Alarm van Germániában!

NÉMETORSZÁG HADIÁLLAPOTBAN VAN – MONDTA A SAAR-VIDÉK BELÜGYMINISZTERE

ne

Meg kell változtatni a bevándorláspolitikát a bajor kormányfő szerint.

A berlini támadás után át kell gondolni és meg kell változtatni a német bevándorlási politikát és biztonságpolitikát – mondta Horst Seehofer bajor miniszterelnök. Seehofer szerint a politika tartozik azzal az áldozatoknak, a hozzátartozóknak, minden érintettnek és az egész lakosságnak, hogy felülvizsgálja és kiigazítja a bevándorlási politikát és a biztonságpolitikát.
A tartományi belügyminiszterek és a szövetségi belügyi tárca egyeztető testülete, a belügyminiszteri konferencia soros elnöke, Klaus Bouillon, a Saar-vidék belügyminisztere kijelentette, hogy a berlini támadás után „meg kell állapítanunk, hogy hadiállapotban vagyunk, akkor is, ha egyesek, akik mindig csak a jót látják, ezt nem akarják észrevenni”.
(vs)
Bal-Rad komm: Mit akarnak ezek? Megállítani a bajt? Megelőzni kellett volna!
A legújabb hírek szerint ráadásul lehet, hogy valaki hülyét csinált a germán rendőrökből. A Die Welt magas rangú biztonsági körökre hivatkozva írta azt, hogy nem azt a férfit fogták el, aki elkövette a brozalmas merényletet, amely során legalább 12 ember meghalt és további 48 megsebesült.
A DPA hírügynökség szerint a 23 éves gyanúsított “mindent megkérdőjelez” és tagadja a bűncselekménnyel kapcsolatos vádakat.
A Die Welt információi alapján a felfegyverzett merénylő még mindig szabadlábon van. A berlini rendőrségre hivatkozva azt írják, az elkövető valós személyéről már tájékoztattáka fővárosi hatóságokat és a különleges erőket.
Ugyancsak beszédes az a bejegyzés, amit a Berlini Rendőrség a hivatalos Twitter-oldalán tett közzé. Ebben azt írják, hogy a gyanúsított tagadja a vádakat, ezért a hatóságok fokozott készültségben vannak.
Viszont Pesten a TEK már a színen. Jaj az aszaltgyümölcsös zacskóknak!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Alarm van Germániában! bejegyzéshez 19 hozzászólás

 1. Szaszi szerint:

  Rossz embert fogtak el 🙂 🙂
  Ezt már tegnap borítékoltam

  http://444.hu/2016/12/20/rossz-embert-fogott-el-a-berlini-rendorseg

 2. Szaszi szerint:

  Bocs nem olvastam a kommentet.
  Megyek innen nyüzsögni.

 3. Paraszt szerint:

  Pedig egy másik oldalon egy becses német a menekülőt végig lekövette s kapcsolatban volt folyamatosan a rendőrséggel,,,na meg persze hogy valakire fogni,,,,,,,Kéne,,kellene de a végén meg sajnos eltűnt a ködben az meg természetes

 4. Sub Zero szerint:

  Na, a Saar-vidék belügyminiszterénél leesett a tantusz!
  Ha már hadiállapot van, akkor Merkelt haditörvényszék elé kell állítani!
  A vád:
  -Haza és nemzetárulás.
  -Kollaborálás az ellenséggel.
  -Terror és diverzáns akciók elősegítése.
  Ennyi elég is!
  (Sajnos nem így lesz, pedig vastagon rászolgált az ezekért kijáró büntetésre.)

 5. Pozsony 907 szerint:

  FB_IMG_14822483640796928.jpg

 6. Fergeteg szerint:

  Ha most rögtön a merénylet után kiderülne, hogy az elkövetője egy Németországba nemrég érkezett migráns volt, az újabb óriási, talán már végzetes csapás lenne a Merkelt támogató körökre. Ráadásul könnyen kirobbanhatna egy véressé fajuló zavargás, gyújtogatásokkal kísérve. Az első hírek általában bizonytalanok, gyakran egymásnak ellentmondók, a tájékozódás szándékos összezavarására is remekül alkalmas ez az időszak. Szóval lehet, hogy valóban nem az igazit kapták el, de az is elképzelhető, hogy a tömeg érzelmeit haragból félelemmé szeretnék alakítani, mert addig sem okoz gondokat. Ha elméletileg kint lehet az utcán egy ismeretlen, felfegyverzett elkövető, aki nemrég hajtott be egy kamionnal – szándékosan – az emberek közé, attól félni fognak, és nem mennek ki az utcára bosszúért kiáltva, mint ahogyan esetleg akkor tennék, ha elfognák az illetőt ÉS kiderülne róla, hogy egy “kedvenc”. Ha azonban jóval később derül ki ez, VAGY tényleg nem az igazit fogták el, mindezek részben megelőzhetők, kontrollálhatatlan zavargások helyett már csak szabályozható tüntetésekre kell számítani. S bár Merkel ebből sehogyan sem tud jól kijönni, egy kis időt még nyert.

