionalista összefogás az élősködőknek tűnők érdekében . Azért nem siet ilyenkor rendőrség, hogy a hülye magyar a gyakorlatban is megtanulja a jelenkori állapot előnyeit, vagy viszi el a megtámadott magyart, hogy zárka védelmet kapjon. Viszont az elfogott cigány azért kerül szabadlábra, hogy gyakorolhasson, és többet ne kövessen el olyan hibát, hogy tanú maradjon, és a NHSZ lebukjon.

  • vitorla123 szerint:

   Jó a logika!Csak hamis az állítás!A harácsolóknak nincs vallásuk és nincs nemzetiségük!Velük szemben internacionalista összefogás csak a népekenkénti,anyanyelvi,nemzet módon lehetséges.(Sztálin :A nyelvről!) Ezért lehet ellenük nemzeti alapon harcolni.Másként meg nem!A népeket kell internacionalista módon egymás támogatására összefogni!!! Ez a járható ut.

 6. Havasi Gáspár szerint:

  Igaz! Nem is írtam vallásról és nemzetiségről. Nem véletlenül neveztem Őket a mindenhol otthon születetteknek. Vallásuk és nemzetiségük mindig az aranyborjú bűvöletében születik. Az internacionalista összefogás eddig csak a hatalmaskodóknak jött be, és náluk már működik több ezer éve. Ahogy a parlamenti pártok is mindig összebújnak, ha a hatalmukat kell védeni. Egy nép még a saját hazájában sem tud összefogni, csak ha kényszerítik rá.

  • vitorla123 szerint:

   Jól látod!Kádár idején összefogtunk!Voltak munkahelyi torzsalkodások,és volt az üzemben,a vállalatnál választási harc.Ezt most látom,akkor nem is gondoltam rá.Pedig így volt.Az üzemekben igazi demokrácia volt.Még akkor is,ha előfordult,hogy valakit igazságtalanul megmartak.Emlékszem volt olyan revizor,akit a Munkaügyi Bírósággal vétettem vissza!Ma ez elképzelhetetlen.

 7. Paul Aradi szerint:

  A Fiam a BKK-l dolgozik. A hét elején egy ilyen trógert lökött le a közösségi járműről, hogy megakadályozza az utasok inzultálását. Képzeljétek, még őt hurcolják meg.
  Mert egy hülye úrinő csak azt vette fel telefonjára, amikor lelökte az oktondit és az előzményt nem. Mit mondott az úri k-va? Azt, hogy az emberi jogok és a többi!
  Jó,
  nem?

 8. varga istván szerint:

  judapest ilyen…föleg ha késön száll le repcsim s igy várni kell reggeli buszra,vonatra akkor láthato vadbarmok tombolása…

 9. Szaszi szerint:

  A másik gézengúzt Makóról gyűjtötték be.
  Mocskos pestiek..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.