A terroristák a Duna-parti Nagy Cirkuszpalotában vannak!

Nincs Magyarországon terror, de legalább a TEK félelmet kelt

„Berlini merénylet – a TEK a Széna téren” címmel legalább öt fotót közölt az állami propaganda (MTI) arról, ahogy a símaszkos-géppisztolyos kommandósok fagyoskodnak a karácsonyi vásároknál. Ugyanez van a pályaudvarokon és fontosabb közlekedési csomópontokban.

Nekünk nem terroristáink vannak (lásd pl. a vs.hu statisztikáit), nekünk TEK van, ha félelem kell. (Magyarországon többen halnak autóbalesetben, mint terrorcselekményben.)

terro

Ilyen alapon minden metrómegállóhoz eleve oda lehetne állítani a csapat tűzoltót, hogy marcona arccal, slaggal a kezükben várják, mikor gyullad ki valami.
Hisz a ménkű bárhová beüthet, nemde? Egy metrótűz esélye, ha megnézzük a statisztikákat, lehet, ezerszer nagyobb, mint egy terrorcselekményé. (Még Berlinben is!)
Az elmúlt 300 évben radikális iszlámhoz köthető terrortámadások száma Magyarországon: 0 azaz nulla. (Néhány harapdálós esetet, meg muszlim terroristákat támogató hazai eset! B-R)
2015 óta kerítés van, naponta halljuk, hogy bevált a kerítés és a szigorú határőrizet, Magyarországra illegálisan érkező menekült (“migráncs”) nincs.
Ennek ellenére mégis TEK BTR-80-asok vannak Budapest több pontján felállítva, fekete maszkos terrorelhárító egységek járőröznek tűzkész állapotban tartott MP-5-ösökkel.
Tegnap megírtuk, hogyan tapsikol örömében a Fidesz és az általa irányított állami propaganda minden terrortámadásnál – hiszen minél nagyobb a félelem, annál jobban lehet a nemzet és az ország megvédőjét eljátszani. Ennek a propaganda-hadjáratnak az egyik része a TEK kivezénylése Budapesten a főbb közlekedési csomópontokba.
A cél kettős:
1. félelemkeltés
2. szavazatszerzés
Aki idáig a karácsonyi bevásárlással és a karácsonyi hangulat megtalálásával volt elfoglalva, az most rákereshet a hírportálokon, hogy mi is történt, miért vannak ezek a kidolgozott testű gépkarabélyos férfiak a fagyban. Innentől kettőre zárja a kaput is. Nehogy mán a terroristák özv. Harmatosnét és kövér pincsijét, Pufikát felrobbantsák a félemeleten.
Hiszen tudjuk jól, hogy ezek bárhol robbanthatnak, megmondta a Bakondi úr is. (Akinek nemkevésbé az a szerepe ebben az egészben, hogy félelmet és bizonytalanságot keltsen.) A tévében volt, biztos igaz, hiszen a hírolvasó snájdig fiatalember mondta! Pontosan, mint a középkorban az egyház: csak a papok tudtak megvédeni az ördögtől. Most is csak a Fidesz tud megvédeni a terroristáktól.
Orbán drága pénzen fizetett magánhadseregéről ugyanis már többször megírták (mi is), hogy nem jó másra, csak ajtót berugdosni – meg jól használhatók kampányeszköznek. A hatékony fellépés a terroristák ellen a felderítés és az információszerzés – pont ebben nem jeleskedik a TEK. Amiben jeleskedik: szirénázva látványosan végigvonulni a városon, felhúzott gépfegyverrel feszíteni a vásárban, hogy még jobban felhívják a figyelmet arra: senki sincs biztonságban.
Az is tudjon róla, aki nem olvas híreket, hogy a terroristák már a spájzban vannak.
Féljen csak mindenki!
A hiszterizált tömeg ugyanis remekül befolyásolható és azonnal az erős kezű, biztonságot adó vezetőt választja.
A TEK-nek tehát semmi köze a terrorcselekményekhez.
Ha TEK-es géppisztolyos, símaszkos nindzsakommandóst látunk, mindig az eszünkbe juthat: ő csak egy kampányeszköz, nem igazi védelem. Az igazi védelem a titkosszolgálat (lenne, ha végezné a munkáját).
(b1)
Bal-Rad komm: Az írással akár egyet is érthetnénk! A TEK-kel kapcsolatos részével mindenképpen. Meg úgy a többivel is…!-csak mégis “savanyú ez a szőlő”! Nagyon “liberálisos.”
Hogy Döbrögiék szándéka mingréáncsügyben mi?-azt nagyon jól tudjuk. SODRÓDÁS A NÉPAKARATTAL!-az élére evickélve a sodrásnak, édes semmittevéssel, a megfeszített munka látszatát keltve! A pávatánc részeként, a parasztvakítás egyik fő attrakciójaként. Erre IS kiépítette döbrögista horda a folyamatosan mozgásban lévő kampánystábot, miközben ezerszám IMPORTÁL(hat)JA A VAGYONOS terroristákat. (Lásd: az iraki, Moszulhoz közeli Ragály-kötvényárusítás!)
“…a terroristák már a spájzban vannak…”
-Pedig nem! A Duna-parti Nagy Cirkuszpalotában vannak! Csak most éppen szabira mentek!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A terroristák a Duna-parti Nagy Cirkuszpalotában vannak! bejegyzéshez 16 hozzászólás

