A cukrosbácsik

A józsefvárosi döbrögista gépviselők elkísérték a Mikulást az óvodákba

A képviselők természetesen segédkeztek a mikuláscsomagok kiosztásában is, jóságosságukat pedig fotókon és videón örökítette meg az önkormányzat.

cb

Sajnos a blog egyik visszatérő témája a politikai pedofília, a gyerekek kampánycélokra biodíszletként való használása.
Most a Kocsis Máté által vezetett VIII. kerület a téma, mert belefutottunk az önkormányzat honlapján egy hírbe, amit először nem akartunk elhinni. Aztán másodszorra sem. Pedig igaz, fotógaléria és videó bizonyítja, hogy ez tényleg megtörtént.
A józsefvárosi fideszes önkormányzati képviselők elkísérték a Mikulást a kerületi óvodákba az önkormányzat által vásárolt mikuláscsomagokat kiosztani. Sőt, néhányan annyira túltolták a “jóságosságot”, hogy ők osztották ki A MIKULÁS HELYETT (!!) a csomagokat a kicsiknek.
“Józsefvárosban is járt a Mikulás, a kerületi bölcsődékben és óvodákban kitörő örömmel fogadták a meglepetéseket. Sára Botond alpolgármester és a kerület önkormányzati képviselői az ajándékok kiosztásában is segédkeztek. A vidám hangulatú látogatásokon a kicsik az önkormányzat által felajánlott csomagokat nagy örömmel vették át.”
Ezután fotó minden helyszínről és képviselőről a gyerekekkel, és csodálatos kísérőszövegek. Például:
“A Százados úti Pitypang Tagóvodában a kisgyermekek dalokkal és versekkel hálálták meg a Mikulás ajándékait. Az ünnepségre összegyűltek az intézmény öt csoportjának ovisai, akiknek Sára Botond alpolgármester nyújtotta át a csomagokat. Az alpolgármester azt is elmesélte a gyerekeknek, hogy hamarosan átköltözhetnek az új óvodába, jövőre már oda megy a Mikulás. A Százados úton ugyanis zajlik az építkezés, a korábbi játszóudvar helyén egy új, 6 csoportos, modern óvodaépület létesül.”

cb1

“A Várunk Rád Tagóvodába érkező Kaiser Józsefet az ovisok dalokkal és versekkel köszöntötték, majd zajongva álltak sorba a Mikulás piros puttonyából előkerülő csomagokért. A képviselő arra kérte a kicsiket, hogy a következő évben is jól viselkedjenek.”
“Nagy örömmel fogadták az ovisok a nagyszakállút és Szilágyi Demetert a Tá-ti-ka Tagóvodában. Az intézmény zsúfolásig megtelt izgatott gyerekekkel, akik énekkel készültek a nagy napra.”
“Guzs Gyula önkormányzati képviselő a Mini-Manó Bölcsődében osztotta ki az ajándékokat. A gyerekek nagy örömmel vették át a csomagokat.”
“A Napraforgó Tagóvoda apróságairól sem feledkezett meg a Télapó. Az ajándékcsomagokat Dudás Istvánné önkormányzati képviselővel küldte el a gyerekeknek.”
És mindez megtekinthető egy 2 perces propagandavideón is:

(vastagbor)
Bal-Rad komm: Hogy is maradhatnának ki a mikulásosdiból a döbrögisták? Ezek a most három-hatéves gyerekek képezhetik-reményeik szerint-15-20 év múlva is az ő “választói” bázisuk derékhadát. Mekkmester ugyanis a minap MÉG LEGALÁBB HÚSZESZTENDEI DÖBRÖGISTA URALMAT VIZIONÁLT!
Ahhoz meg szükséges a jótékony látszat! Márpedig a horda ad az ilyesmire! Kiváltképp ha az nem kerül nekik pénzükbe. Viszont az eredmény komoly százmilliárdokban mérhető!
Hát azért meg megéri egy kicsit alászállni a pórkölkök közé. Mint cukrosbácsik.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A cukrosbácsik bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Ha már felismertem mondom: Mi 1956-ban nem a döbrögista (ezentul is tudatosan min nemecsek) szemétdomb miatt fogtunk fegyvert.Még akkor sem ha Witner ezt hazudja.Megkockáztatom még Witner sem.Nem akartunk cselédek lenni,nem akartunk 12 órát dolgozni semmi harácsolók meggazdagodása érdekében. Mi 6 órát akartunk dolgozni tisztességes fizetésért,háztájit és TSZ-t akartunk,nem pedig robotolni ész nélkül néhány gazembert kiszolgálni.Nem tudtuk,hogy ezt Kádár rendszernek hívják!Az isten imádó értelmiség szerint persze nem ez a világ rendje.mert az Isten!Hát bassza meg,ha neki ez kell!

