Segíteni jó! Jónak látszani még jobb!

Földrengésben megrongálódott olasz templom újjáépítését segíti Magyarország (Döbrögi)

Képtalálat a következőre: „Orbán Viktor a szent-mém”

Mintegy 150 millió forintos támogatást nyújt az olaszországi Tolentino október 30-i földrengés során megrongálódott egyik katolikus templomának újjáépítéséhez Magyarország.

Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője azt MTI-nek elmondta: Andrea Carradori, a Jézus Szent Szíve Testvérület perjele levélben fordult Orbán Viktorhoz azt követően, hogy a 2016. október 30-i földrengésben súlyosan megrongálódott a Szent Szív és Nursiai Szent Benedek-templom. A perjel a miniszterelnök személyes segítségét kérte az újjáépítéshez, hivatkozva arra: csodálattal tekintenek Orbán Viktornak a nemzete keresztény gyökerei megmentését célzó tevékenységére.
A magyar kormányfő – tájékoztatott Havasi Bertalan – válaszlevelében tudatta: kabinete elé vitte a segítségkérést, és Magyarország kormánya 150 millió forint, azaz 480 ezer euró elküldéséről döntött decemberben a helyreállítási munkálatok támogatására.
A miniszterelnök azt írta a perjelnek: Európa jövőjét egyedül az szolgálhatja, ha visszatalál keresztény gyökereihez, amelyek ma is a legfontosabb közösségteremtő erőt jelentik egy település és egy ország számára.
“Ehhez pedig arra van szükség, hogy azzal a természetességgel állítsuk helyre Isten házát egy földrengés után, mint ahogy ezt saját hajlékunkkal is tennénk” – tolmácsolta Orbán Viktor üzenetét a sajtófőnök.
(hiraso)
Bal-Rad komm: “Mária országa…”-Döbrögisztán-természetesen zsebbe nyúl. Az egyház mindenek előtt!
Mióta Imre herceg a pápának ajándékozta a MAGYAROK ORSZÁGÁT egy félresikerült királyi fejfedőért cserébe, azóta EZ AZ ORSZÁG egy viszonylag rövid idő kivételével CSAK FIZETETT! Vérrel, pénzzel! (A kivételes rövid időszak volt a szocializmus időszaka!)
Döbrögi vajda jóságoskodik! Adományoz! Folytatja egyébként a “nemes” hagyományt! Ha kell!-a MAGYAROK PÉNZÉBŐL, ÉLETÉBŐL, KÖNNYEIBŐL!-BÁRMENNYIT!
“Ő” adja! Karácsonyi ajándékként. Mondván: “…ahogy ezt saját hajlékunkkal is tennénk…”
A SAJÁTJÁVAL biztosan! De lenne itt még az Ő SAJÁTJÁN és az egyházi hajlékokon túlmenően némi tennivaló!

meb1

Bár itt nem természeti katasztrófa pusztít!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Segíteni jó! Jónak látszani még jobb! bejegyzéshez 6 hozzászólás

  1. Emeric szerint:

    Basszus, ezeknek tényleg sok a bőr a képükön. Sebaj. Recsken lekopik majd.

  2. Havasi Gáspár szerint:

    Az a baj, hogy nem kopik le, nincs mitől félniük. Még az ellenállási magvakat is felszámolják, ami ugye nem baj, mert nácik és fasiszták. Ők viszont tudják, hogy magyarok és nemzetiek, még ha jobbról is, miután baloldali ellenállás nem létezik, hacsak a szájkaratét nem tekintjük annak. Ezzel tisztában is vannak. Mindenütt kapitalizmus van. Egyik kutya, másik eb. Milliárdok mennek ki naponta, és egy utalvánnyal szúrják ki a nyugdíjasokat. Emberek éheznek és fagynak meg, kerülnek utcára és végül a temetőbe. Csesszék meg az utalványaikat, meg az osztogatásaikat, miközben gátlástalanul fosztogatnak. Néhány 100 millió már javítana az oktatás és egészségügy helyzetén, de templomokra és stadionokra telik. Mindez azért, mert a nép választ és koldul, ahelyett hogy harcolna.

  3. petymeg szerint:

    Ennek a majomnak a perjel nem azt mondta,hogy pénzt küldjön hanem menjen ki segiteni/dolgozni/.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.