L.I. Brezsnyev 110.

kprf

 

 

 

Tegnap Leonyid Iljics Brezsnyev születésének 110. évfordulója alkalmából az egykori szovjet pártfőtitkár Kreml falában lévő sírjánál emlékezett és koszorúzott az Orosz Föderáció Kommunista Pártja.

brez

Gennagyij A. Zjuganov pártelnök beszédében a Brezsnyev-Koszigin korszakot (Alekszej Koszigin a Szovjetuniö miniszterelnöke volt 1964-től 1980-ig) a Szovjetunió egyik-méltán-legsikeresebb korszakának nevezte.

brez1

“Leonyid Iljics 18 éven keresztül vezette országunkat. Ő volt az egyik legnagyobb állami és pártvezető, aki nagyon sokat tett a nemzetért. Ritka életrajz az övé. Pályafutása a Nagy Honvédő Háborúban a Kis Föld védelmével kezdődött, majd a győzelem után hazánk biztonságának megteremtéséért dolgozott. Alekszej Kosziginnel együtt megalkották azt a katonai és gazdasági erőt, amely paritást teremtett a világon. Erre a teljesítményre ma is büszkék vagyunk, és emléküket ma is ápolja az Orosz Föderáció…

brez2

…Sajnos azonban jött a Gorbacsov-Jelcin csapat, és elárulták hazánkat, eredményeinket. Az azóta elvesztegetett 25 év pótolhatatlan. Nekik köszönhetjük a NATO-bázisokat határainkon, a terrorizmust, a banderizmust, Szíriát, és Donbassz szenvedését…

brez3

…Folytatnunk kell azt a politikát. Ehhez pedig ADVA VAN MINDEN LEHETŐSÉG!”-mondta a KPRF-elnöke.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

L.I. Brezsnyev 110. bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. Emeric szerint:

  Rosszul mondta elnök et. Brezsnyev politikáját kell folytatni, nempedig “azt”. Mert az “azt” Gorbacsov-jelcinre utal, szövegkörnyezet.

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  …. Ehez pedig ADVA VAN MINDEN LEHETŐSÉG, Mondta a KPRF vezetője . Hát akkor nincs más hátra, CSELEKEDNI KEL ! Nagyon IS JÓL MONDTA a KPRF vezetője Emeric ! Semmiféle utalás NINCSEN sem GORBACSOVRA sem pedig JELCINRE, csak anyi, hogy a 27 milió áldozatott ELÁRULTÁK, A HALÁLUKAT MEGBECSTELENITETTÉK . Legalábis a szöveg elolvasása után, én így itélem meg. Nem lett volna semmi baj, ha Putyin nem halgat a ROSSZ “tanácsadóira”. A JÓ tanácsadóját pedig elüldözte, hogy a Jenkiknek szolgáljon . Ha megfogadta volna a tanácsát, Mostan a bal-rad sokkal békéseb témákról számolhatna be Ukrajna, és a Donyecki medencéből, nem lettek volna NATO támaszpontok, katonák közvetlenül Oroszország határainál, nem lett volna az a sok áldozat Donbasz, Luganszk-ban . L.I. BREZSNYEV ALAT MINDEZEK A TÖRTÉNÉSEK NEM TÖRTÉNTEK VOLNA MEG !!!

  • Paul Aradi szerint:

   MINDEN NORMÁLIS GONDOLKODÓ EZZEL CSAK EGYETÉRTHET! Végül is Zjuganovnak igaza van, ha arra gondol, hogy 1917 és 2017 között 76 év volt a szovjet hatalom időszaka, és most a NOSZF 100. évfordulója lesz. 2017 a nyugat számára a meglepetés éve lesz!

 3. Gonda István szerint:

  Nem tudom hogyan tudta volna elrettenteni a NATO-t, ha elvesztette az afganisztáni gerillaháborút. A Wikipédia szerint 26.660 orosz katona halt meg és 30.000 sebesült meg ott.

  • petymeg szerint:

   Mikor is volt az?

   • TERMIN8ATOR szerint:

    Gorbacsov hatalomra kerülése előtt, a mult század 80-az évei vége felé, Babrak Karmal-nak küldöt segitséget, a mudzsahedinek, gerillák leverésére, akiknek Osama Bin Láden volt a vezére, az Al-Kaida terror csoport későbi megalapitója. Akkoriban még élvezték a Jenkik puszi barátságát, az Amerikaiak fegyver szálitmányokal segitették Bin Ládenéket. Amikor aztán végleg kiszoritották az oroszokat, elfoglalták Kabult, Babrak Karmalt meg felakasztották. Ezután nem sokkal összevesztek az amerikaiakkal, halálos ellenségek lettek a Jenkiknek, amiről már önnek is tudomása van, t.petymeg .

    • vitorla123 szerint:

     A Szovjetunió Afganisztáni háborúból akár 4-et is elveszíthetett volna.Semmi gondja nem lett ebből.Más kérdés az Orosz Nép.Ott aki háborút veszít legyen az cár,pópa,kommunista főtitkár annak befellegzett.Az Orosz Népnek igaza van! Orbán takarodj!

    • petymeg szerint:

     T.TERMINATER!
     Gonda Úrtol kérdeztem mert szerintem rossz példát hozott fel.
     Egyébként köszönön a tájékoztatót de tudom.

  • aaa szerint:

   Az USA megnyerte a vietnami háborút ? Ha jól tudom ott kb. 60000 amerikai halt meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.