Nem semmi! ISIS-demonstráció volt Londonban!

Londonban tegnap több mint ezer “békés szakállas ember demonstrált” Szíria nagykövetsége előtt.

ISIS-zászlókat lengetve, és bőszen Allahu Akhbarozva!
Kis táblácskáikon, nagy transzparenseiken a “Muszlim hadsereg jön!” és a “Nem félünk!”, valamint a “Győzni fogunk!” feliratok.
Aleppoi és általában is szíriai cimboráik miatti aggodalmaik miatt vonultak Londonban.
Értjük ugye? Európában, Londonban!
NEM FÉLNEK!
JÖNNEK!
GYŐZNI FOGNAK!
Ezeket hirdették! Ezeket skandálva flangrált tegnap a rémkalifátust támogató latormenet Londonban. Rendőri biztosítás mellett!
Mitől is félnének? Hiszen itt vannak rengetegeten, és nyugodtan fenyegetőzhetnek!
HISZEN MÁR GYŐZTEK

lo lo1 lo2 lo3 lo4

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Nem semmi! ISIS-demonstráció volt Londonban! bejegyzéshez 20 hozzászólás

 1. Kálmán Lőrinc szerint:

  Érdekes, Moszkvában miért nem csinálnak ilyesmit??? 😀
  Az angolok és általában a nyugat meg is érdemli, egyék meg amit főztek.

  • Tovaris szerint:

   Oroszországban az ISIS (IGIL) be van tiltva. Minden hírnél ezt a tiltást újra és újra a szövegbe illesztik.

 2. Paul Aradi szerint:

  Ugye, ugye! Hogy a nyugati világban elkövetett merényletek nem véletlenek. A furcsa csak az az egészben, hogy visszanyal a fagyi olykor, olykor. Persze ezek által a merényletek által is a védtelen, ártatlan civil szívja a gázt. Az fölöttébb érdekes, hogy Londonban csak ennyi kalitusistát és szimpatizánst fizetett le az angolkóros gondolkodású Brit kormány és politika! Maguk a londoniak meg vagy nem voltak lefizethetők, vagy szartak az egészre!

  • Kovács szerint:

   Ártatlan civilek ? Hát ki választotta azokat a politikusokat, akik nem képesek őt és a társadalmat megvédeni ?

 3. Tovaris szerint:

  Az összeset befoghatták volna és zsupp egy lágerbe.

 4. Nemi szerint:

  Hát ja, ha már “bombázzák” őket Sziriában és Irakban akkor itt miért nem gyüjtötték be őket??

  • TERMIN8ATOR szerint:

   Mert akik behívták, befogadták szabad kezet adtak nekik az olyasmire,mint amik a képeken láthatók, azok DEGENERÁLTAK, tisztelt Nemi !

 5. Fergeteg szerint:

  Ezt a felvételt találtam a demonstrációról:
  https://www.youtube.com/watch?v=h4oTH_Noyvs
  2014-ben volt hasonló felvonulás, akkor zászlókkal, feliratokkal, szórólapokkal. Ami azért is érdekes, mert a briteknél (Egyesült Királyság) törvény tiltja a terrorizmusra való buzdítást. De mi volt akkor (is) a reakció? Bár törvényellenes, ne adjuk meg nekik a nyilvánosságot, mert éppen ezt akarják, bízzuk inkább a titkosszolgálatokra stb.
  –http://www.independent.co.uk/voices/comment/isis-are-on-the-streets-of-london-but-theres-no-need-to-panic-9668746.html
  Azokra, akik a DAIS-t fegyverként használják Szíriában? Nekik a szakállas, allahozó terrorista egy mór, aki brit földön csak szívességet tesz, mert “békés” tüntetéseivel arra buzdítja híveit, hogy máshol hódoljanak a barbarizmusuknak. Ezzel pedig csökken a belső probléma, csak a kínos kérdéseket kell megelőzni az elhallgatással.

 6. Smith szerint:

  Jó lenne összevetni, hogy az elmúlt 10 évben mennyi emberölés történt Magyarországon, és ez idő alatt hányan haltak meg dzsihadista terrortámadásban Nyugaton. Gyanítom, hogy a végeredmény lesújtó képet festene hazánk közbiztonsági állapotáról. Nagyobb az esélye annak, hogy valakit meggyilkolnak, minthogy terrortámadásban veszti életét. A kormány olyan problémát akar orvosolni (terrorizmus), ami nincs vagy csak kis mértékben érinti hazánkat, ahelyett, hogy a közbiztonságot javítaná.

  • Sub Zero szerint:

   Miért lenne jó összevetni? Mit tudunk meg ebből az összehasonlításból? Annyit, amennyit amúgy is tudunk. Logikád szerint akár a 4-es metró műszaki állapota miatt bekövetkezett halálos balesetek számát is összevethetnénk a hazai gyilkosságok számával. A hazai közbiztonság ebben az esetben is elég siralmas képet festene.
   Azért mert a kormány nem képes felszámolni például azt, hogy egyes területeken életvitelszerűen bűnözésből élnek többségében cigányok, még nem jelenti azt, hogy ne tehessen megelőző lépéseket a muszlim “no go zónák” kialakulása ellen.

