Clintonné végleg elhasalt

TRUMP LETT AMERIKA KÖVETKEZŐ ELNÖKE!

Amerika szerte összeszámolták az elektori szavazatokat. Bár az elektorok akár meglepetést is okozhattak volna, nem tették: a következő négy évben (?) egészen biztosan Donald Trump lesz az Amerikai Egyesült Államok elnöke.

Képtalálat a következőre: „Trump-kép”

Az összesen 538 elektorból 306-an szavaztak Trumpra, 232-en Clintonnéra. 37 republikánus elektornak kellett volna átszavaznia, hogy Clinton nyerje meg a 270 szavazatot.
Ám ők is a választói akaratot respektálták, és nem tették meg a nyőstényördögnek ezt a szívességet.
Szivaros Billy oldalbordája mehet nyugdíjba!.Donald Trump pedig 2017 január 20-án beköltözik a Fehér Házba.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Clintonné végleg elhasalt bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Sub Zero szerint:

  Ez sem jött össze! Pedig az utolsó pillanatig próbálkoztak.

 2. Istvan szerint:

  Azt hiszem,hogy az orosz nagykövet meggyilkolása,a németországi merénylet az utolsó,pánikos kísérlet az Obama-Clinton páros,(vagy qurtet,vagyis háttérhatalom )részéről Trump ellehetetlenítésére,és/vagy a világ káoszba taszítására!

 3. Havasi Gáspár szerint:

  Ha végignézzük annak az USA-nak a történelmét, melyben lemészárolták a kontinens valódi és jogos népét az indiánt, akkor azt kell mondani, hogy elnököktől függetlenül a létrehozó hatalom mindig a globális hatalom megszerzésére, Európa és Oroszország elpusztítására törekedett. Ez a hatalom pedig ma is kezében tartja az államok, és a világ vagyonának nagy részét. Valójában Trump politikája nem fog olyan változást eredményezni, mint amiben egyesek reménykednek. Kennedyt miközben elindította a vietnami háborút, a háttérhatalom kivégeztette, mert el akarta tőlük azt venni, ami a korlátlan hatalmukat biztosítja.
  Az orosz nagykövet meggyilkolása több mindennel összefügghet. A világ politikai játszmáiban a háttérben ezeket is természetes veszteségként könyvelik el, csak a tömegek felé megy a fordítottja. Kérdezem, mit tettek a pilóták vagy az orvosok legyilkolása után? – szabad utat nyitottak a gyilkosoknak. Szó és tett a politikában ritkán fedik egymást.

 4. Realista szerint:

  Egészen pontosan a 306 elektorból 304 szavazott Trumpra, kettő másfelé voksolt, Clintonné esetében meg 227 adta neki a szavazatát, öt hűtlenkedett. Még itt is megmutatkozott, hogy csak Trump emberei voltak a lojálisabbak.

  Trump ezt nyilatkozta Berlin után:

  “Donald Trump megválasztott amerikai elnök elítélte, és „szörnyű terrorcselekménynek” nevezte a berlini karácsonyi vásáron történt gázolást, jóllehet a német hatóságok hivatalosan még nem minősítették terrortámadásnak az esetet.

  „Az Iszlám Állam és más iszlám terrorcsoportok nemzetközi dzsihádjukban mindig gyilkolják a keresztényeket otthonukban, és ott, ahol imádkoznak.
  Ezeket a terroristákat, regionális és globális hálózataikat el kell törölni a föld színéről.
  Ezzel fogunk foglalkozni a szabadságot szerető partnereinkkel” – közölte a megválasztott amerikai elnök.

  Trump a Twitteren közzétett bejegyzésében azt írta, hogy a hétfőn történt három incidens – a berlini gázolást, a zürichi lövöldözést és Andrej Karlov ankarai orosz nagykövet meggyilkolása – arra utal, hogy „súlyosbodik a helyzet”.

  “A civilizált világnak el kell kezdenie másképp gondolkodni írta.”

 5. Balogh Ede szerint:

  Nem lehet a cikket olvasni az széleken megjelenő reklámoktól

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.