Szomorkodhat a Germán Ribanc

Berlini vérfürdő: Megtalálták az elkövető iratait, 21 éves tunéziait keresnek

btr

Német lapok értesülései szerint a berlini rendőrség most egy 21 éves tunéziai férfit keres, miután a német fővárosban történt terrortámadást követően a halálkamionban megtalálták az elkövető iratait.

A Bild információi szerint a rendőrség által megtalált dokumentumokból kiderül, hogy az elkövetőt Anis A.-nak hívják, és a huszas évei elején jár.
Korábban egy 23 éves pakisztáni férfit fogott el a hatóság, de róla később kiderült, nincs köze a véres merénylethez.
A Der Spiegel által közölt értesülés szerint egy Anis A. névre kiállított igazolványt találtak, amely tanúsítja, hogy az illető az úgynevezett befogadott menedékjogi státussal rendelkezik.
Átkutatják a kórházakat

Az igazolvány szerint Anis A. 1992-ben született Tataouine városában. A Der Spiegel szerint a nyomozók kezdeményezték a szövetségi legfőbb ügyészségnél, hogy rendelje el a férfi országos körözését.

A Rundfunk Berlin-Brandenburg (RBB) regionális közszolgálati médiatársaság úgy tudja, hogy a támadó megsebesülhetett, ezért a rendőrök megkezdték valamennyi berlini és Brandenburg tartományi kórház átkutatását.
A szalafizmus fellegvárába vezetnek a szálak
Az Allgemeine Zeitung című mainzi lap szerint már el is kezdték a nem nyilvános, országos körözést. A dokumentumot a német-holland határnál, Észak-Rajna-Vesztfália tartományban fekvő Kleve járásban adták ki.

Egy rendőrségi szóvivő a dpa hírügynökségnek azt mondta, hogy hamarosan “intézkedéseket” tesznek Észak-Rajna-Vesztfáliában.

Az ARD országos köztelevíziónak úgy tudja, a nyomozás szálai a radikális iszlamizmus leginkább elterjedt németországi irányzata, a szalafizmus szubkultúrájába vezetnek, amelynek központja éppen Észak-Rajna-Vesztfália.

Négy személyazonosságot is használ

A Bild című lap szerint a rendőrség ismeri a tunéziai származású gyanúsítottat, a veszélyes iszlamisták nyilvántartásában szerepel. Több útlevele is van, 21-23 év közötti. Eljárást is indítottak már ellene testi sértés miatt, de az ügy nem jutott el a vádemelésig, mert a férfi eltűnt.

A rendőrség az Allgemeine Zeitung szerint is ismeri a gyanúsítottat, a lap értesülése szerint az illetőt összesen négy személyazonosságon tartják nyilván.

A Berliner Zeitung szerint a körözött tunéziainak testi sértés és súlyos testi sértés miatt is volt már dolga a hatóságokkal, és a keresésére indult rendőröknek azt az utasítást adták, hogy óvatosan járjanak el.
(atv)

Bal-Rad komm: Szomorkodhat a Germán Ribanc! Tegnap arról karattyolt, hogy elkeserítő lenne, ha már befogadott meghívott követte volna el a-hírek szerint három magyar halálát is okozó-merényletet. Hát ráhibázott! Kedvezményezett volt az elkövető. Úgyhogy a kanzlerina esélyei a jövő évi választásokra…! Ez kimondottan meg fogja dobni a népszerűségét! 
Azért az fölöttébb érdekes, hogy ennek a kanmuszlimnak “…Több útlevele is van, 21-23 év közötti. Eljárást is indítottak már ellene testi sértés miatt, de az ügy nem jutott el a vádemelésig, mert a férfi eltűnt…”
-Lassan elkezdhetjük becsülni a mi rendőrségünket! (Bár nálunk inkább csak a négy útlevél miatt zárnának börtönbe inkább! De legalább zárva tartanák!)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szomorkodhat a Germán Ribanc bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. Smith szerint:

  A Charlie Hebdo merényletnél is “véletlenül” ottfelejtettek egy igazolványt. Biztos kihullhatott a zsebéből miközben dulakodott a 130 kilós lengyel kamionossal, aki állítólag a tarolás közben is még élt. Tehát: Anis, a zörgőcsontú, alultáplált menekült, fél kézzel a kamiont irányította, fél kézzel a 130 kilós sofőrt gyilkolászta. Hihető, nem? Komolyan mondom, egyre jobban szórakoztat a “rém hiteles” tömegmédia.

  • sandor67 szerint:

   ezek hülyének nézik az embert. Gyermeteg mesékkel etetnek 🙂 , mi az, hogy ennél is volt jogsi? ja, meg hát ott is felejtette a kamionba 😀

   • Smith szerint:

    Amikor megékeznek Európába, akkor egyikőjüknél sincs semmilyen személyazonosító okmány, de ha terrortámadást követnek el, akkor mindig náluk vannak a papírjaik.

  • Hun szerint:

   +1. Engem is 🙂

  • Balázs szerint:

   Muszáj találni valakit….de hogy megint ezzel az átlátszó “otthagyta a papírjait” dumát kell elővenni….szánalmas.
   Vagy ha tényleg a kamionban találták, akkor az direkt volt ott és az “elkövető” majd jól megöngyilkolja magát.

 2. Nemo szerint:

  Nekem meg az furcsa, hogy befogadott menekült státuszban van, 4 személyazonossággal, bűnözői múlttal? Elég nagy rendszerszintű problémák vannak itt…!

  • IB szerint:

   Amennyire én ismerem a dolgot, németországban nincsen egységes országos nyilvántartás,hanem tartományonként van.igy egyszerüen átmegy egy másik tartományba és más nevet-adatokat mond be igy ott is megkapja a pénzét meg papirokat is…

 3. Tovaris szerint:

  Kár egy ilyen cikket “ribancozással” degradálni. Olykor olyan érzésem támad, hogy az a kurucinfó…

 4. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.youtube.com/watch?v=wSZVU-2dhTE Töb ezres tümtetések zajlanak ezekben a percekben Németországban, Angela Merkel migrációs politikája ellen ! Az emberek azt kiabálják, hogy Merkelnek távoznia kel. “Németországban nem akarnak ,nincs helye SARIÁNAK, a POLITIKUSOK TÁVOZZANAK, a NEMZET MARAD”.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.