 7. Tarna szerint:

  Őlotyósága érdekében elkezdtek össze-vissza hazudozni és elkezdték tisztára mosni a gyalázatost. – Mondván az elkövető részeg, vagy elmebeteg volt, de ki tudhatná, hogy migráns, vagy nem migráns. A német rendőrség meg egy impotens trutyi?
  Mondják, hogy az az igazság, amit terrorista hazudik!!!
  Ezzel az IÁ. Németországi megerősödésére hajtják a vizet.
  Mi lesz a végkifejlet? A többszázezer terrorista egy szál késsel átveszi a hatalmat és iszlám államot csinálnak?
  Nekem már régen világos, hogy Merkel: terrorista kollaboráns és egész hatalmi gépezetével ebbe az irányba tolja Németországot.
  “A dolog nem úgy történt, ahogy a valóságban volt, hanem úgy, ahogy mi mondjuk”!
  Ezek hülyének nézik az egész világot!
  A normális németek meddig tűrik még és takarítják el a terroristákkal pacsizó, kancellárinájukat?
  Hogyha néven nevezhető tettes nincs, akkor az egész a HÁTTÉTHATALOM akciója, ami meg ugye , nem létezik.

 8. TERMIN8ATOR szerint:

  A HÁTTÉRHATALOM akciója, ami meg ugye, nem létezik. Feltételezem, hogy ez a mondat, csak amolyan gyenge szarkasztikus guny volt, amiben szerintem ön saját maga sem hisz. Nagyon is jól tudja, ahogy talán mindanyian tudjuk, hogy van, csak NEM MONDJUK KI. Azt is tudjuk-“talán”, hogy honnan irányitják, illetve kik azok a személyek, akik zür-zavart igyekeznek szítani, ami aztán ellenőrizhetetlen fegyveres komfliktus kirobbanásához vezetne az Európai kontinensen. Talán így egyengetik az emlitett komfligtus kirobbantásához vezető utat. Legalábis eza benyomásom, t. Tarna.

 9. János szerint:

  Azért lett ez a szemét Merkel és fenmináci csűrhéje Németország uralkodója hordája, mert összesen annyi nő, annyi pina nem volt Németországban, hogy legalább azt a Helmut Kohl kancellárt ellássák vele. Abban ami számit, abban a németek szegényebbek a koldusoknál! Így esett meg, hogy Kohl kancellár a Merkel “ingyen” pinájára szorult rá, és azzal fizetett érte, hogy őt ültette a trónra! A többi mesebeszéd! Nos ezek a ribancok most megmutatják, hogy hol lakik az úristen! Minden kulcspozíció már a kezükben van! Ursula van der Leyen Wehrmacht főparancsnok előbb fogja a német férfiakat halomra géppuskáztatni, mint hogy csúnyán ránézzen egy sivatagból szalajtott szemita állatra! Ide vezet az idióta nők uralma! A kvótanők már gyilkolnak!

 10. Tarna szerint:

  Igen TERMIN8ATOR a háttérhatalom nem akarja engedi, hogy a migrációs politikája megbukjon.
  Konspirálnak , hazudoznak , kényszerítenek, manipulálnak évezredek óta.
  Csak napjainkban új világkorszak kezdődött, ezért az összes mutatványuk véget ér.
  Hiába robbantanak ikertornyokat, hiába költenek háborúkra dollár trilliárdokat, hiába csinálnak arab tavaszt és zavarhatják szét kontinensek népeit – akkor is egy letűnő kor emberei lesznek.

 11. varga istván szerint:

  természetesen nem az igazi elkövetöt fogták el–ugyanaz mint nizzában–ott sem azt lötték le ki vezette kamiont—egy amatörre nem lehet ilyen mészárlást bizzni–ide profi hidegvérü gyilkosra van szükség–láttátok ugye bourne filmeket–persze ezzeket azért nem lövöldözik le olyan könnyedén inkább fedezik öket

 12. Tarna szerint:

  Szóval olyan óriási profik voltak az elkövetők, hogy azt csinálnak amit akarnak és az egész német rendőrség meg néz, mint a moziban? Ez is kapitális hazugság.
  A helyszint vajon hány kamera vizslatja, meg legalább annyi rendőr, hogy minden 20 emberre jut egy, de mégis láthatatlan volt a terrorista sofőr?
  Hirdessék ki, hogy a Hóember volt, de az gyorsan elolvadt.
  Szánalmas és nevetséges hazudozó banda.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.