“Oroszország ma minden potenciális agresszornál erősebb”

Moszkvában ma délelőtt a Honvédelmi Minisztériumban volt értekezlet, amelyen részt vett és rövid beszédet is mondott az orosz államfő.

phm

Vlagyimir Putyin kijelentette: “Oroszország ma minden potenciális agresszornál erősebb, de hadereje nem lazíthat, és nem lanyhulhat az ébersége sem. Hiszen a helyzet gyorsan megváltozhat, ha nem figyelünk. Állandóan nyomon kell követnünk a határaink mentén zajló cselekményeket. Még sok a tennivaló, nem dőlhetünk hátra. Ezzel együtt nagyon sok tényező, nemcsak a katonaiak, hanem a történelmünk, a földrajz és az orosz társadalom belső állapotának figyelembevételével magabiztosan lehet azt mondani, hogy ma erősebbek vagyunk bármelyik potenciális agresszornál.”
Szergej Sojgu honvédelmi miniszter a Szíriával kapcsolatos helyzetértékelőjében beszámolt mintegy 35 ezernyi lator-köztük 204 parancsnoki beosztású bandita-légierő általi elpusztításáról.
Kiemelte, hogy 725 zsiványtanyát, és 405 hadianyagkészítő üzemet is megsemmisített a Szíriába telepített orosz légikontinges és az alkalmilag odalátogató stratégiai bombázóegységek.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

“Oroszország ma minden potenciális agresszornál erősebb” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Tovaris szerint:

    Mondjuk a cikk sajátságos hangvétele nekem nem mindenben tetszik, de mint a szovjet nép örök barátja csodálattal adózok Oroszország hatalmas fejlődésének, az eredményeknek, amit a valamikori Szovjetunió társadalmi-gazdasági alapján valósítottak meg.
    Akik meg kishitűként, lenéztek mindent, ami orosz, vagy szovjet volt, ajánlom neki, menjen ki, és nézzen körül.
    Ha olyan bunkók, primitívek, elmaradottak lennének az oroszok, akkor miért retteg tőlük a nyugat annyira?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.