 1. Illuminátus 2017 szerint:

  Mi igazi hirszerzök akik terepen vagyunk,kinevetjuk a bohoc ruhás tekeseket.
  Tegnap csupaszkézel basztam meg magam is egy sivatagi agresziv majmot.
  A kazárok beszariak csak ilyen maskareákban keménykednek civilekkel.
  Jelentjuk alepoban a kazárok álltal fizetett szalafista majmokat, mind leölték.

  Mindenki aki aki zsoldért a kazárokhoz beáll figyelje Alepot.
  Alepot egy zsoldos nem élte tul.

 2. Illuminátus 2017 szerint:

  A szimkártyák miatt és Fárao ur miatt és Katatari kapcsolatok miatt Budapestett kiemelt figyelemmel követi a valodi terrorelháritás. És az nem a magyar tek. Söt a Tewk szalafista kapcsolatai is Sziriában Lbiában mikroszkopikusan figyalve van.
  Pont a mult héten történt egy gyilkoság Libiában amihez egy magyar ujságironönek köze volt. A TEket is vizsgálat alá vointa a hirszerzés hogy köze van e a gyilkosághoz.

 3. Illuminátus 2017 szerint:

  A kazárok az orosznagykövet meggyilkolásával provokácioval átlépték a piros vonalat.
  Innen nincs vissza ut.
  A török orosz kapcsolat nem romlott meg söt, de a provokácio kitervelöi mind likvidálva lesznek.

  • Artur szerint:

   A törökök nem engedték a nagykövet saját orosz testőreit az országba(Zaszlon).
   A török vízummentesség az oroszok irányában,elfelejtve.Ne romlott meg a viszony?Oroszország,stratégiai érdekből próbálkozik újra és újra a törökökkel,de ez nem fog menni.A törökök a közel kelet romániája.Kulacsgyűjtemény a török parlamentben.Az elvekről lecsúszott az aki a jelen korban politikát figyel és értékel.Minden színtiszta érdek csupán.Az ideológiák korának rég vége.A tömegeket meg ál eszmékkel vezetik.Sikeresen.

 4. Emeric szerint:

  Lassan gépelsz Ali

 5. V.kutya szerint:

  +1 a fő kommentnek, Admin, főleg az utolsó sor.

 6. Szaszi szerint:

  De hogy a katonai rendészet is masíroz csőre töltve,az már egy másik diktatúrát sugároz.
  Nem hittem a szememnek..

  http://24.p3k.hu/app/uploads/2016/12/katonai2-1024×684.jpg

  • Emeric szerint:

   Nem rossz, bár én szeretem a katonákat.

   És ahogy láttam elég sokan kedvelték a TEK-eseket is.

   Ugyanis lássuk be, ott kint az utcán ugyanolyan emberek, proletárok ők is, mint mi.

   • vitorla123 szerint:

    Pontosan! És a fegyveres erők 50%-át meg kell nyerni a forradalmi helyzethez.Ezért számolta fel a hadsereget Orbán!

    • petymeg szerint:

     Már csak az a kérdés,hogy milyen nemzetiségüek?

    • Hun szerint:

     Csakhat az egesz hazai katonai vezetes cionista es amerikai erdekeket szolgal ki maximalisan. Igy viszont ez szinte lehetetlen kuldetesnek tunik.

 7. Szaszi szerint:

  https://www.youtube.com/watch?v=lvX9dy-BxVA

  Akkor se értem miért masíroznak ők is.
  MP
  F…om…
  VÁP
  Ja,én hülye, NATO vagyunk,, meg sznob majmok.

 8. István Fekete szerint:

  Nyugi magyarok, jövőre megérkezik az USA hadseregének egy felderítő egysége kis hazánkba. A feladatuk lesz hogy a lakosságot, jelenlétükkel figyelmeztessék, visszatartsák a komolytalan megmozdulásoktól. Ezért folyton vonulgatnak majd kis hazánk területén. Jó lesz kussolni. Mert ha a demokráciát itt is erősíteni kell , akkor nagy szarban leszünk. – De lehet hogy már nincs is mit veszítenünk???!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.