Donbassz

Kijevnek zicher bizonyítékai vannak Obamaki és a Nyőstényordög álmainak orosz elbuktatására. Miszerint orosz hackerek Vlagyimir Putyin személyes ösztökélésétől hajtva beavatkoztak az amerikai elnökválasztásba Trump javára.

ohe

Bizonyítékaikat át is adták az FBI-nek és a CIA-nak, hasznosításra. Hogy még a holnapi igazi elnökválasztáson hasznát vehessék.
Hoholcsendélet a DNR-LNR-ukrán hármashatár találkozásánál. Ha látnak valmi mozgást donbasszi oldalon-hát odalőnek.
Semmi alapvető változás Donbassz frontjain. Hullik ezerszám a latorgránát, és az utóbbi napon jobbára a Donyecktől déli irányban fekvő települések kaptak ebből a fajtából. Naberezsnojéban egy helyi lakos vált az éjszakai latortüzérségi attak áldozatává.
nab
Emellett természetesen nem feledkeznek meg Valcmam martalócai az egyéb településekről sem. Hírek szerint Szpartakot a “legelvetemültebb” utolsó civil is elhagyta.
Már Oroszország Rosztov na Donu-régiójában jár az 59. gumkonvoj 137 kamionja. Oroszország Anyácska karácsonyi küldeményeit szállítják Donbassz lakóinak. Tervek szerint december 22.-én rakodnak le. Ezúttal nem csak Luganszkba és Donyeckbe érkeznek a teherautók, hanem a DNR és az LNR három-három másik városába is.

52

Ma délelőtt már az utolsó simításokat végezték Donyeckben a Népköztársaság Karácsonyfáján.

fa

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Paul Aradi szerint:

  Avanyú a szőlő obamakinak, a tisztességes múlttal nem rendelkező germánok boszorkányának és mindenkinek, aki azt gondolta, hogy a liberális maszatolás mindenható a világnak. A liberalizmus, a kapitalizmus hangja elcsendesedik, maga a kapitalizmus is, törvényszerűen váltásra érett, de inkább bukásra. Éppen obamaki és a vele együtt siránkozó politikai latorbanda bizonyítja azt, hogy idejétmúltak. Ugyan is, ha a libri választások nem sikerültek és a kudarcot még az istenre is kenik, az bizony a totális gyengeség jele. Az orosz elnök Putyin pedig joggal érzi, hogy a büszkeségét növeli, egóját simogatja a nyugat siránkozása. Az kérdés, hogy a tőkés oligarcha orosz Elnök mennyire válik haladóvá a jövőt illetően.

  • TERMIN8ATOR szerint:

   A nyugat vonyitasa azt jelzi, hogy gyengülnek. Az ember ha elkezd kiabálni az azért van,mert FÉL ! Minnél hangosab a kiabálásuk, ügy növekszik a GYENGESÉGÜK, úgy erősödik a másik fél poziciója. Ez egy indikátor féle. Ha majd már üvöltözni fognak, az azt fogja jelenteni, hogy Oroszország megerősödött. Mintha már láttam volna itt, a legfelső képet itten a bal-radon.

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&ved=0ahUKEwix3NL24_7QAhVWF8AKHX3XD2MQFghEMAU&url=https%3A%2F%2Fnews.google.com.ru%2Fnews%2Fstory%3Fncl%3DdlitsFswzVXRj-M_HubWIhlViy56M%26ned%3Dru_ru%26topic%3Dw&usg=AFQjCNHjUGGInYo3BaWmQrUKrB8Y2mzDTg&sig2=HQLRip_L85aBcKFMeL-2Jw LUGANSZK 2016 dec. 19. Ria Novosztyi – Az ukrán fegyveres erők VSZU tűzérségi előkészités-152 mm-es ágyukból,- után, az LRN milicia álásaira, áttöréssel próbálkozott Kalinovka szomszédságából, Logvinovoi ellenőrző pontnál, Debalcevo felé. Az áttörés sikertelenségbe fulladt. Az ukránok oldalán 20 sebesült, kürülbelül 10 halottjuk van. A miliciának 2 sebesültje van, két embernek nyoma veszett (bizonyára fogsába estek). Andrej Marocsko a milicia hivatalos előljárója előzőleg azt nyilatkozta az ujságíróknak, hogy a Nemzeti milicia egységeinek sikerült az áttörési támadás kisérletét visszaverni a támadó VSZU-s katonákat. Az Ukrán egységek csapatösszevonásokat hajtanak végre, egy újab támadásra, készülnek kalinovkánál. Kiegészitő haditechnikát, és élőerőt vonnak ösze, megerősitik az álásaikat, hangzott el vasárnap dec. 18-án a Luganszki információs központból, a LNR nemzeti miliciára hivatkozva .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.