Évadzáró előadás

Tankokkal vonult ki a TEK a belvárosban

t

A Terrorelhárítási Központ (TEK) páncélozott szállító harcjárműve Budapest több pontján is megjelentek. Ma ugyanis a hétfői berlini merénylet után megerősítik a rendőri biztosítást azokon a döbrögisztáni helyeken, ahol nagy tömeg tartózkodik. Így például a karácsonyi vásárokon, vagy a bevásárlóközpontoknál.

Mint éhezőnek egy falat kenyér!-úgy jött a berlini terrortámadás Döbrögi magánhadseregének, a TEK-nek. Így legalább az erre a hónapra rendelt erődemonstrációt is megtarthatták. Az alkalomra kiglancolt “tankjaikkal” Pesten grasszálgatnak, símaszkos, állig fölfegyverkezett, testpáncélos droidjaik büszkén feszítenek-pózolnak Budapesten. Lássák csak a népek: ŐK FÖLKÉSZÜLTEK!

t1

Mire készültek föl? Terroristákra? Amint azt az események bizonyítják, arra fölkészülni nem lehet. A terroristák a legritkább esetben jönnek szembe, kivont fegyverrel. Ha úgy tennének-katonák lennének! De hát terroristák.

t3

A TEK demonstrál!

t4

Hogy mit demonstrál a TEK?

t5

Hát azt, hogy van!

ro

A rendőrök meg vigyázznak rájuk. Nehogy valaki…
Ilyen egy terrorfenyegetett Budapest! Pedig a Duna-parti Cirkuszpalota “lakói” már széjjelszéledtek az idénre.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Évadzáró előadás bejegyzéshez 17 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Ezek még a Kommunista Magyarország gyártmányai?

  • Realista szerint:

   A BTR-re gondolsz? Azok Orosz államadósság terhére érkeztek és náluk kötött ki pár darab. Nem Magyar gyártmány. Magyarországon csak PSZH-t és FÚG-ot gyártottak. Vagy a tekesekre, rendőrökre? Mert ha elmúltak 26 évesek, akkor ők még a kommunista Magyarország gyártmányai.

  • malkin szerint:

   Nem!
   Ezek BTR-80 típusú gyalogsági harcjhárművek,kicsit átalakítva,rendőrösítve.

 2. szemcsi szerint:

  Az USA határozott fellépésének köszönhetően, Aleppóban rakják buszokra a mérsékelten terrorista felkelőkek. Menekítik őket a csúnya Szír hadsereg elől.
  És gondolom csak idő kérdése, hogy ezek a finom lelkű terroristák megjelenjenek európa nagyvárosaiban.
  PUHA célpontokat robbantgatva, itt-ott megviccelve az őslakókat.

 3. Emeric szerint:

  A gyerekek és a szülők is imádják a tankokat. A széna téren ment is nagyban a fotózkodás.

 4. V.kutya szerint:

  Hol van Torgyán doktor? Most nem baj, hogy “már megint dübörögnek a tankok?” 🙂

 5. Tarna szerint:

  Hogyha a berlini kamionos terrorista ilyennel találta volna magát szemben a bevásárló utca elején és kapott volna egy gépfegyversorozatot, akkor most nem kellene gyertyákat gyújtani a legázolt halottakért! Értjük egymást?

  • Vén Majom szerint:

   Hány ilyen szerkezet van
   és hány kamion
   és hány bevásárlóutca, ami tömve emberekkel?????????

   Idióta,
   miért nézed őket hülyének, mert terroristák?
   Értelek én, csak meg nem!

 6. Hun szerint:

  Idiotak!

 7. Smith szerint:

  Hiába a béremelés, a nyugdíjasoknak szánt szavazatvásárlási utalvány, a népszerűség csökkenésnek indult. A migráns- és terrorveszély, a mind megdöglünk érzés már többször visszahozta a potenciális szavazókat és egyben tartotta a tábort, valamint elterelte a figyelmet arról, hogy lopnak, mint a kurvaélet, és hogy egy velejéig korrupt, geci bűnbanda szabadon garázdálkodik mentelmi jog mögé bújva.

 8. Tarna szerint:

  Vén Majomnak: Te egy okos ember vagy, mert elkezdtél gondolkodni.
  Na akkor gondolkodj tovább és vedd számba, hogy Németországban hány utca vezet nagy karácsonyi vásárba és hány tankja van a Bundeswernek.
  Egyet érthetünk abban, ha a berlini vásártérre vezető útra beállítottak volna egy páncélost, akkor oda semmiféle gépjármű nem tudott volna behajtani.
  A védelem ilyen egyszerű! Technika kell, nem többezer gyalog rendőr.
  A magyar TEH bizony példát mutatott megint.
  Aljasság és gyalázat az a móka, amit a berlini rendőrséggel játszatnak.

  • Vén Majom szerint:

   Neem, én nem vagyok ember, csak egy Vén Majom, aki innen a banánfáról sok mindent lát.
   Látja, hogy több kamion van mint tank.
   Látja, hogy több utca van mint tank.
   Látja, hogy több védtelen vásártér is van, mint pl. a fenti kettő tétel.
   Itt nem az erődemonstráció az elrettentő, hanem a hathatós megelőzés!

   Ki kell penderíteni innen minden idegen civilizációt, otthon szórakázzanak a szomszéd feleségével, oszt beszéljék meg egymás közt!

 9. Turzó István szerint:

  Nekem sem elég világos ennek a fajta ‘elrettentési’ színjátéknak az üzenete! Azt az egy szem elszánt robbantót valószínűleg nem fogja elijeszteni az, hogy az egyik autónak másabb az alakja, meg vastagabb lemezből van! … amikor meg már elpukkantotta a muníciót, akkor megint minek ez a harctérre tervezett nehéz jármű … ki, vagy mi ellen? Ennyi erővel egy stratégiai atombombázót is kiállíthattak volna, hosszútávú tankoló repülővel együtt … mit lehet tudni alapon? Nekem inkább úgy tűnik, hogy helyi népeknek mutogatják magukat ‘valamiért’! Amerikában is már begyakorlatozták magukat ‘valamire’, most a ‘vastag’ európai jelenlétük mellett ezeket a tréningeket elvárják a helyi bábkormányaiktól is ‘valamiért’! Mintha valami nagy dologra készülnének, és nem szeretnének rendbontást … a helyi népek részéről !!! Ja, hogy a terroristák … akkor már nem ők lesznek a fő hírek – ők csak az indok a fölvonulásra !

  • vitorla123 szerint:

   Igen katonaként ez a helyzetértékelésem nekem is.Ezeket az akciókat csak beépült spiclikkel lehet megfogni.Ha egyáltalán lehet.

 10. Tovaris szerint:

  A szóban forgó jármű nem tank, hanem lövészpáncélos. Ne keverjük össze a szezont a fazonnal.
  Jó lenne már, ha egyesek belátnák, hogy itt nem isten (allah) csapása forog fenn, hanem az imperializmus bűnös háborúzásának a közvetlen következménye, amit meg is érdemlünk.
  Ha nem veszünk részt imperialista háborúkban, akkor teljes joggal megakadályozhattuk volna, hogy ide özönljenek azok, akikhez tulajdonképpen semmi közünk nem lenne.
  De sajnos van…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.