Új Nürnbergi Per-előzetes

Egymás kezét fogva gyászoltak a germán vezetők, Merkel is

unp1

 

Német állami vezetők a berlini kamionos merénylet áldozatainak emlékére tartott istentiszteleten gyűltek össze a berlini Vilmos császár-emléktemplomban kedd este.

Balról jobbra: Thomas de Maiziere belügyminiszter, Frank-Walter Steinmeier külügyminiszter, Malu Dreyer, a német parlamenti felsőház, a Bundesrat elnöke, Ralf Wieland, a berlini tartományi parlament elnöke, Norbert Lammert, a német alsóház, a Bundestag elnöke, Angela Merkel kancellár, Joachim Gauck államfő, az élettársa, Daniela Schadt, Michael Müller, Berlin kormányzó polgármestere és Wolfgang Schäuble pénzügyminiszter.
unp
(HVG)
Bal-Rad komm: Akárha csak egy Új Nürnbergi Per vádlottjainak ülésrendjét is megelőlegezhetné ez a foto.

Képtalálat a következőre: „Nürnbergi per-kép”

Európa tönkretevőinek GERMÁN FŐVÁDLOTTJAI a vádiratot tanulmányozzák.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Új Nürnbergi Per-előzetes bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Ugy van!Ők felelősek Európa migráns megszállásáért.Mert nem születik elég gyerek Európában.Mert a gyerek nevelés 12 órai munka után lehetetlen,ráadásul abszulut ráfizetéses.Mindent odaad a szülő a semmiért.Akkor miért vállaljon gyereket?Egyí baszással kevesebb és nincs gondja az életben. Merkel meg szülje meg azokat akik miatta nem születtek meg!

 2. Havasi Gáspár szerint:

  Az igazi fő felelősök Brüsszelben, London Cityben, az USA-ban és Izraelben vannak. A német vezetők is csak csicskák. Viszont nem volt kötelező vállalniuk ezt a szerepet. A nürnbergi per vádlottjai is eszközök voltak ( bár lehet hogy Ők ezzel nem voltak tisztában), az igazi főbűnösök fotelban ülve nézték a balek áldozatokat. Viszont Ők sem voltak kötelesek azt tenni, amit tettek. A probléma évezredek óta mindig ugyanaz-mindig az igazi bűnösök a győztesek- a balekok, meg a nép az áldozat.
  Ez egy ördögi körforgás, amiből úgy néz ki, az emberiség nem tud kilépni. Az egyik fő táplálója a gyűlölet, amivel a csőlátásúakat össze lehet ugrasztani, és már folytatódhat is színjáték.

 3. Realista szerint:

  Erről ma már írt valaki:

  “Ideje, hogy az európai tömegek végre tényleg fellázadjanak. Mert lázadoznak most is végre, de gyorsabban kéne ezt tenni. Mert nincsen idő. Fel kell lázadni, ki kell takarítani Európából az iszlamista szemetet, utána pedig perbe kell fogni és el kell ítélni mindazokat, akik ezt az iszlamista szemetet beengedték ide, és akik miatt európai emberek százai haltak meg (és ki tudja, még hányan fognak meghalni!).

  A per helyszíne lehetne Nürnberg. Már csak a szimbólum miatt is. Hogy világos legyen. ”

  2016.12.21. 00:54

 4. Paul Aradi szerint:

  Az emberi aljasság csúcsa! A gonoszok azt gyászolják, amit teremtettek! Illetve, szelet vetettek és vihart aratnak és van pofájuk krokodil könnyeket hullatni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.