Szíria

A tegnapi aprócska pesti libsihabzás margójára Szíria ürügyén: így gyárt a Gonosz Assad és a Még Gonoszabb Oroszország ellen bizonyítékokat a háborús bűnök igazolására a sorosista kampánygépezet.

A híres fotós John Moore 2007 december 27-én a pakisztáni Rawalpindiben készült felvétele (a merényletben meghalt Benazir Bhutto) hirtelen “Alepposítva” lett a neves Dima Sadek libanoni televíziós személyiség jóvoltából.
hbb1
A fotó aztán szent borzongás tárgyát képezte a “világ békeszeretői” népes táborában. Mint képi bizonyítéka az orosz-szír gonoszságnak.

hbb

De “művészi alkotásokból” is szívesen merítenek a Gonosz ábrázolásához. Kiváltképp mostanában, a “Save Aleppo” kampányuk során. A rettenet képe egy 2014-ben készített hollywoodi videoból. MINT EGY EGY HÉTTEL EZELŐTTI BEJEGYZÉSBEN IS!
sal
Alább a video:

Míg tegnap Pesten “Aleppo civiljei miatti rettegésükben” az orosz nagykövetség előtt szapulták libsijeink Oroszországot, Aleppo kiutasított martalócai ismét megakasztották az elfuvarozási akciót. Fölgyújtottak egy csomó buszt a folyosóban.
eb
Így akarván elkerülni, hogy ŐKET Idlibbe-a vágóhídra-fuvarozzák. Ugyanis nagyon nem jó dolgokat hallottak arrólfelől.
Vlagyimir Putyin, és a martalócokat apanázsoló ankarai maffiai főnöke-Kardigan szultán-tegnap telefonon beszélt egymással a patthelyzetről, és a szultáni udvari média jelentése szerint megállapodtak: az evakuálást mielőbb folytatni kell.
Így is történik. Ma hajnalban ismét elindultak a buszok a latrokkal és familiáikkal.
Homsz-tartomány keleti fertályán pedig a megdöbbent kalifátusistákat tolja keleti irányba a kormányoffenzíva.
Az Al-Sha’arah “hegyek” között-de még mindig Palmürától nyugatra-zajló tegnapi offenzíva ismét százszám likvidált kalifátusista pribékeket.

kep

Ma reggel aztán az orosz légierő is aktivizálta magát a tegnapi pihenést követően. Hajnal óta szakadatlanul permetezik a rémkalifátus martalócbandáit Taybat Al-Imam, Helfaya, Kafr Zita, és Al-Lataminah térségeiben.
Szakértők úgy vélik, hogy meglehet: Karácsonyra ismét kormánykézre kerül Palmüra környéke, a városba bezárt terroristákkal. Az ősi várost ugyanis kímélni szeretnék, ezért a közvetlen ostrom vélhetőleg kimarad a műsorból.
Az amerikai szenátus hadügyi bizottságában pöffeszkedő Dagadtpofájú John McCain az USA globális hatalomvesztése miatti fájdalmában szúkölt tegnap a CNN-hírcsatornán. Amerika a II. világháború óta ilyen mértékű szerepvesztése csak a vietnami kudarchoz hasonlítható-vonyíkolta a Vietnam fölött első (és egyben utolsó) bevetésén lelőtt egykori latorpilóta-a világ elsőszámú latorállama-az USA-szíriai levitézlése miatt.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szíria bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. dunai janos szerint:

  milyen kimenekites?mind leloni

 2. Tovaris szerint:

  Ami Szíriában, és a többi arab országban történt, az az amerikai imperializmus totális felelőssége. Ők indították a háborúkat, ők pénzelik a nekik nem tetsző “rossz arab országok” mesterségesen kreált ellenzékét, és ők viselik a testvérháborúk ódiumát is.
  Oroszország nem tett mást, mint az érdek-övezetének biztosítására megtett némi óvintézkedést.

 3. adfg szerint:

  Az oldal 2/3-dát kitakaró reklámok alapján a cikk szerzője is “sorosisita” és még ő maga sem hiszi el, amit ide leír 😀 Reklámok tömkelege + támogatásgomb. Igazi pénzharácsoló. Ki az aki még ilyen? Jah, pont Soros.

  • Emeric szerint:

   Uhm, printscreen és küldd be drótpostán.

   Töketlen informatikai analfabéták telerakják a gépeiket vírusokkal…

   • petymeg szerint:

    Nem lehet mindenki lúmen!

   • Fergeteg szerint:

    Megnéztem magamnak én is, még a kódot is, és igen, jelentkezik a probléma, ha nincs bekapcsolva a reklámblokkoló. A Google reklámjainak felülete kétoldalt túl nagyra van állítva, ezért takar ki annyit. Kerestem hasonló problémát az AdSense Help Forumon, és találtam is ilyet:
    “I have had ads on my website (storiesfromacottage.com) for only several days. Ads on the right hand side on most of the pages are too big.”
    Re:
    “You would need to replace the ad code with ad sizes that fit in your sidebar.
    Login to adsense, go to the my ads tab, and create a new ad unit in the size you need. Copy that code and paste into an html/javascript or text widget for wordpress.
    Remove the widget with the ad code that’s too big so you don’t end up with more than 3 ads on a page.”
    ——
    Felhasználóknak ez persze nem segítség, inkább jelzés a rendszergazdának, hogy valami ilyesmi lehet a gond. Akinek pedig van blokkolója, néha fel is oldhatja ám a blokkolást pár kattintás erejéig! Igaz, valóban idegesítő.

 4. Tarna szerint:

  Putyin nagyon kesztyűs kézzel bánt eddig a rémkalifátussal. Sajnos majdnem mind életben van, annak ellenére, hogy romhalmaz Aleppo és a terroristák lövöldöznek meg a megmentésükre küldött buszokat gyújtogatják.
  Jó kis buliháborúval hülyítik a világot.

 5. aaa szerint:

  Sztálingrádnál nem volt mese…. Itt sem kéne már vacakolni… Az amerikaiak millye és mekkora terrorbombázásokat csináltak Észak- Vietnamban ?

 6. Paul Aradi szerint:

  Каждый нормальный человек шокирован, узнал, что уже послы не являются безопасными! презренный убийство посла России в связи с убийством дипломата! Здесь она поддерживает терроризм западным дипломатом объявил войну всем мире. Это печально объявление войны! Все мирные люди боятся! Все люди имеют глубокое сочувствие русскому народу, семьи дипломата! Можем ли мы быть уверены, что русский народ, его лидера и его лидеры не могут заставить отступить. Он открыл новую эру с этим мерзким убийства! Мы в России! Мы с вами, Путин! Мы скорбят семьи!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.