   • Smith szerint:

    “Ha azt látjuk, hogy vasúti kocsikban migránsok csoportjai tudtak (tudnak?) eljutni Budapestig és ott is csak lakossági bejelentésre buktak le, akkor nem lehetünk elégedettek a rendőrség és irányítói tevékenységével. Akkor nem zár eléggé a magyar határ. Aztán ott vannak azok a visszafogadási esetek, amelyek a kormány határozott ígéretei ellenére következtek be. Ez is arra hívja fel a figyelmet, hogy a kormány tevékenysége az illegális migrációval szemben időről időre lekonyul. Ebből pedig sok veszteség, közte időveszteség is származik. Ennek a lekonyulásnak a jele az is, hogy nem kéri a határőrizet költségeinek megtérítését és össze-vissza ígérget, mi mindent akar még erején felül(!) kifizetni a magyar adófizetők pénzéből és rászoruló polgáraink rovására.
    Az előbbiekből az következhet, hogy még nagyobb lesz a nyomás. Kérdés hogy ellen tud-e és egyáltalán akar-e állni a kormány egy még nagyobb nyomásnak? Meddig lesz hajlandó elmenni? Az alkotmánymódosítási kudarcból az is látható, hogy mintha nem különösebben izgatná a kormányt, ha mégsem állna ellen. Ezt egyébként már a népszavazásnál is tapasztalni lehetett. Aztán a Jobbik a népszavazási passzivitása után most már aktívan meghiúsította az alkotmánymódosítást is. A kormány a kötelező kvóta ellen pert indított, de nem kérte annak soronkívüliségét. Mindezek azt mutathatják, hogy a kormány egy esetleges meghátrálás eshetőségével is számolhat. A Jobbik taktikailag is elhibázott lépése ehhez adott manőverezési lehetőséget. Ha megvalósul az alkotmánymódosítás, azzal a kormány kényszerpályára került volna, kénytelen lett volna az „utolsó töltényig” küzdeni. Ettől fosztotta meg az országot a Jobbik. Most viszont a kormány azt mondhatja: mi mindent megpróbáltunk, de a Jobbik miatt nem sikerült minden lehetőséget kihasználnunk. Gyengécske riposzt erre, hogy a kormány nem akart lemondani a letelepedési kötvényről, hiszen nem kapcsolható a két kérdés össze.” (Dr. Szabadi Béla)
    Valóban tesz megelőző lépéseket a No-Go Zónák kialakulása ellen?

    • Sub Zero szerint:

     Az előző hozzászólásodból azt vettem ki, hogy véleményed szerint nincs migrációs-terrorista veszély. Erre reagáltam.
     Az utóbbival nagyjából egyet is értek, talán egy árnyalattal jobbnak látom kormányunk teljesítményét ez ügyben.

     • Smith szerint:

      Miért fenyeget minket a migrációs veszély, amikor Orbán a saját szájával mondta, hogy a határt kerítés, rendőrök és katonák védik, amin egy madár sem tud átrepülni? És ha Magyarország senkit nem hajlandó átvenni/befogadni, akkor miért lenne itt terrorveszély? Nem ellentmondásos ez egy kicsit? Az osztrákok ellenőrzik az osztrák-magyar határt, a magyarok miért nem teszik ezt? A párizsi merénylet kitervelője többször is megfordult Budapesten tavaly, és illegális bevándorlókat szállított el innen Belgiumba, akik később merényleteket követtek el. Ideje ellenőrizni, hogy kik jönnek Nyugat felől is, tekintve, hogy a birka nyugat-európaiak minden jöttmentet befogadnak.

     • Sub Zero szerint:

      Az a szerencsénk, hogy Orbán így áll a kérdéshez. Minél kevesebb a migráns, annál kisebb a terrorveszély. Sajnos meg van kötve a keze. Aknazárat nem telepíthet, lő parancsot nem rendelhet el. Így persze, hogy átcsusszannak a határon. Az is igaz, hogy nyugatról is megfelelő védelem kell.

     • petymeg szerint:

      Elnézést,hogy bele röffentek de a nagyhangú média csak az illegálisan bejövök megfogásáról számol be.
      Naponta a belépő kapuknál X.mennyiségű bevándorlási kérelmet fogadnak be.+ a pénzért adott letelepedési kötvény sem ellenörizhető.

 7. petymeg szerint:

  Elöbb-utóbb majd csak elveszti a fejét ott is valaki.

  • aaa szerint:

   Például ezért ( is ) erőltették a tűzszünetet, a szabad elvonulást az USA és szövetségesei.

 8. Tarna szerint:

  Budapesten is ugyanezt csinálták, erős rendőri biztosítással!
  Aki polgárháborút csinál az maradjon a romok alatt, mert még a temetést sem érdemli meg – nemhogy szolidaritást!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.