Politikai akaratból…

Kiszivárgott jelentések: ki támogatja a radikális iszlamistákat?

Berlin, 2016. december 20. Angela Merkel német kancellár felkeresi 2016. december 20-án azt a berlini karácsonyi vásárt, ahol az elõzõ nap egy teherautó a vásárlók közé hajtott. Tizenkét ember életét vesztette, negyvennyolc megsebesült. (MTI/EPA/Maurizio Gambarini)

Berlin, 2016. december 20.
Angela Merkel német kancellár felkeresi 2016. december 20-án azt a berlini karácsonyi vásárt, ahol az elõzõ nap egy teherautó a vásárlók közé hajtott. Tizenkét ember életét vesztette, negyvennyolc megsebesült. (MTI/EPA/Maurizio Gambarini)

A német elhárítás és a rendőrség belső jelentései elképesztő számokkal szolgálnak a muszlim radikalizációról és a párhuzamos társadalomról. Merkel Facebook-oldalát és a berlini terrorcselekményről szóló német cikkeket ellepték a kancellár távozását követelő hangok.

Az Iszlám Állam által magára vállalt berlini terrorcselekmény újonnan ráirányította a figyelmet a Németországba tavaly óta ellenőrizetlenül beáramlott menekültek és migránsok százezreire és ennek kapcsán Merkel kancellár politikai felelősségére. A sebek feltépődtek és Merkel hivatalos Facebook-oldalát újra ellepték a távozását követelők. A fejre állt viszonyokat jól érzékelteti, hogy hivatalos adatok szerint a rendőrség jelenleg 280 ezer személyt köröz az országban, akik vagy illegálisan utaztak be az országba, vagy ’alámerülve’ kivonták magukat a kiutasítás alól.
Csak az elhárítás lát világosan?
Mi több, egy minap kiszivárgott közös hírszerzési (BND) és elhárítási (BfV) jelentés szerint Szaúd-Arábia, Kuvait és Katar aktívan támogatja a muszlimok radikalizációját Németországban. A jelentés azzal vádolja az Öböl-menti országokat, hogy mecseteket, vallásos iskolákat és fanatikus szónokokat támogatnak a radikális ideológia terjesztésére. A jelentés három olyan misszionárius tevékenységet végző szervezetet is megnevez – Saudi Muslim World League, Sheikh Eid Bin Mohammad al-Thani Charitable Association és a Kuwaiti Revival of Islamic Heritage Society – amelyeket az Egyesült Államok és Oroszország hatóságai már korábban betiltottak azon vád alapján, hogy az Al-Kaida támogatói. A német biztonsági jelentés megállapítja, hogy mindhárom szervezet „szorosan együttműködik küldő országainak kormányzati hivatalaival”.
A mecsetek vezetik a felforgatást
A német elhárítás adatai szerint október végén 9200 radikális-iszlamista szalafista élt és működött az országban – és a számuk továbbra is emelkedik. Az iszlamista-terrorista potenciállal rendelkező személyek számát 1200 férfira illetve nőre becsülik. Németországból 870 személy utazott a biztonsági szervek adatai szerint az Iszlám Állam által ellenőrzött területekre, ennek 20 százaléka nő. Közülük 420 még mindig harcol, 140-et megöltek, és harmaduk visszatért Németországba. A jelentés pár héttel azután született, hogy a német kormány betiltott egy iszlamista misszionárius szervezetet, miután egy országos razzia keretében lerohanta mecsetjeit, irodáit és a szónokok magánlakásait. A Frankfurter Allgemeine Zeitung októberben jelentette egy elhárítási jelentésre hivatkozva, hogy a korábban Szíriában és Irakban harcoló német szalafisták fele aktív a német mecsetekben. A BfV szóvivője ennek kapcsán kijelentette, hogy „a mecsetek továbbra is központi szerepet játszanak a németországi muszlimok radikalizásában”.
Párhuzamos társadalmak – már nemcsak Franciaországban
De nemcsak a muszlim radikalizáció borzolja a biztonsági szervek és a választók idegeit. A rendőrség adatai szerint idén első félévben a menekültek és migránsok 142 500 bűncselekményt követtek el – vagyis 780-at naponta –, amely a tavalyi évhez képest 40 százalékos emelkedés. Ezek az adatok csak azon bűncselekményekre vonatkoznak, ahol az elkövetőt sikerült fülön csípni a rendőröknek. Az Észak-Rajna-Vesztfália parlamentje számára készült – de kiszivárgott – belső jelentés szerint libanoni klánok osztották fel maguk között Duisburgot és űzik a rablásokat, kábítószer-kereskedelmet és zsarolást. Ezek a bandák nem ismerik el a rendőrség hatósági jogosítványait. Egy másik kiszivárgott rendőrségi jelentés leírja a Ruhr-vidék no-go körzeteit és párhuzamos társadalmait, amelyeket nagy kurd és libanoni családok uralnak. Országosan napjainkra már a nagyvárosok ezen kerületei tartoznak a no-go körzetekhez: Berlin-Neukölln, Bremerhaven-Lehe/Bremen-Huchting, Köln-Chorweiler, Dortmund-Nordstadt, Duisburg-Marxloh, Essen-Altenessen, Hamburg-Eidelstedt, Kaiserslautern-Asternweg, Mannheim-Neckarstadt West és Pforzheim-Oststadt.
(privatbankar)
Bal-Rad komm: Nyilvánvaló, hogy a terrorizmust valakik anyagilag is támogatják. Ám hiába támogatná/támogatja bármely Öböl-menti vagy bárhol lévő ország, ha ha nincs mit támogatni. Azaz: ha a terrorizmus célterületei le vannak zárva, és oda a terroristák nem utazhatnak be, minden hiábavaló.
Tehát a “fogadóországok” vezetőinek politikai akarata a meghatározó tényező!
Lehetne ezer oldalakon keresztül taglalni a miért/hogyan kérdést, az európai muszlim terrorizmus legfőbb táplálója maga az EU. Az az EU, amely a legfőbb ellenségének pontosan a terrorizmus ellen legtöbbet tevő Oroszországot kiáltja ki, és szankcionálja “büntetőintézkedésekkel”!
Mi-magyarok-se dőljünk ám hátra qrmányunk “elszántsága” láttán. Mecsettervek NÁLUNK IS VANNAK! Megvalósításukra eddig csak az össznépi felzúdulás miatt nem került sor.
EDDIG!
De ne felejtsük: IGÉNY NÉLKÜL NEM TERVEZGETNÉNEK!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Politikai akaratból… bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. vitorla123 szerint:

    Hát igenb a vallások!Van keresztény isten,muszlin isten zsidó isten,Budha isten meg a fene tudja még hány.Mind ellensége a másiknak.Főleg ott ahol a szellemi az elsődleges. Abból következik a gyilkolászás. (ölj vagy megölnek!)Pedig nem így van Sztálin szerint pláne nem.Minden népnek van anyanyelve.A népeknek meg van lehetőségük internacionalista összefogásra.És mit látunk ma?Azt,hogy az Afgán muszlimokat Omabadin Ladennel az élen felpiszkálták a Szovjetunió szétverésére.Az amerikai hírszerző szewrvezet. Fellázították a muszlin köztársaságokat az Oroszok ellen.Ezért támadta meg Brezsnyev Afganisztánt.Mikor nem bírt velük akkor kivonták a csapatokat és a Szovjetunió tényleg darabjaira húlott szét.Az Amerikaiak megpróbálták és most is próbálják leverni az Afgán muszlimokat.El is árasztották az arab világot,mára a keresztény Európa nagy bajban van.A magyar kerítés gyengének bizonyul.Ez a szellemi erők hatalma.Keresztény gyerek nem születik,nem ad a keresztény isten.Nem érdemeljük meg.Inkább kiverjük.Olcsóbb,egészségesebb,nincs benne kockázat.Nincs olyan fehér család ahol kettőnél több gyerek születik.Sehol nem tudják felnevelni.Mert nincs belőle haszon.Tulajdonképpen a keresztény társadalmakban nincs szükség a gyerekre.Nem tekinthető árunak,amit drágén el lehet adni.Erre csak ország és nép összesen -ben lenne szükség.A keresztény pap meg azt mond amit akar.Országainkat meg elözönlik a muszlimok.Már a Román miniszterelnök is az!

  2. Kálmán Lőrinc szerint:

    Hogy is van ez? A titkosszolgák pontosan tudják, kik és hányan járnak ISIS-hez gyilkolászni, és vissza is térnek? És még szabadlábon lehetnek? Ez aztán a képmutató terrorizmusellenesség!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.