Germániát ISMÉT csúcsbűnözők irányítják

Felvételt készítettek a rendőrök a támadóról órákkal a támadás után

tunt

Csütörtök este hozta nyilvánosságra a a brandenburgi RBB oldala azokat a felvételeket, amit a német rendőrség a hétfői berlini kamionos támadás feltételezett elkövetőjéről készített, órákkal a támadás után.

A kép december 20-án, kedden, hajnali 3:49-kor készült. A férfi a képen mecset előtt áll. A felvételt itt tudja megnézni..Csütörtök este folyamán a Berliner Zeitungnál is jelentkezett egy környéken élő nő, aki látta a férfit a támadást követő hajnalon a mecsetnél.
A berlini ISIS mecset
Ezt a helyet és az itt működő iszlamista egyesületet Berlinben csak az “ISIS-esek mecsetjeként” ismerték, derül ki egy lehallgatási jegyzőkönyvből. Az egyesületet már korábban betiltotta a hatóság, és a mecsetet is bezárták. A gyanú szerint az “egyesület” harcosokat toborzott az Iszlám Államnak, és segített nekik eljutni Nyugat-Európából Szíriába.
Az épületre egyszer 2015 januárjában már lecsaptak, akkor Murad Atajev imám lett letartóztatva azzal a gyanúval, hogy az Iszlám Állam számára toboroz fiatalokat. A környékbeli lakosok szerint Amrit állandóan a mecset körül volt. A mecsetnek otthont adó épület egyik lakója szerint a támadó többször is udvariasan kinyitotta előtte az ajtót a támadást megelőző hónapokban.
A rendőrség folyamatosan megfigyelte ezt a Berlin-Moabitban található mecsetet, ahova Amri járt. A férfit december 14-én és 15-én hajnali három óra körül is lefotózták, ahogy az épület előtt áll. A rendőrség csütörtökön ismét átkutatta a helyet, ugyanis ez volt az épület, amire ma a rendőrség a hajnali órákban hang-fény gránáttal csapott le.
Amin elcsúszhatott az elfogás
Többen élesen kritizálták a rendőrséget, amiért értékes órákat veszítettek azzal, hogy csak kedden kutatták át tüzetesen a járművet, és ekkor találták meg a hátrahagyott papíokat is. Amíg egy erős alibivel rendelkező pakisztáni férfit hallgattak ki, azalatt a valódi elkövető egy megfigyelt mecsetnél ácsoroghatott zavartalanul.
Egy másik óriási hibáról péntek hajnalban írt a Bild, ami szerint Till Steffen tartományi igazszágügyi szenátora 12 órán át hátráltatta a nyomozást azzal, hogy nem adott azonnali hozzáférést a rendőrségnek a feltételezett elkövető facebook oldalához. Steffen azért tart korlátozza nagyon erősen a rendőrség hozzáférését a facebookon profilokhoz, mert szerinte rendőrségi visszaélésekhez vezetne, ha mindenki oldalához pillanatok alatt hozzáférhetne a rendőrség.
(index)
Bal-Rad komm: Egészen bámulatos Germánia hatóságainak ügymeneti rendje. Tudják nagyjából hogy kitől mi várható, de hadd csinálja. Az rendben van, hogy jogrendjüket a GERMÁN LAKOSSÁGRA SZABTÁK!-viszont az utóbbi időkben meglehetősen felhígult ez a népesség.
Lutz Bachmann, a Pegida mozgalom vezetője már két órával a berlini terrortámadást követően azt posztolta a Twitteren belső rendőrségi forrásokra hivatkozva, hogy az elkövető egy tunéziai muszlim. Ennek ellenére a rendőrség először mégis egy pakisztáni menedékkérőt vett üldözőbe.
A bevándorlás-ellenes csoport vezetője hétfő este posztolta ki, hogy olyan információk jutottak a birtokába, amelyek felfedik a 12 halálos áldozattal járó berlini merénylet elkövetőjének nemzetiségét.
A rendőri intézkedések két okból is érthetetlenek. Egyrészt hogyan nem találták meg a papírokat egy teljes napig a járműben, másrészt miért kellett kihallgatni egy olyan férfit, akiről nagy valószínűsíteni lehetett, hogy semmi köze a támadáshoz.
A közösségi oldalakon a felhasználók azt is találgatják, hogy vajon az elkövető miért hagyta volna a kamionban a pénztárcáját, vagy az iratait.
A rendőrség tud egy terroristavárról, és nézi! Aztán amikor már megbizonyosodtak, hogy onnan indult a buli-a tettes pedig ott már úgysincs!-hang-és fénygránátok durrogtatásával ijesztegetik a szegény muszlim terroristákat.
Összességében véve kimondható: Germánia politikai vezetésének felelőssége az EURÓPÁBAN KIALAKULT KATASZTROFÁLIS HELYZETÉRT MEGKÉRDŐJELEZHETETLEN!

Germániát ISMÉT csúcsbűnözők irányítják, akik uralják Európai Uniót!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Germániát ISMÉT csúcsbűnözők irányítják bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Paraszt szerint:

  Azok a fránya papírok,,megent sorrendbe készítve maradtak ott
  Meg szokott lenni vót,,mindig is ezeddig,,

 2. lacii szerint:

  Most jön a nokedli etetés.
  A jó nép meg eszi mint egy kacsa. (egyáltalán ilyen hülye a kacsa, hogy lóhere helyett nokedlit eszik) Teszem fel a kérdést magamnak.
  Talán sokan már sejthetik, hogy ez egy fekete zászlós művelet.
  Sokan keresik a megátalkodott tanulóvezetőt,
  Keressék. De itt a karácsony , és van itthon kókuszos szaloncukor.
  Csak az a kérdés, hogy eltudok párat csenni , vagy sem a feleségem röntgen szemei előtt.
  Azt hiszem, hogy a nokedli zabálás helyett a szaloncukrot választom .
  További szép napot mindenkinek.

 3. Tarna szerint:

  Most hírelték, hogy Milánóban lelőtték a feltételezett kamionos terroristát.?
  Ezzel kimentették a cudar Merkelt és lehet tovább hazudozni.

 4. János szerint:

  Ez vicc! Egy Európai rendőr SOHA nem mer lőni, pláne nem egy felsőbbrendű fajhoz tartozó színes bőrűt, mert azonnal börtönbe kerül élete végéig! Ha valóban lelőttek valakit, azt valaki más tette, pl. egy maffia leszámolás a rosszul elszámolt kábítószer miatt! Oszt ráfogják, hogy ű vót, he! A grószdajcser tudósok egyébként sem tudnak megkülönböztetni egy 48 éves pakisztáni férfit egy 12 éves európai kislánytól! Bemondás alapján elhisznek mindent! Még azt is, hogy őt nem az anyja szülte, hanem az apja odalőtte a kerítésre és nap költötte ki! És ez is január elsején történt! Mert a nap ugye csak évente egyszer, január elsején költi ki a magot! Ugye biztonságpolitikai szakértő urak ott a Nagy Nemzetvédelmi Egyetemen?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.