Döbrögi: ha mások lopnak azt nem tűröm!

Most figyeljen: Orbán irodáit potom 3,925 milliárdból csinálják meg

dopl

Orbán Viktor maga is kapott a kormány karácsonyi osztogatásából, a dolgozószobáit csinosíthatja ki.

Lassan külön hírblokkot érdemelnének a karácsony előtti nap pénzosztásai: Harkány, Siófok és a Red Bull Air Race után Orbán Viktor dolgozószobája is kapott némi utánpótlást, utóbbit is a 444 szúrta ki: 3,925 milliárd forintot adott a kormány az adófizetők pénzéből a Karmelita kolostor megfelelő helyiségeinek megfelelő kialakítására. 39250 millió forint szobabelsők kialakítására. Az új miniszterelnöki rezidencia ára így 23,2 milliárd forintnál tart. (Közlöny)
Orbán maga ebben az interjújában mondta el épp tegnap, hogy nem tűri a lopást, és “ha az ember azt bizonygatja, hogy nem korrupt, akkor már önmagában ettől hihetőbbnek tűnik, hogy mégis az. A mentegetőzés éppen ellenkező hatást vált ki. Határozottan világossá kell tenni, hogy mi nem tűrjük a visszaéléseket. Én mindenkinek azt tanácsolom, hogy tartsák be a törvényeket, és akkor nem lesz baj.”
(HVG)
Bal-Rad komm: A Döbrögink irodabelsőinek csinosítására szánt összegből-átlagolva-1060 bedőlt bankhiteles lakását menthette volna ki az állami alap, ami kimerült. Nagyjából 4200 magyart lehetne/lehetett volna megmenteni a hajléktalanságtól.
De olvassuk csak még miket is mondott Döbrögi vajda:
“…Vége az európai álomnak is” – jelentette ki Orbán, aki azt fejtegette, hogy a jóléti rendszer helyett ma már a megszorítás, a spórolás életérzése a természetes állapot…nem tűröm, hogy ellopják a pénzt…”
-Aamit strómanjain keresztül…
“A kormányzat szerint egyre jobb helyzetben vannak a legalacsonyabb jövedelműek; és a következő években is tovább javul majd a helyzetük.”
Ezt Rétvári-a háromkeresztes titán jelentette ki tegnap. De még azt is monta, hogy “ebből is látszik, hogy a kabinet megbecsüli a munkát.”
Az állítólagosan javuló helyzet ellenére azonban tegnap is tömegek voltak a szegénykonyhák ételosztásain. Mint éhezők!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Döbrögi: ha mások lopnak azt nem tűröm! bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Smith szerint:

  Addig örüljünk, amíg nem a Budavári Palotába költözik és nem nevezi magát I. Szent Orbán királynak! Ha a nép és az ellenzéki pártok nem szedik össze magukat, akkor hamarosan ez a nap is eljön.

 2. Szaszi szerint:

  http://444.hu/2016/12/24/hajnali-harom-ota-gyulnek-a-raszorulok-a-blahan-az-ingyenebedert
  Ez az “ember”- Orbán-, a erkélyről fogja végig nézni sok ezer ember éhhalálát.
  Már most Hága elé kéne vinni nemzetellenességért, népírtásért
  Amikor a nyaloncait fizeti ki a lelkes tapsolásért,hatalma fenntartásáért,és kuporgat az elkövetkező éveire az ország vagyonából,miközben ellehetetlenít,nyomorba taszít tömegeket.
  Semmi nem menti fel,tisztán látható az ellenség.
  És legyen átkozott a neve,ezt kívánom a számára idegen ünnepen.

  • Smith szerint:

   Sokat elárul róla, hogy nem a magyaroknak kívánt Boldog Karácsonyt, hanem a zsidó honfitársainak Boldog Hanukát. (Idén egybeesik a Hanuka a Karácsonnyal.) Nem csodálom, hiszen pontosan ugyanolyan bálvány- és pénzimádó, mint a zsidók.

 3. petymeg szerint:

  Most közel négymilliárd vagy negyven mert nem mindegy!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.