  • Tovaris szerint:

   Nocsak, nocsak? Itt valaki ellenforradalmár volt?

  • joz szerint:

   Vitorla! Már megint csúsztatsz. Én a Kádár rendszerben is 8 órát dolgoztam!! Sőt eleinte még szabad szombat sem vót! Amikor lett szabad szombat és lehetőség egykis plussz munkára (szövetkezet, gmk, stb.) akkor azt kellett csinálni, ha az ember előrébb akart jutni. Persze én akkor csak egy gyári melós vóltam nem kiemelt “pedagógus” értelmiség!

   • vitorla123 szerint:

    Miért tenném? A hat óra munkaidő mostani követelésem,hogy mindenkinek legyen “háztájija” és tudjon családot nevelni azzal foglalkozni.A technológia jelenlegi fejlettsége ezt most lehetővé teszi.A mikor a vasfüggöny aknáit szedtem fel,akkor én csak a nyomsávon belűl dolgoztam 6 órát.A ki és bevonúlás nem számított bele.Ráadásul a következő mentesítési napra fel kellett készülni.Nem volt számítógép és nem volt internet.A Törzskönyveket kézzel rajzoltuk át munkafüzetbe.Azért,hogy ne legyen ember veszteségem.De bankba amikor dolgoztam,akkor 8 óra volt a munkaidőm.Nem lehetett több.A mellet lehetett háztájit működtetni.Amikor nyomozó voltam és felderítettem,pl emberölések során éjjel-nappal házaltunk.Mindenkinek volt munkája és mindenkinek volt elfogadható jövedelme.Az én szintemen kb 3 szor annyi mint most! A fiam művezető kb 1/3 jövedelemmel mint nekem akkor volt. 12 óra napi műszak mellett.

 2. 1tothgabor szerint:

  Dudás Istvánné is inkább foglalkozott vóna a férje csomagjával – abban is van minden jó – mindenki jobban járt vóna.

  A fideszesek most jelentették fel magukat gyerekek lelki világát súlyosan sértő tettek vádjával – 5 év fogház + az eddigiekhez hozzácsapjuk.

  – A kdMp tegnap kapott ígéretet még további 50 milliárd forint elbaszására, mert még nem van egy kis kitörölni való esze az egyházi iskolákban tanulóknak.

  – A Nemzeth Onokája hónap lesz fél éves, már kiválasztottam neki és az apjának a verset. Róluk szól.

 3. Sub Zero szerint:

  “Akié a fiatalság, azé a jövő!”
  (Adolf Hitler)

 4. Havasi Gáspár szerint:

  Azért a példa nem túl jó. A pedagógust a postások mögé sorolták, mert ott volt borravaló. Abban az időben még az egyetemi tanárokat is gyengén fizették. Egy segédmunkás kétszer, háromszor annyit is kereshetett, mint egy pedagógus. Egy tanító kezdőfizetése a hatvanas években nem érte el az 1000 Ft.-ot, ami a hetvenes években ment 1500 körülire, a tanári 1750 Ft.-ra, és a középiskolai talán 150 Ft.-al volt magasabb. Ezért voltak kénytelenek magántanítványokat fogadni. És meg kell mondani a mérnökök sem ugrálhattak. Csak a beosztás jelentett többletet. Ezenkívül E kategóriázták őket, így semmiféle szociális előnyt nem élvezhettek. Nincs Istent imádó értelmiség, hanem van és volt ilyen is, olyan is. Be kell menni egy templomba és körülnézni, no meg előtte az odavonulókat. Hogy hívő leszel, vagy sem, a szülők döntik el, és így nősz fel. Lehet, hogy később magadtól rájössz az átverésre, de sokan nem. Erdélyben sokkal több a hívő, de ennek is meg vannak a történelmi okai.
  Nem igazán a hittel van baj, hanem az intézményesítéssel. Az egyházak mind az aranyborjút imádók szülöttei. Az embereket ki lehet irtani, de a vallást nem, legalábbis hosszú ideig nem.
  A vallás sajnos az ókor óta intézményesített, amit viszont ha üldöznek, szembefordítják a vallásos embereket az üldöző hatalommal.
  A szabad szombatot a 70-es években kezdték fokozatosan bevezetni , és nem mindenütt egyszerre, ettől függetlenül ez egyértelműen pozitív volt, mint a GYES bevezetése, a lakások ezreinek szociális alapon való juttatása.
  Most vannak, akik 3-400 órákat is dolgoznak éhbérért. Sok helyen nem fizetnek túlórát vagy nem fizetnek éjszakai vagy készenléti béreket.
  Igazából nincs alkotmány és nincs munka törvénykönyv, inkább Werbőczy törvények vannak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.