London-Budapest

Londonban a rémkalifátus hívei demonstráltak, Pesten a liberálisok! Ugyanaz miatt. Szíriai álmaik összeomlását siratták.

A pesti Bajza-utcai tegnap délutáni összeröffeneten a résztvevők számát illetően igencsak szórt becslések vannak. 150-től 300-ig taksálták a tegnap délutánt demonstrálással elütni szándékozók lélekszámát, akik demonstrációról-demonstrációra vándoroltak. (Ugyanők voltak a lengyelországi ellenzéki tüntetőkkel szimpatizáló demonstráció törzsközönsége is.) Kb. kétszázan. A többi-ha többen voltak-tévéstáb meg egyebek.

szit

Jámbor András főtüntetésszervező elismerte, hogy “az egész szíriai polgárháborúért minden beavatkozó nagyhatalom felelős, de Aleppóért – ahol Aszad nem az Iszlám Állam, hanem a nyugati támogatottságot élvező felkelők ellen harcol – Moszkva tehetne a legtöbbet. Nem oldaná meg az egész szíriai helyzetet, de Aleppóét igen” – mondta.
Arra nem tért ki-sem más szónokok-hogy Oroszország csak tavaly szeptemberben tűnt fel Szíriában, amikor már LEGALÁBB FÉLMILLIÓ HALOTTJA, és kétmilliónál több menekültje volt a Nyugat által szervezett fölfordulásnak. Azt sem hánytorgatták fel valami oknál fogva, hogy tavaly nyár végére Szíria ennek a Nyugat áétal okozott káosznak köszönhetően a teljes megsemmisülés határára érkezett!-mint állam.
Volt ott egy OROSZUL felszólaló is. Az index.hu tudósításából KIDERÜL, hogy ő arról beszélt, hogy bármi is a polgárháború elindulásának oka, az senkit nem is érdekel. Az eredmény most az, hogy orosz fegyverekkel bombáznak civileket Aleppóban. “Ez nem teszi Oroszországot naggyá, annyit mondunk, elég!”-mordult a végén. Hogy nem civileket bombáztak Aleppoban, hanem civilruhás fölfegyverzett banditahordákat,-akik között megtalálhatók voltak amerikai és egyéb nációjú “katonai tanácsadók”!-spongyát rá.
Viszonylag gyorsan véget is vetettek a murinak. Már-már szinte hiányoljuk, hogy a londoni és a pesti szervezők nem váltottak egymással szolidaritási táviratot.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

London-Budapest bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Sub Zero szerint:

  Mocskos kétszínű banda! Akkor hol voltak, amikor a háztetőkön ketrecbe zárt civileket használtak élőpajzsként állásaik védelmére a “felkelők”? Donbasszért miért nem menetelnek?

  • Balázs szerint:

   Mert kétszinű, képmutató kazár-“zsidó” az összes.

   • vitorla123 szerint:

    A harácsolás internacionalizmusa miatt!Világ tőkés osztálya van világ munkásosztálya nincs. Csak világ proletárjai vannak! Oroszok,magyarok,Kínaiak Észak-Koreaiak,Szirek. Nemzetenként kell összefogni.Ahogy Kína támogatta Észak-Koreát a Koreai háborúban.És mindenki megmaradt Kínainak és Koreainak.Vagy ahogy a Szovjetek megmaradtak szovjetnek mi meg magyarnak.Kádár a legnacionalistább politikus volt.A magyarság fenn maradásáért dolgozott.Orbánnal ellentétbe.Nem mondta,hanem csinálta.

  • furnan szerint:

   + 1 ! Szégyen-érzetem van…. pedig nem voltam ott.

 2. Tarna szerint:

  Szóval a rémkalifátus kollaboránsai rendőri biztosítással sétálgathatnak Budapesten?
  Remélem az elhárítás jól dokumentálta a társaságot és utána néznek, hogy miért állnak a terroristák mögé?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.